Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578190 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6495 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 20:40 »
,,,,,,azi ma simt groaznic,,,,,,jur ca nu o sa mai beau bere la cutie :)))))))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13805
« Răspuns #6496 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 08:11 »
Nu berea de cutie este de problema Nicu, ci numarul de can-uri... ;)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6497 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 08:22 »
Nu berea de cutie este de problema Nicu, ci numarul de can-uri... ;)
7 can uri ,,, e mult ?:)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6498 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 10:24 »
Nu-i mult, dar nici putin. Depinde de dispozitie si de moment. Eu am fost la fest-uri si am baut 3 mass-uri, adica 3 litrii, dar am mancat, am dansat si totul pe perioada a cateva ore, alteori am baut doua pahare de bere si le-am simtit...
Oricum pe vas, daca se mai si leagana nu stiu cum e cu 2 litrii in stomac  ???

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6499 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 10:31 »
Nu-i mult, dar nici putin. Depinde de dispozitie si de moment. Eu am fost la fest-uri si am baut 3 mass-uri, adica 3 litrii, dar am mancat, am dansat si totul pe perioada a cateva ore, alteori am baut doua pahare de bere si le-am simtit...
Oricum pe vas, daca se mai si leagana nu stiu cum e cu 2 litrii in stomac  ???
,,,,ca in centrifuga cu care ''scot tot'' de la spioni cand sunt prinsi,,,,, :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6500 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 12:11 »
emotiv, pregatita! :)
cerebral ...  :fight:
nihil sine deo

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #6501 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 14:46 »
 ;)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6502 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 09:40 »
A inceput sa-mi fie frica sa ies noaptea din casa. Mie, care veneam pe jos din centru la orice ora... Acum, si daca suna cineva la usa noaptea - ca-s multe firme in bloc si mai gresesc unii adresa, imi sare inima din loc! Nici gunoiul nu-l mai duc pe intuneric. Aseara mi se stransesera niste coji, dar era deja ora noua, ghena e intre etaje si nu-i prea luminata... Desi nu-mi place sa-mi ramana peste noapte, le-am scos pe balcon si abia azi dimineata m-am dus sa le arunc. De cand s-a schimbat administratorul, parca s-au schimbat si locatarii: le e lene sa rupa-indoaie chestiile mai mari si sa le dea drumul pe ghena, ori sa le duca cu manuta lor pana afara... Le lasa jos acolo, sa le duca femeia de serviciu. Care s-a schimbat si ea si asta nu-i asa harnica cum era aia dinainte. Si azi dimineata la fel. Dau sa deschid usa si nu mergea. Se vedea ceva negru, ca un sac. Pffff... iar si-au lasat astia p-aici toate vechiturile! Imping mai tare, cu forta si... aud un icnet!!! Un om al strazii dormea acolo!!!!  :faint: Am fugit inapoi in casa cu coji cu tot! Cred ca daca-l gaseam aseara, lesinam acolo langa el!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6503 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 10:10 »
Am inteles ca pt "a salubriza" zona, astia, adica edili, sau cum s-or mai fi numit, au blocat accesul in gurile de canal, pt homeless. E clar ca in lipsa de altceva si dand frigul se vor imprastia prin scari de bloc, ghene, cladiri parasite sau in constructie. Speriind locatarii. Dar bai edililor sa-l parafrazez pe Iliescu, oameni fara un adapost deasupra capului exista in toata lumea, chiar si in tarile superavansate si numite ca civilizate. Dar n-am auzit nicaieri sa blochezi intrarile in canale pentru a nu le mai permite accesul. Pai daca faci asta fii pregatit sa-i duci undeva, nu-i poti lasa sa moara de frig. Indiferent cum ar fi priviti, sunt si ei oameni si cred ca majoritatea au ajuns acolo fara sa fi avut vreo vina directa.

Din pacate societatea ii catalogheaza si ii impinge in jos, fara sa aiba posibilitatea si macar sa se aghete de vreo sansa. Servicii nu le da nimeni, un acoperis deasupra la fel, o incercare de educare si integrare - asta ar fi prea greu pentru sutele sau miile de ONG-uri ca papa banii statului (apropo de ce naiba sa ocupa astia?!), si atunci ce sa faca decat sa se stranga in grupuri si sa supravietuiasca tribal.

Am vazut doua tzoape la tv, care foarte afectate, in prostia lor ingamfata, certau si jigneau  o femeie, vanzatoare de la un chiosc de ziare de langa gura de canal, pt ca le dadea o bucata de paine. Uitand ca drumul fiecaruia poate sa duca prin niste nepotriviri, esecuri succesive sau chiar ghinioane, acolo la canal. In America sunt zeci de mii de oameni care au avut servicii, casa si au pierdut si nu din vina lor, tot si au ramas in strada. Sa-i omori, ca au avut asemenea ghinion, nu-i destul ca au avut soarta asta?

Este firesc, pentru fiecare persoana prezenta unui om al strazii da disconfort si chiar teama. Sunt imprevizibili pt ca poate se drogheaza si nu cu chestii de calitate, ca de' alea si le pot permite doar odraslele imbogatitilor, ci cu tot felul de chestii toxice si halucinogene. Sunt de multe ori agresivi in cererea de hrana sau de bani, dar poate cutitul este atat de tare la os, foamea atat de mare incat sunt impinsi sa faca asta.

Mie imi este ciuda ca organizatii de astea tip 4 Picioare, se ocupa de caini in loc sa se ocupe de oameni. Se duc pe prostia aia atatia bani care ar putea fi folositi aici pt niste biete fiinte umane. Ok sunt si animalutele alea niste suflete, dar totusi noi suntem oameni si ar trebui sa avem grija de semenii nostri si apoi daca putem si de restul de vietuitoare. Laudabil ca sunt organizatii care apara omizile sa nu le calce masina cand trec strada, dar fratilor, omul este pe primul loc...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6504 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 10:11 »
Un om al strazii dormea acolo!!!!  :faint: Am fugit inapoi in casa cu coji cu tot! Cred ca daca-l gaseam aseara, lesinam acolo langa el!
si poate va gasea femeia de serviciu dormind impreuna, in fata usii ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6505 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 11:10 »
 ;D   Trebuia sa fac si eu o fapta crestineasca, ca azi tot e "lasatu'secului pentru postu' Craciunului", si sa-l iau in casa, sa-i fac o baie, sa-i dau o masa calda... Sau s-o iau, nu te gandi la prostii Silviu, ca nici nu stiu daca era barbat ori fomeie... Stiu ca e sarbatoare pen'ca era zarva mare in fata bisericii de carton de langa viitoarea catedrala... Care, apropo, avanseaza vazand cu ochii. Se toarna la betoane armate p-acolo... cred ca i-au facut si buncar antiatomic! Si tot apropo, biserica ce face pentru oamenii astia? Eu sunt absolut de acord cu ce zice admin: intai oamenii vagabonzi si p'orma cainii! Dar sa se ocupe cineva de ei! Nu sa-si faca culcus in scara blocului ori, de cand da frigul si pana-n primavara sa ocupe holurile spitalelor. Am vazut asta iarna trecuta, la Sf.Pantelimon. Ce era pe holurile alea si cum mirosea... Numai spital nu ziceai ca e. Si unii pacienti protestau, dar si personalul spitalului ce sa faca cu ei? Afara era ger... Acum cativa ani,tot asa, isi facuse un obicei sa doarma pe la parter o batranica...Ii mai dadeau locatarii cate ceva de mancare, dar asta nu e o solutie! Nu va zic cum mirosea, spala femeia p-acolo dupa ea... Nimeni n-a avut inima s-o dea afara... A plecat singura...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #6506 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 11:32 »
Un om al strazii dormea acolo!!!!  :faint: Am fugit inapoi in casa cu coji cu tot! Cred ca daca-l gaseam aseara, lesinam acolo langa el!

;D imi dau seama prin ce ai trecut! mi s-a intamplat de cateva ori, pe holul care duce catre scari; stau la et.1, liftul in fata usii, dar ... oprit! am "iluminatul" pe senzori; omul strazii dormea peste niste cartoane - intre senzori  ;D  si era invelit cu o hainuta; imi zic: daca tip, chem tot blocul - pt ca am o singura scara; daca ma intorc ... nu ma caracterizeaza; asa ca ... am facut un pariu cu mine, ca trec pe langa om, fara sa-l trezesc. desigur ca mi-a iesit!  :yeah:
dar, de atunci port in permanenta o lanterna de buzunar.
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6507 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 12:46 »
Un om al strazii dormea acolo!!!!  :faint: !
mi s-a intamplat de cateva ori, omul strazii dormea peste niste cartoane  ;D 
senzatii tari in .......capitala  ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #6508 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 13:29 »
senzatii tari in .......capitala  ;D

adrenalina si-n aerul inespirabil  ;D
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #6509 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 15:17 »
M-am intalnit cu Yulmas si dupa 3 ore de discutii cu adevarat om de munte, am plecat acasa cu senzatia ca trebuie sa-mi iau ghetele si s-o iau in sus!...

Deci in starea aia sunt acum, de incantare, stimulare amestecata cu energie, simt parca gustul si la un pic de adrenalina...

Mi-a facut un tur de la Metaliferi pana la Trascau, apoi a luat-o pe la Cheile Cheilor pana la Branca Caprei, apoi de la muchia lu' Baldomir pana la Schit, apoi prin tot felul de pesteri.... Pestera cu lalea, cea cu lac, uauau atatea mi-a povestit...incat nu stiu unde sa plec prima oara!