Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1580224 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6030 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 13:11 »
nu-i bai, nu mie mi-ai insultat inteligenta  ;D

intentia mea nu a fost aceea mentionata de tine, doamne fereste.  nu este stilul meu.  eu stiu cat de ignorant sunt in multe privinte, IT este doar un exemplu.  am observat ca oamenii care sunt foarte priceputi in unele domenii, au tendinta sa creada ca daca vorbesc in "jargonul" lor profesionist, toata lumea intelege sau ar trebui sa inteleaga.  ei bine, se intampla ca nu; si eu ma lovesc de multe ori de o gramada de sigle care habar nu am ce inseamna si mi-ar placea ca cineva sa mi le explice sau cand vorbeste in sigle, sa dea si traducerea lor. sper ca nu am tulburat apele si mai tare.
on topic, sper sa-ti treaca durerea de cap, o palinca sigur face minuni. :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6031 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 13:46 »
intentia mea nu a fost aceea mentionata de tine, doamne fereste.  nu este stilul meu.  eu stiu cat de ignorant sunt in multe privinte, IT este doar un exemplu.  am observat ca oamenii care sunt foarte priceputi in unele domenii, au tendinta sa creada ca daca vorbesc in "jargonul" lor profesionist, toata lumea intelege sau ar trebui sa inteleaga.  ei bine, se intampla ca nu; si eu ma lovesc de multe ori de o gramada de sigle care habar nu am ce inseamna si mi-ar placea ca cineva sa mi le explice sau cand vorbeste in sigle, sa dea si traducerea lor. sper ca nu am tulburat apele si mai tare.
on topic, sper sa-ti treaca durerea de cap, o palinca sigur face minuni. :)

bit ma crede chiar mai inteligenta decat sunt.  ;D
nu stiu sensul multor abrevieri si acronime din domeniul IT-ului, asa ca precizarea ta m-a scutit de o incordare suplimentara a neuronului solitar. :)
dintre cele folosite pe mess, mai stiu cateva: brb; dnd; bffe; lol. :)

bit, durerea de cap e semn bun, spunea tata, Dumnezeu sa-l odihneasca. Cica ar fi semn ca (totusi) ai cap.  ;D Daca nu te dai cu capitalismul occidental putred, si nu vrei nurofen, inghite cu patriotism inflacarat una pastila antinevralgic. :buck2:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6032 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 22:46 »
bit ma crede chiar mai inteligenta decat sunt.  ;D
nu stiu sensul multor abrevieri si acronime din domeniul IT-ului, asa ca precizarea ta m-a scutit de o incordare suplimentara a neuronului solitar. :)
dintre cele folosite pe mess, mai stiu cateva: brb; dnd; bffe; lol. :)

si eu cred ca esti foarte desteapta  :)... a sti niste sigle nu este o mare scofala.  uite, nici eu nu stiu ce inseamna dnd, bffe... brb cred ca este be right back iar lol-ul ala laughing out loud. (nu sunt fan messenger). vezi, afirmand ca nu cunosc siglele alea, ma dau si eu pic destept! ;D
si tu trebuia sa fii acum la sibiel, facand asta: :dance:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6033 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:01 »
si eu cred ca esti foarte desteapta  :)... a sti niste sigle nu este o mare scofala.  uite, nici eu nu stiu ce inseamna dnd, bffe... brb cred ca este be right back iar lol-ul ala laughing out loud. (nu sunt fan messenger). vezi, afirmand ca nu cunosc siglele alea, ma dau si eu pic destept! ;D
si tu trebuia sa fii acum la sibiel, facand asta: :dance:

multumesc. sunt.  ;D si modesta. ;D glumeam cand legam IQ-ul de cunoasterea unor abrevieri... :)
da. si dnd= do not disturb; bffe= best friends for ever...  :) nici eu nu sunt deloc fan messenger; ba chiar il ignor maxim. M-a distrat la inceput, acum multi ani, caci era o practica virtuala noua si fascinanta, insa acum mi se pare o mare pierdere de timp.
mi-ar fi placut sa fiu la sibiel... in loc de asta, am inceput sa citesc cartea pe care guess i-a trimis-o carolinei si carolina mie.  :) e interesanta si lamuritoare in anumite privinte. :)
tu de ce nu esti la sibiel?  :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6034 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:29 »
tu de ce nu esti la sibiel?  :)

a fost o perioada cand mi-am zis ca poate ca da poate ca nu, ca una alta... pana m-am hotarat eu, s-au ocupat locurile intr-o viteza ametitoare. nu mi-ar fi placut sa impart camera cu altcineva si pe de alta parte mi s-ar fi parut nedrept, vazand cata lume doreste sa mearga, sa iau posibilitatea unei alte persoane de a fi acolo. daca o luam si pe "aia mica", tare ma tem ca nu s-ar fi simtit prea in largul ei (las' sa invete mai bine :)); intre timp am primit o invitatie de a-mi ajuta niste rude la cules de vie maine si cum ei ma ajuta pe mine in multe aspecte, pot sa fac si eu un astfel de gest, mai ales ca se anunta timp frumos si contactul cu natura, munca fizica in natura imi place.
PS si cum as fi putut sa plec stiind ca tu si silviu sunteti aici "de paza in lanul cu SC"! :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6035 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:34 »
tu, silviu si ceilalti 14 guests care nu vor sa-si decline identitatea!  ;D sa nu creada lumea cine stie ce despre ei, "ia te uita dom'le cu ce treburi superficiale se intretine x intr-o vineri seara". 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6036 : Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:41 »
a fost o perioada cand mi-am zis ca poate ca da poate ca nu, ca una alta... pana m-am hotarat eu, s-au ocupat locurile intr-o viteza ametitoare. nu mi-ar fi placut sa impart camera cu altcineva si pe de alta parte mi s-ar fi parut nedrept, vazand cata lume doreste sa mearga, sa iau posibilitatea unei alte persoane de a fi acolo. daca o luam si pe "aia mica", tare ma tem ca nu s-ar fi simtit prea in largul ei (las' sa invete mai bine :)); intre timp am primit o invitatie de a-mi ajuta niste rude la cules de vie maine si cum ei ma ajuta pe mine in multe aspecte, pot sa fac si eu un astfel de gest, mai ales ca se anunta timp frumos si contactul cu natura, munca fizica in natura imi place.
PS si cum as fi putut sa plec stiind ca tu si silviu sunteti aici "de paza in lanul cu SC"! :)

da, si eu am intentionat s-o iau pe duducuta mea in unele evenimente SC, dar mi-am dat seama ca s-ar plictisi printre atatia oameni mari. I-a prins insa bine excursia pe Ceahlau, in care a urcat ca o caprioara pe muntele abrupt, desi nu avea pregatire in sensul asta.
insa cred ca ti-ar prinde bine (mai mult decat crezi) o evadare din cotidian, intr-o comunitate de oameni "fara pereche", in doua sensuri.  :)
cules placut, maine. :)
SC e de la secara, inteleg?!  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6037 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 10:56 »
invidioasa dar bucuroasa pentru ei :). am vorbit cu bitu', lilu', carolu' si erau la plimbare prin padure...mmmm...vreau si eeeeeuuuuu  :sorry:

si-n fata casei mele e un copac intomnat; adica galben si in curs de ruginire. creca' dau o fuga prin parc. e toamna.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #6038 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 11:59 »
ingrijorata. mi s-a stricat espresorul si....Maria. ma duc la spital  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6039 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 12:18 »
ingrijorata. mi s-a stricat espresorul si....Maria. ma duc la spital  :-\

sanatate Mariei. espresorul e doar un obiect; nu merita ingrijorarea ta. :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6040 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 17:49 »
sanatate Mariei. espresorul e doar un obiect; nu merita ingrijorarea ta. :)
multumesc Mica  :), am scris in ton relativ relaxat dimineata, mai mult in gluma, ca stiam ca Maria s-a internat sa-si faca niste analize.
la spital am aflat altceva, a luat-o aseara salvarea de acasa ca a facut un infarct. iar dr spun ca dupa cum arata ecg e foarte posibil sa mai faca vreunul. deja ma doare capul.....
cand am iesit de la spital mi-am amintit de postarea ta cu toamna si dorinta de a merge in parc, asa ca am zabovit si eu putintel in natura. mi-a prins bine  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6041 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 22:45 »
vezi... de-asta spuneam.. ce inseamna un espresor pe langa o atat de grava problema de sanatate? Deie-i Domnul sanatate, Mariei.

Eu n-am mai ajuns in parc. M-am simtit inexplicabil de obosita, asa ca am lucrat.

Si unii se distreazaaaa... :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6042 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 23:15 »
vezi... de-asta spuneam.. ce inseamna un espresor pe langa o atat de grava problema de sanatate? Deie-i Domnul sanatate, Mariei.

Eu n-am mai ajuns in parc. M-am simtit inexplicabil de obosita, asa ca am lucrat.

Si unii se distreazaaaa... :)
va fi bine, trebuie sa isi revina Maria...ce ma fac io fara ajutorul meu de nadejde? nici nu iau in calcul alta varianta. :)
iti doresc sa ai o noapte linistita si sa te odhinesti.  :kissing:
profita maine sa faci ceva ce iti place, am inteles ca va fi o vreme superba.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6043 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 23:24 »
multumesc, Guess. si tu sa ai o noapte linistita, inainte de o zi frumoasa.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #6044 : Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 23:31 »
multumesc  :)