0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.
bag de seama ca toata lumea e pe cai mari, face proiecte, le preda...care am atata nevoie. daca nu eu, atunci cine?
PREDA-TE DOAR IN FATA CAILOR ALBI!!!
ce atent esti, Matei! felicitari pt reusita bafta si tie, Caroline succes, Steliana bag de seama ca toata lumea e pe cai mari, face proiecte, le preda... doar la mine toate par sa se urneasca cam greu...poate ca asa trebuie sa treaca acesta perioada, prin urmare imi dau timpul si intelegerea de care am atata nevoie. daca nu eu, atunci cine?
Edificata... cu caramizi de jur imprejur, ca un edificiu. De aceea, o sa lipsesc putin... O sapatama cat mai placuta in continuare!
asa am sa fac , Steliana, multumesc in fata calaretului sa nu....?
nu oricine poate fi pe un "cal alb"
Corect! Si cu corn in frunte chiar . (calu`, bre!)
Tocmai am condus-o pe fii-mea la aeroport. Pleaca in Anglia, pentru 4 ani...sau pentru o viata. Cu-n ochi plang, cu-n ochi rad. Asa ca eu si cu mine vom pleca rapid sa cautam inorogul alb.
[quote author=bitek Vorba aceea, a fost punct, acu`o iau de la capat Tocmai am condus-o pe fii-mea la aeroport. Pleaca in Anglia, pentru 4 ani...sau pentru o viata. Cu-n ochi plang, cu-n ochi rad. Asa ca eu si cu mine vom pleca rapid sa cautam inorogul alb.