Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596095 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5745 : Luni, 10 Septembrie 2012, 10:57 »
*|* bucuroasaaa!!! mi-am gasit pietriceleleee ... uitate intr-o alta geanta
  Bucuria lucrurilor pierdute şi găsite... Mi se întâmplă şi mie să mai găsesc bani în unele poşete ori în buzunarele pantalonilor, bani de care uitasem...

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5746 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:01 »
*|* bucuroasaaa!!! mi-am gasit pietriceleleee ... uitate intr-o alta geanta

ma bucur pentru bucuria ta! (la ce-ti foloseau acele pietricele?);
ma bucur si pentru ca au reaparut guess si silviu si luciamanta; si mai ales ma bucur ca am reusit sa predau proiectul care mi-a blocat tot wendul si parte din noaptea trecuta.
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5747 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:04 »
Si eu o sa ma bucur... eventual cam de poimaine incolo, cand termin cu voturile pentru proiect.  |o

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5748 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:07 »
Baftă maximă, Caroline! :giggle:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5749 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:11 »
ma bucur si pentru ca au reaparut guess si silviu si luciamanta; si mai ales ma bucur ca am reusit sa predau proiectul care mi-a blocat tot wendul si parte din noaptea trecuta.
   Am avut un program incredibil, s-au întâmplat o mulţime de lucruri neprevăzute care mi-au răpit timpul, dar totul e bine când se termină cu bine!
   Matei, şi eu mă bucur că eşti prezent pe forum!
   În altă ordine de idei, te felicit pentru proiectul realizat! Să fie într-un ceas bun!  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #5750 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:33 »
*|* bucuroasaaa!!! mi-am gasit pietriceleleee ...
alea de la rinichi? ???

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5751 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:44 »
alea de la rinichi? ???

;D nuuu ... aia de care siti voi, s-a ratacit! dar nici nu o vreau inapoi ...
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5752 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:56 »
ma bucur pentru bucuria ta! (la ce-ti foloseau acele pietricele?);

ma bucur ca te bucuri pentru mine si dragii nostri silviu si lucisor; cu pietrele am o pasiune; imi place sa port in fiecare geanta macar una dintre ele; de data aceasta era vorba si despre una pictata pe care o tin cat mai aproape de mine  ;)
si ma mai bucuuur...  *|*  si eu lucrez la un proiect - proiectie care trebuie sa-l dau gata pana la sfarsitul anului. abia astept sa vad ce-mi va iesi din cap, maini ... armonizare ...
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5753 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:01 »
   Steliana, spor mult la realizarea proiectului! Vezi să nu te stresezi prea tare!  :giggle:

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5754 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:04 »
  Bucuria lucrurilor pierdute şi găsite... Mi se întâmplă şi mie să mai găsesc bani în unele poşete ori în buzunarele pantalonilor, bani de care uitasem...

nu erau pierdute, doar ca nu stiam exact in care dintre genti sa caut; asa ca, am cautat in toate de cate ori am considerat necesar, pentru ca eram sigura ca am sa le gasesc  ;)
cu banii, alta poveste! pun intentionat si de hartie si de metal in toate gentile si portofelele; nu vreau sa stiu cat am, pentru a-mi face surpriza cand ii gasesc  :D
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5755 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:06 »
Si eu o sa ma bucur... eventual cam de poimaine incolo, cand termin cu voturile pentru proiect.  |o

bucura-te Azi, ca si cand s-a terminat! succes!
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5756 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:10 »
   Bucuria este un mare dar, de aceea să ne bucurăm, să nu fim trişti!
   "De ce sunt oamenii trişti: sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că obiectul vieţii acesteia este să urmeze un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strâng experienţe, amintiri, lucruri, idei ale altora şi asta e mai mult decât pot duce. Dar îşi uită propriile vise. "  (Paulo Coelho)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5757 : Luni, 10 Septembrie 2012, 13:40 »
"De ce sunt oamenii trişti: sunt prizonieri în povestea lor personală..."  (Paulo Coelho)

Se spune ca atunci cand uiti sa te gandesti la viata ta de fiecare zi si incepi sa te gandesti si la viata celor din jurul tau, e un semn de fericire. Nu mai stiu daca am citit asta tot in Coelho sau in alta parte...

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5758 : Luni, 10 Septembrie 2012, 14:43 »
ce atent esti, Matei! :)
felicitari pt reusita  :)

bafta si tie, Caroline  :)

si ma mai bucuuur...  *|*  si eu lucrez la un proiect - proiectie care trebuie sa-l dau gata pana la sfarsitul anului. abia astept sa vad ce-mi va iesi din cap, maini ... armonizare ...
succes, Steliana  :)

bag de seama ca toata lumea e pe cai mari, face proiecte, le preda... doar la mine toate par sa se urneasca cam greu...poate ca asa trebuie sa treaca acesta perioada, prin urmare imi dau timpul si intelegerea de care am atata nevoie. daca nu eu, atunci cine?  ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5759 : Luni, 10 Septembrie 2012, 18:16 »
imi dau timpul si intelegerea de care am atata nevoie. daca nu eu, atunci cine?  ::)

idem.  ;)