Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579740 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6105 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 16:22 »
de ce credeti ca ie bine? Vineri..dupa amiaza....la galati....pfuui...
Cred ca cineva mi-a spus ceva de bine, pt ca cel mai rau in toata povestea e ca luni voi fi tot aici....probabil....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6106 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 16:25 »
Bre, da`viza de Canada ai pe pasaport? Si nu fi trista, zi o vorba numa`si-ti trimitem ceva pe Dunare la vale... ::)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6107 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 16:29 »
Bre, da`viza de Canada ai pe pasaport? Si nu fi trista, zi o vorba numa`si-ti trimitem ceva pe Dunare la vale... ::)
ce de-a lumea amabila p'acilea... ::)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6108 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 16:31 »
Bine mititico, te trimit pe tine atuncilea...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #6109 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 16:32 »
de ce credeti ca ie bine? Vineri..dupa amiaza....la galati....pfuui...
Cred ca cineva mi-a spus ceva de bine, pt ca cel mai rau in toata povestea e ca luni voi fi tot aici....probabil....
Lasa, nu te supara, putea fi si mai rau...

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #6110 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:01 »
Multumesc, Matei, da'... de ce? Facem ora de laborator?  ;) Cine se ofera sa fie cobai?  ;D

eu il propun pe Matei.  ::)

sa raspundem frumos si tacticos prea luminatei si blondei domnite de sibiu! o explicatie redundanta as zice dar la cererea publicului fie si-asa.  tu povesteai ca te-ai simtit happy pentru ca la ora de laborator elevii te-au aplaudat.  atunci, eu solidar cu tine, am zis ca ai merita niste aplauze si din partea mea / noastra si un buchete de  :flori:.  asta este motivatia din spatele povestii!
facem si ora de laborator daca propui.
iar aici iti raspund si tie si domniteti dambovitene care ma propune pe mine drept cobai.  cobai nu, ca ati fi in stare sa ma tratati cu cine stie ce substante colorate, asteptand cine stie ce reactii...
mi-ar placea mai mult sa fiu material didactic.   :)ce ziceti, nu v-ar surade sa invatati un pic de anatomie cu ajutorul meu? cate-un pic, pic, pic! ;)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6111 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:06 »
mi-ar placea mai mult sa fiu material didactic.   :)ce ziceti, nu v-ar surade sa invatati un pic de anatomie cu ajutorul meu? cate-un pic, pic, pic! ;)

Matei al nostru e din ce in ce mai indraznet. Biiiine...atunci sa-l vedem!
Acceptam. Unde si cum? ce invatam la primul pic?  >:D

(P.S. si cobaiul e material didactic in stare de raposare.  ;D)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6112 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:06 »
ce ziceti, nu v-ar surade sa invatati un pic de anatomie cu ajutorul meu? cate-un pic, pic, pic! ;)
::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6113 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:09 »
Matei al nostru e din ce in ce mai indraznet. Biiiine...atunci sa-l vedem!
Acceptam. Unde si cum? ce invatam la primul pic?  >:D

(P.S. si cobaiul e material didactic in stare de raposare.  ;D)

mai da' nerabdatoare mai esti cand vine vorba de anatomie!
asteapta putintel macar, sa vedem si opiniile celorlalte persoane, adica fete ale mosului. te avertizez din timp, lectia 1to1 (one to one) este foarte scumpa! :)
voi, care sunteti profesoare, stiti mai bine ca in grup se plateste mai putin.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6114 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:12 »
inteleg. n-o sa-ti cer chiar atat de mult. iti fac tarif preferential.  >:D ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6115 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:19 »
inteleg. n-o sa-ti cer chiar atat de mult. iti fac tarif preferential.  >:D ;D

hmhmhm, ce porumbel ti-a iesit din gura sau din mana (ca in poza ta din avatar)! sa stii ca era sa zic una buna de tot in legatura cu tariful ala preferential! pfoai, dar m-ai fi tratat de super nedelicat as ca ma abtin si rad de unul singur. :giggle:
apropo, se pare ca ti-a scapat sensul la ce-am scris: pe tine te-ar fi costat, nu pe mine,

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6116 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:24 »
hmhmhm, ce porumbel ti-a iesit din gura sau din mana (ca in poza ta din avatar)! sa stii ca era sa zic una buna de tot in legatura cu tariful ala preferential! pfoai, dar m-ai fi tratat de super nedelicat as ca ma abtin si rad de unul singur. :giggle:
apropo, se pare ca ti-a scapat sensul la ce-am scris: pe tine te-ar fi costat, nu pe mine,
Mateias, tu, asa obisnuit a deslusi substanta din enunturi laconice, cum de n-ai inteles ca am rastalmacit voit? ;D
daca cineva are a plati for one2one, nu sunt eu aceea.  ::) :buck2:

si "tariful" nu e acela din "condicuta" la care, desigur, te-ai grabit a te gandi. de sens metaforic ai auzit domnule material didactic?  ;D

L.E. si ca sa nu ramai nelamurit asupra diminutivului de mai sus, iti explic eu: iti creez un cadru intim si relaxat pentru ipostaza pe care ne-ai propus-o.  ::) ^-^
 ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6117 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 19:13 »
Unde dai si unde crapa... porumbelul.  :happy:
Cre'ca asa ar trebui sa se numeasca leactia de anatomie. Daaar... cool down. Conform noilor etici ecologice, nu mai este permis pentru ca sa moara materialul didactic, asa ca nu mai facem disectii si injectii la laborator, ci folosim doar mulaje si material in stare vie (cu conditia sa ramana viu).
Matei, te anunt ca ai concurenti... toti baieteii de-a VII-a viseaza sa devina "material didactic"... fara pret.  :P Asa ca... nu te intreb cat ceri, ci ce oferi tu mai mult? By the way, unii dintre ei sunt mai inalti decat mine la varsta asta... si daca primesc un pupic candid pe obraz de ziua lor de la vreo doamna profesoara, sunt in stare sa invete tot anul de nota 10 la materia respectiva, numai ca sa se bage in seama. (Glumeam, rog a nu se interpreta peiorativ.)  :strambatura:
Acu' manusa e in terenul tau... cat ne mai lasa admin pe  :offtopic: si nu ne muta pe campul de razbelul sexelor.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6118 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 19:56 »

Matei, te anunt ca ai concurenti... toti baieteii de-a VII-a viseaza sa devina "material didactic"... fara pret.  :P Asa ca... nu te intreb cat ceri, ci ce oferi tu mai mult? By the way, unii dintre ei sunt mai inalti decat mine la varsta asta... si daca primesc un pupic candid pe obraz de ziua lor de la vreo doamna profesoara, sunt in stare sa invete tot anul de nota 10 la materia respectiva, numai ca sa se bage in seama.

dearest sis, exista o mica mare diferenta intre baietii de clasa a VII-a si baietii din clasa oldies but goodies ca mine; ei sunt in stare sa faca orice pe gratis pentru a dobandi experienta! in schimb eu am deja experienta si daca vrei experienta, asta se plateste.  :giggle:

Mateias, tu, asa obisnuit a deslusi substanta din enunturi laconice, cum de n-ai inteles ca am rastalmacit voit? ;D
daca cineva are a plati for one2one, nu sunt eu aceea.  ::) :buck2:

si "tariful" nu e acela din "condicuta" la care, desigur, te-ai grabit a te gandi. de sens metaforic ai auzit domnule material didactic?  ;D

L.E. si ca sa nu ramai nelamurit asupra diminutivului de mai sus, iti explic eu: iti creez un cadru intim si relaxat pentru ipostaza pe care ne-ai propus-o.  ::) ^-^
 ;D

ba da, ba da, esti buna de plata pentru motivele mai sus mentionate... stai asa, sau ai mai multa experienta decat mine? :o
 :applause: pentru chestia cu condicuta, te-ai prins, desteapta dom'le, merge mintea!
te pricepi sa faci tu un asa cadru intim? ma uimesti din ce in ce mai mult! ce sofisticata   (... ma!)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6119 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:11 »
daca vrei experienta, asta se plateste.  :giggle:

Era o reclama candva... "Iubirea nu se poate cumpara. Pentru restul exista Master Card."  >:D