Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577212 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6660 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 16:03 »
Buna ziua tuturor,
sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!(quote from Meleia)

La multi ani tuturor,
si tie Meleia,sper sa fie un an diferit pentru tine aici alaturi de ceilalti  membri SC.

Multumesc Nicolae, poate ca asa trebuie, sa fie un an diferit alaturi de voi.

Toate cele bune iti doresc si tie.
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

Offline otiliamano

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • eu ... cu bune si rele ....
« Răspuns #6661 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 16:45 »
La multi ani Tuturor! Azi ma simt plina de speranta. A inceput un an nou ... vise noi, sperante noi.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6662 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 17:46 »
Buna ziua tuturor,
sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!(quote from Meleia)

LA MULTI ANI, Meleia!

Sa nu te cufunzi într-o stare de tristeţe şi dezamăgire, să nu te plângi de gravitatea situaţiei. Fiecare situaţie prin care trecem, oricât de gravă ar fi ea, este o experienţă de viaţă din care trebuie să învăţăm ceva. Fiecare lucru se întâmplă cu un anumit motiv, fie că realizăm acum sau mai târziu.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6663 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 18:58 »
Si la mine tiuie, linistea!

Se spune ca prima zi a Noului An e intotdeauna o prefigurare la scara mica a intregului an ce va urma. Superstitii...  ;)

Am verificat aceasta superstitie. Este al naibii de exacta.
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6664 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 20:04 »
am verificat-o si eu.este al naibii de inexacta.

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6665 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 22:47 »
Eu ma simt ciudat de bine.
Am de o saptamana sentimentul ca 2013 va fi un an extraordinar.
Nu pot sa-mi explic nici mie. In dimineata celei de a 2-a zi de Craciun ma simteam obisnuit, cand mai vesela, cand mai trista.
Apoi am fost intr-o vizita in care m-am simtit bine, iar in drum spre casa am realizat brusc ce frumos este totul. Era foarte tarziu, era pustiu, dar eu asa simteam. Si asa simt si acum si parca totul in jurul meu are culoare si viata.
O fi o minune de Craciun ?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6666 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 22:54 »
Iana , ma bucur mult pentru tine. Meriti sa te simti extraordinar de bine si sa lasi lucrurile frumoase sa te inconjoare. Frumoase momente traiesti. Ai lasat in urma negativismul si nutresti sentimente de optimism si incredere in fortele proprii! Ai perceput magia Craciunului ca pe o stare de bine pe care o porti in tine acum, o reflecti in atitudinea ta. :kissing:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6667 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 23:04 »
Si eu ma simt bine, "ciudat de bine", de cateva zile. Astazi insa am fost in forma maxima, am sentimentul ca nimic nu este imposibil si nimic nu este irealizabil. :)

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #6668 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 23:28 »
Si eu ma simt bine, "ciudat de bine", de cateva zile. Astazi insa am fost in forma maxima, am sentimentul ca nimic nu este imposibil si nimic nu este irealizabil. :)
Lucia, exact asa simt si eu, ca depinde doar de mine sa realizez tot ce imi propun. Si ca nimic nu mai poate sa ma doboare. Si nu ma mai simt deloc singura, chiar cand sunt singura.  :kissing:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6669 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 23:54 »
Si nu ma mai simt deloc singura, chiar cand sunt singura.  :kissing:

Subscriu!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6670 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 10:49 »
Cred ca toti ne-am simtit mai bine zilele acestea. Probabil pentru ca am iesit din programul obisnuit, din rutina de zi cu zi. Chiar si pentru atat putem spune ca sarbatorile de Craciun sunt "magice".  :)

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
« Răspuns #6671 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 09:19 »
LA MULTI ANI, Meleia!

Sa nu te cufunzi într-o stare de tristeţe şi dezamăgire, să nu te plângi de gravitatea situaţiei. Fiecare situaţie prin care trecem, oricât de gravă ar fi ea, este o experienţă de viaţă din care trebuie să învăţăm ceva. Fiecare lucru se întâmplă cu un anumit motiv, fie că realizăm acum sau mai târziu.

La Multi Ani Lucia,

Multumesc pentru umarul si cuvintele tale, inteleg foarte bine totul, doar ca parcurg un moment mai greu de acceptat, insa am incredere si mai ales rabdare. Atasamentele sunt poate cele mai daunatoare trairi ale noastre in scurta trecere prin viata. Invat asta inca.
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6672 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 15:42 »
Cum ma simt acum?...hmmm, hai sa spun asa: acum un an am spus ca (2012) va fi un an bun. Si asa a fost.  Ei, acum spun: anul asta va fi extraordinar crucial. Am un tupeu de astronaut care tocmai a pasit pe Marte! (Whatever happens, I'll leave it all to chance...)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6673 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 08:10 »
.... Am un tupeu de astronaut care tocmai a pasit pe Marte! (Whatever happens, I'll leave it all to chance...)

Sau optimism !!  :D

E a doua zi la servici si dupa pauza asta de sarbatori uitasem cum e sa iei "contact" cu vraful de dosare si rapoarte.  Dar le dovedesc eu !!  :strambatura:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6674 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 16:30 »
Dap, sa stii ca un shredder si o bricheta te-ar ajuta si mai mult...