Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579209 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6240 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:12 »
bravo, caro.
Unele dintre "problemele" momentului sunt de fapt lucruri dorite si asteptate. problema devine faptul ca sunt prea multe, prea urgente si prea serioase pentru un buget de timp cotidian limitat. Muncesc 12 ore pe zi, inclusiv sambata si duminica. Nu prea mai pot fizic. Putinul timp pe care l-as fi putut rupe pentru odihna, relaxare etc. trebuie sa-l dedic rezolvarii celorlalte probleme. Si robinetul "cerintelor' pare ca nu se mai inchide. si eu sunt doar un (singur) om.

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 64
« Răspuns #6241 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:15 »
hmm ... nu mai imi aduc aminte ... in ce luna s-a nascut Bachus ?? :))

Kidding.

Nu, sunt doar crescut in adreal si cum imi place mie sa zic, intzarcat pe rachie :)

De altfel nu am inteles niciodata tuica olteneasca .... bei 1l si daca vrei sa te ametesti, trebuie sa iti arzi una in cap cu stica :)) altfel nu ai nici o sansa.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6242 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:17 »
De altfel nu am inteles niciodata tuica olteneasca .... bei 1l si daca vrei sa te ametesti, trebuie sa iti arzi una in cap cu stica :)) altfel nu ai nici o sansa.

;D zici sa incerc cu sticla? poate adorm si eu mai devreme.  ;D

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6243 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:18 »
Neah, e mai simplu cu un tamplar :)

stii doar nu ce face tamplarul:
sta la coltz, si da la tampla :)

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6244 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:20 »
@micaela --> btw,

12h / zi + sambata + duminica ... esti cumva proprietar de firma ?? :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6245 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:20 »
Neah, e mai simplu cu un tamplar :)

stii doar nu ce face tamplarul:
sta la coltz, si da la tampla :)

;D Am de ales intre un psiholog pe care sa-l bat,  un amic Jack cu care sa ma matolesc, o sticla cu care sa ma asomez, si un tamplar care sa faca asta in locul meu.  ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6246 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:22 »
@micaela --> btw,

12h / zi + sambata + duminica ... esti cumva proprietar de firma ?? :)
nici vorba. sunt o bugetara (prapadita, se subintelege ;D). Doar ca mai prestez  chestii profesionale, in paralel, somethimes.

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6247 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:23 »
;D Am de ales intre un psiholog pe care sa-l bat,  un amic Jack cu care sa ma matolesc, o sticla cu care sa ma asomez, si un tamplar care sa faca asta in locul meu.  ;D ;D ;D

In locul tau sigur as opta pentru prima varianta :)) nu ... nu de alta dar exercitiile fizice (bataia in acest topic) sunt cele mai bune facute seara :)) ... cica dormi ca pruncul dupa efort fizic :))

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6248 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:25 »
nici vorba. sunt o bugetara (prapadita, se subintelege ;D). Doar ca mai prestez  chestii profesionale, in paralel, somethimes.

Admirabil, mai rar oameni in sistemul de stat care sa munceasca atat ... Cheers ... Jack deja face valuri in cinstea ta ! :))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6249 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:26 »
Coco, te inseli. Sunt foarte multi oameni in invatamant care muncesc enorm, si deseori extrem de prost platiti. 
Poa sa faca Jack ala al tau cate valuri vrea. stiu sa inot.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #6250 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:29 »
Coco, te inseli. Sunt foarte multi oameni in invatamant care muncesc enorm, si deseori extrem de prost platiti. 
Poa sa faca Jack ala al tau cate valuri vrea. stiu sa inot.  ;D

pssst! mica, nu uita de oita! ;)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6251 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:30 »
Stiu ca sunt, dar nu indeajuns de multi incat sa faca simtita o diferenta, din pacate .... si pentru ei si pentru noi.

oricum, referinta mea era la sistemul administrativ (de stat sau local nu conteaza) ... ma rog ... am eu ghimpii mei impotriva lor :)

cat despre jack ... la un moment dat, cred ca simti ca stii si sa zbori nu numai sa innoti :)) (totul e relativ si depinde de punctul de vedere din care privesti problema) :))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6252 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:31 »
pssst! mica, nu uita de oita! ;)
  ;D

da, cocolino, nu ne desenezi si noua o oita frumoasa? Poate sa fie si prietena cu Jack, noi nu ne suparam.  ;D

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6253 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:34 »
cum sa nuuu !!!!

atasat foto :D :)) (luata la ultima intalinre a grupului oitelor vesele) :))

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6254 : Luni, 22 Octombrie 2012, 23:35 »
Stiu ca sunt, dar nu indeajuns de multi incat sa faca simtita o diferenta, din pacate .... si pentru ei si pentru noi.

oricum, referinta mea era la sistemul administrativ (de stat sau local nu conteaza) ... ma rog ... am eu ghimpii mei impotriva lor :)

cat despre jack ... la un moment dat, cred ca simti ca stii si sa zbori nu numai sa innoti :)) (totul e relativ si depinde de punctul de vedere din care privesti problema) :))

sunt absolut in asentimentu', in ce priveste zona administrativa.  :) insa in invatamant sunt destui oameni care isi vad de treaba, frumos. Din pacate, se consuma personalu' in tot felul de muncisoare inutile, birocratice, in loc sa fie lasat sa se focalizeze pe esential: actul didactic propriuzis. eh, dar e discutie luuunga... si n-are nimic a face cu povestile cu scufita rosie si cei trei iezi pe care ti-ai dori sa le auzi inainte de culcare.  ;D

ma faci curioasa sa-l cunosc pe Jack asta al tau. Vad ca e si profesor de zbor.  ;D