Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596029 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5910 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:29 »
,,,deci nu sunt ,,imperecheati'',nu sunt,,cuplati'',sunt ,,,,    ,,gasiti'' :)))

buna tare, brava nicolae!

deci cine cauta sau nu, mai si gaseste.  probabil toti cei pe care i-am observat ca au statut de guest s-au "gasit" unii pe altii si-au incetat sa mai posteze.  si poate si cei care posteaza mai putin spre deloc.  cred si eu, ce le mai trebuie?!
dar sa luam aminte, nu s-au imperecheat si nici nu s-au cuplat... s-au gasit. da' lasand gluma la o parte, nicolae, chiar ca suna bine asta cu gasitul.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5911 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:31 »
pai nu cred ca-si cauta cineva sufletul pereche pe aici. eu sigur nu. am inteles care e scopul acestui forum si ce gen de actiuni se fac pe SC.
sigur, exista si posibilitatea ca intr-o actiune sa se intalneasca persona compatibile si sa formeze un cuplu.
nici eu. imi caut amici inteligenti si simpatici cu care sa schimb o vorba in virtual si in real. atat. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5912 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:35 »
pai nu cred ca-si cauta cineva sufletul pereche pe aici. eu sigur nu. am inteles care e scopul acestui forum si ce gen de actiuni se fac pe SC.
sigur, exista si posibilitatea ca intr-o actiune sa se intalneasca persona compatibile si sa formeze un cuplu.

QED!
pentru guess si pentru nicolae: dupa umila mea parere, sufletul pereche nici nu se cauta. dai peste el din intamplare (care intamplare, o sa-mi zica oreste et cie, nici macar nu este o intamplare) sau nu dai. orice loc este bun pentru asa ceva.  inclusiv SC, care pe langa asta are si alte lucruri bune, din cate am observat.  la fel cum am observat ca sunt multe persoane de calitate.  ceea ce este foarte important si spune foarte multe.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5913 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:37 »
,,,sa fiu sincer am testat cand am spus ,,cred ca nu si a gasit nimeni sufletul pereche'' ,ca sa vad daca mai exista precedent :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5914 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:40 »
QED!
pentru guess si pentru nicolae: dupa umila mea parere, sufletul pereche nici nu se cauta. dai peste el din intamplare (care intamplare, o sa-mi zica oreste et cie, nici macar nu este o intamplare) sau nu dai. orice loc este bun pentru asa ceva.  inclusiv SC, care pe langa asta are si alte lucruri bune, din cate am observat.  la fel cum am observat ca sunt multe persoane de calitate.  ceea ce este foarte important si spune foarte multe.
corect.nu se cauta, dar il poti atrage in viata ta. si apare cand esti pregatit sa traiesti alaturi de el.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5915 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:41 »
,,,sa fiu sincer am testat cand am spus ,,cred ca nu si a gasit nimeni sufletul pereche'' ,ca sa vad daca mai exista precedent :)

ai testat si acum ai aflat ca exista precedent!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5916 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:44 »
corect.nu se cauta, dar il poti atrage in viata ta. si apare cand esti pregatit sa traiesti alaturi de el.  :)
aham. de aceea nu apare.  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5917 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:48 »
de acord,,,

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5918 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:57 »
exista. eu stiu doua frumoase. or mai fi si altele de care nu stiu eu.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5919 : Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:58 »
ati fost foarte interesanti,la mine e unu dimineata ,am plecat ,noapte bunaaaaaaaaaaaaaa!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5920 : Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 00:00 »
noapte buna

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5921 : Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 22:18 »
La ora asta is descompletat pe bucati de oboseala  ;D . Insa a meritat, am avut o zi minunata si o companie de doua ori asa  :)  :bow:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5922 : Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 22:19 »
La ora asta is descompletat pe bucati de oboseala  ;D . Insa a meritat, am avut o zi minunata si o companie de doua ori asa  :)  :bow:

ei, ia te uita, inca unul care a urcat in al noulea cer via sapte scari! ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5923 : Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 22:21 »
a fost un tur de forta. vad ca lilu nici nu mai da semne de viata.  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5924 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 20:15 »
Emil Brumaru - Cantec de toamna