Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596755 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5715 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:11 »
imbatata de parfumul pasilor toamnei...! de roadele ei, imbinat cu cel alor mele; de surpriza ei ... pentru ca stiu ca "Darul nu vine inainte de Roada!!!"
nihil sine deo

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5716 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:38 »
sora 17, ti-ai recuperat caprele?  :flori: :kissing:
nu m-am ecsprimat bine: in fapt mi-au fost rapite caprele. nici nu stiu ce sa fac: sa le dau la obiecte pierdute, sa chem politia, sa cumpar altele....sau sa inchiriez... :sorry:

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 81
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #5717 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:50 »
Poate capritele respective nu au importanta pe care le-o dai tu...alte capre de care sa ai grija se vor ivi maine si mereu. Grijitul caprelor  este vanare de vant... poate...
aut cesar aut nihil

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5718 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 11:26 »
nu m-am ecsprimat bine: in fapt mi-au fost rapite caprele. nici nu stiu ce sa fac: sa le dau la obiecte pierdute, sa chem politia, sa cumpar altele....sau sa inchiriez... :sorry:

sigur, revin!!! :-*
nihil sine deo

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5719 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 12:53 »
Neah...toata treaba-i din patine, sa stii. Ca in rest, bicicleta-i buna.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5720 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 14:41 »
Neah...toata treaba-i din patine, sa stii. Ca in rest, bicicleta-i buna.
esti rautacios.... :-[ au plecat la piciorele goale. m-a gandesc serios ca intentionat au procedat asa, sa nu le tund. le-am crescut, .... :fight: si acu' s-au tulit sa le tunda altii. uite, asta nu inteleg eu: cand nu lasi o capra sa moara, de ce dupa un timp capra nu te mai lasa sa traiesti... :thumbdown:??!!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5721 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 14:50 »
Apai tu zici de capra vecinului, bre! Da-o-ncolo sa crape! Adica nu, :slap: sa crape vecinu` sa iau io capra! Ca-s roman! Si Toyota i-o iau! (ramane si vecina vaduva, ce sa mai, iese bine de tot!)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5722 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 14:53 »
ba zic de capra(ele) mele, dar-ar focu'n ele!!! facem un srl, ceva? jumi-juma? ia tu toyota, iau io vila si hammeru.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5723 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 14:56 »
Si vecina?

Lipseste un "pe" p-acolo

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5724 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 14:57 »
Si vecina?
ii las caprele mele tradatoare si jumulite de altii

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5725 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:02 »
Nu, bre, PE vecina cum o...repartizam?  ;D

Nooo, bag sama ca iti trebe mult sa dai cu banu`. Gata, pe vecina o lasam vaduva inainte, ca-i sade bine in culori inchise. Am zis. Iau io Toyota, tu matahala Hammer-ul al;a care papa 7-8 la suta (galeti, logic! ;D) si pe vecina o trimitem cu caprele in fusta neagra mini.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5726 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:11 »
Io cred ca (virgula) caprele au fugit la suratele lor din Delta. Bit, cred ca au o gramada de "vecine" blonde lipovence pe-acolo...  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5727 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:52 »
Nu, bre, PE vecina cum o...repartizam?  ;D
Nooo, bag sama ca iti trebe mult sa dai cu banu`. Gata, pe vecina o lasam vaduva inainte, ca-i sade bine in culori inchise. Am zis. Iau io Toyota, tu matahala Hammer-ul al;a care papa 7-8 la suta (galeti, logic! ;D) si pe vecina o trimitem cu caprele in fusta neagra mini.
ntz! vand hammeru la f'un fraier cunoscator, cu ce rezulta din tranzactie imi iau alte capre. lasa fetishu cu vaduva-n mini... :fight:, ca nu-i frumos si crestinesc. hai, bate urgent 30 de matanii ... :worthy:...si zii 10 ave, stucheste-n san si cereti iertare ca-i pohtit aiurea-n tramvai toyota....  :hammer:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5728 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:55 »
Am impresia ca tot timpul cat ai lipsit ai fost sa le numeri (caprele) si ai mai si negociat cu vecina (da` nu cazurati la-ntelegere). Si p-orma vii colea cu gogorite la motanul batran,  crezand ca-l faci din vorbe taste...haidi, breeee...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5729 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:56 »
asaltata.
dupa ce ca ne-a adoptat cu forta pisica CAT (e drept ca acum ne e draga), zilele astea, prin majoritatea strivitoare a familiei (una bucata fata, una bucata baiat, una bucata mama), m-am trezit si cu un pui de catel, dezinvolt si jucaus care, parca simtind ca nu-l vreau (imi plac cateii dar nu-mi mai doream inca o responsabilitate si o grija, ca mi-s de-ajuns toate cate le gestionez deja), vine la mine in camera cu codita pe sus, explorand teritoriul si tragandu-ma de toate cele: papuci, rochie, mana etc...
l-am intrebat pe fi-miu ce mai urmeaza: o girafa sau un elefant?  ;D