Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577452 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6585 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 09:51 »
Prima zi de munca in Bucuresti....si-mi place mult! Si sarcinile de serviciu, si colegii noi si orasul. In drum spre birou am trecut prin centru, faine decoratiuni. Poate am noroc sa le vad aprinse mai pe seara.... :) Am intrat deja in atmosfera de sarbatori, ador luna decembrie  :smitten:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6586 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 10:40 »
Prima zi de munca in Bucuresti....si-mi place mult! Si sarcinile de serviciu, si colegii noi si orasul.

temporar sau definitiv? bun venit!  :applause:

nihil sine deo

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6587 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 12:13 »
Acum ma simt f(r)u(st)rata!  :tickedoff:  Astept de la inceputul lui noiembrie un pachet din straiantaturi care nu mai vine  :'(  Era ceva frumos de imbracat de sarbatori.... Nordicii zic ca de la ei a plecat demult... dar cand a ajuns pe mana postei romanesti... parca a intrat in zona crepusculara! Daca nici posta, nici cefereul nu mai merg bine in tara asta... io ma mut in igloo-ul ala la eschimosi!  :(

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #6588 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 12:31 »
Sunt relaxata si am o stare de bine chiar daca sunt la birou, privesc pe geam si vad muntele la cativa metri de mine, acolo unde este stanca sunt pete de zapada, iar acolo unde este padure peisajul care se vede este spectaculos, natura in sine este spectaculoasa, in birou rasuna acorduri de sarbatoare si este cald si bine, sunt fericita ca exist........

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #6589 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 12:58 »
James Brown - I Feel Good (Legends of Rock 'n' Roll)

:thumbup: :thumbup:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6590 : Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 17:53 »
temporar sau definitiv? bun venit!  :applause:
cu ziua  :happy:
suna ciudat, dar asa e, vin o zi pe saptamana in capitala. contractul e definitiv, dar eu voi hotara dupa cateva luni daca merita efortul. deocamdata il consider temporar, numai ca seful nu stie asta.  :giggle:
bine te-am gasit  :)

On-topic:
ma simt ca.... Alba ca zapada  ;D
am vrut o schimbare de look (ca nu-mi ajung multele schimbari pe toate planurile) si-am ajuns la o domnisorica care nu se trezise   |o azi dimineata si-n somnambulismul ei a venit la salon. imi aleg din 3 nuante de vopsea una care-mi place, coafeza (sau adormita, mai bine zis) se duce s-o prepare si imi pune amestecul in par. dupa jumate de ora am facut ca aia din reclama de la Romtelecom  :faint: (cand stilistul se uita pe tableta clientei si a tuns-o de toti banii.... ;D). cam asa si eu....coafeza a incurcat tuburile de vopsea si, din blond inchis spre saten, am ajuns bruneta. nu ma pot obisnui deloc cu noul look....  :tickedoff:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6591 : Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 22:46 »
Mai bine de mine ca ma vopsesc singura...  :giggle:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6592 : Duminică, 09 Decembrie 2012, 11:17 »
ca un motan. si torc, torc... din zori si pana-n seara. cu coada-n sus, cu gandul dus... :giggle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6593 : Duminică, 09 Decembrie 2012, 15:07 »
cu ziua  :happy:
suna ciudat, dar asa e, vin o zi pe saptamana in capitala. contractul e definitiv, dar eu voi hotara dupa cateva luni daca merita efortul.
....

Adica bati drumul Iasi - Bucuresti si retur intro zi pentru acest contract ? Sau pierd eu ceva din idee?  ???

am vrut o schimbare de look .... din blond inchis spre saten, am ajuns bruneta. nu ma pot obisnui deloc cu noul look....  :tickedoff:

E buna acum de sarbatori o schimbare de look!  :giggle:

Mai bine de mine ca ma vopsesc singura...  :giggle:

Si eu, dar am avut surprize sa nu se potriveasca nuanta de pe cutie cu rezultatul si m-am trezit cu diverse culori de nu-mi venea sa cred !!  :slap:

ploua, ploua, ploua .....
 :whistle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6594 : Luni, 10 Decembrie 2012, 00:37 »
revin * - deja in Bucuresti nu mai ploua - fulguie de vreo 1 ora si mai bine.  ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6595 : Luni, 10 Decembrie 2012, 00:38 »
ninge, ninge, ninge...  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6596 : Luni, 10 Decembrie 2012, 00:46 »
 Carol , ati trimis zapada si la Bucuresti !!  :D
Mai e cineva on line la ora asta !!!!  O0

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6597 : Luni, 10 Decembrie 2012, 01:37 »
Eu, nu!  ;D Noapte buna!  ;)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6598 : Luni, 10 Decembrie 2012, 18:39 »
   S-au petrecut atat de multe lucruri de cand nu am mai scris pe forum... Nu stiu sa redau starea mea actuala, pentru ca, pur si simplu, nu pot exprima o multitudine de trairi, emotii, mirări, întâmplări de tot felul... Oricum, astept sarbatorile de iarna cu inima uşoară, plină de ganduri bune, optimism, iubire fata de cei apropiati mie, dar si fata de ceilalti, asa sunt eu...

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6599 : Marți, 11 Decembrie 2012, 10:00 »
Adica bati drumul Iasi - Bucuresti si retur intro zi pentru acest contract ? Sau pierd eu ceva din idee?  ???
da. vin o zi pe saptamana in Bucuresti pentru a participa la sedinte de grup in care fiecare prezinta ce-a lucrat in decursul unei saptamani. e vorba de contracte foarte mari, cu elemente de extraneitate si lucram pe bucati. in sedinte le punem cap la cap si ii dam o forma apropiata de cea finala.
oricum, e mult, foarte mult de munca, dar e interesanta aceasta noua ramura, imi place mult.