Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577332 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6645 : Vineri, 28 Decembrie 2012, 10:49 »
N-ai cu cine, mah, n-ai cu cine...
(si ma gandesc si la altfel de "alegeri"!...)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6646 : Sâmbătă, 29 Decembrie 2012, 11:55 »
Ma simt bine, foarte bine. Ma pregatesc pentru petrecerea de Revelion, anul acesta va fi la mine acasa.  :) *|*

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6647 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 11:41 »
Incantata. A fost o vreme super in ultimul timp, soare si caldut pentru luna decembrie , nu am mai avut atat de multe zile libere la rand de nu mai stiu eu cand.   :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6648 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 18:03 »
Sunt in concediu de odihna pana pe data de 7 ianuarie 2013! Un adevarat rasfat! Am avut zile pline cu de toate, cumparaturi, vizite, program admnistrativ-gospodaresc, musafiri, plimbari...  :)

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
« Răspuns #6649 : Luni, 31 Decembrie 2012, 13:56 »
Am decis sa deschid un topic in care fiecare sa zicem cum ne simtim in momentul de fata,eventual comentarii.

eu ma simt entuziasmata in acest moment

Buna ziua tuturor,

sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.

Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6650 : Luni, 31 Decembrie 2012, 14:13 »
Buna ziua tuturor,

sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.

Buna meleia!

Sunt convinsa ca pe aici vei gasi oameni veseli si vei avea multe lucruri de aflat, de povestit, de citit.
Vad ca ai inceput sa citesti din ce am scris noi pe aici. Sper ca postarile noastre sa iti aduca zambetul pe fata si sa te faca sa uiti de dezamagire, singuratate si orice altceva trist.  :)

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #6651 : Luni, 31 Decembrie 2012, 14:44 »
Buna ziua tuturor,

Draga Meleia , cu siguranta aici in Singlescamp , vei gasi optimismul de care ai nevoie, insa eu iti doresc din tot sufletul sa faci tot posibilul sa participi la anul la cat mai multe actiuni , asa te vei convinge cu adevarat cat de bine e sa ai pe cineva alaturi in clipe grele !!!!
Iti doresc tot binele din lume , si asa cum spunea Gigi , paseste in noul an dansand , zambind , cu gandul la lucruri frumoase, uita tot ce s-a petrecut deja si fii OPTIMISTA !!!!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #6652 : Luni, 31 Decembrie 2012, 15:29 »
Mă simt dornică să fac urări pentru anul ce vine acuși, acuși....:)
Iubire, încredere și senin în sufletele tuturor!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline meleia

• Newbie
  • *
« Răspuns #6653 : Luni, 31 Decembrie 2012, 16:54 »
Buna ziua tuturor,

Draga Meleia , cu siguranta aici in Singlescamp , vei gasi optimismul de care ai nevoie, insa eu iti doresc din tot sufletul sa faci tot posibilul sa participi la anul la cat mai multe actiuni , asa te vei convinge cu adevarat cat de bine e sa ai pe cineva alaturi in clipe grele !!!!
Iti doresc tot binele din lume , si asa cum spunea Gigi , paseste in noul an dansand , zambind , cu gandul la lucruri frumoase, uita tot ce s-a petrecut deja si fii OPTIMISTA !!!!

Multumesc Theo, am dorinta sa incerc, ramane de vazut cat voi dansa in noaptea dintre ani, insa pasesc cu speranta si cu zambetul pe buze ca am gasit chiar si virtual cuvinte de incurajare aici. Lumina in suflet va doresc!

Offline meleia

• Newbie
  • *
« Răspuns #6654 : Luni, 31 Decembrie 2012, 17:01 »
Buna meleia!

Sunt convinsa ca pe aici vei gasi oameni veseli si vei avea multe lucruri de aflat, de povestit, de citit.
Vad ca ai inceput sa citesti din ce am scris noi pe aici. Sper ca postarile noastre sa iti aduca zambetul pe fata si sa te faca sa uiti de dezamagire, singuratate si orice altceva trist.  :)

Gabi, iti multumesc pentru perspectiva luminoasa  :kissing:

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #6655 : Luni, 31 Decembrie 2012, 17:17 »
Tuturor userilor SINGLESCAMP - urez
LA MULTI ANI!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6656 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 09:38 »
multa liniste prin jur!! nu se aude nici un zgomot in cartier, de obicei se mai trezea cate unul cu o petarda asa de inceput de an pe la ora  asta!    ;)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6657 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 15:26 »
Buna ziua tuturor,
sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!(quote from Meleia)

La multi ani tuturor,
si tie Meleia,sper sa fie un an diferit pentru tine aici alaturi de ceilalti  membri SC.

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #6658 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 15:40 »
La multi ani si numai bucurii in noul an!
Ma simt sigura si puternica pe propriile mele forte. Am petrecut noaptea dintre ani in casa cu animalele mele care imi sunt alaturi tot timpul anului. A fost o noapte in care nu am plans si in care am gasit liniste si pace in sufletul meu. M-am sursprins singura cata putere am. Ma simt bine si impacate cu viata pe care o am.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6659 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 15:55 »
multa liniste prin jur!!

Asa e, aici chiar si acum e la fel de liniste, desi e trecut bine de amiaza...
Am experimentat si eu linistea azi. Intr-o ora si jumatate am facut orasul per pedes de la un capat la altul. Eram doar eu, cainii vagabonzi si cativa homeless, ramasi pe-afara din cauza carciumilor inchise. Unul mi-a urat "La multi ani!", iar un caine schiop si chior s-a tinut dupa mine tot drumul.
Cu toate acestea, am sentimentul ca azi nimic nu ma conteaza... in afara de soarele lucind pe turturii picurand de pe stresini. Si linistea. Atat de liniste, ca la un mic acces de tuse, mi-am auzit ecoul, incercand sa scape dintre zidurile inalte din centrul orasului gol. Se spune ca prima zi a Noului An e intotdeauna o prefigurare la scara mica a intregului an ce va urma. Superstitii...  ;)
De maine, back to work. Back to reality, adica. Dar azi e inca azi... si mi-e asa de bine asa. La multi ani! :)