Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1595999 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5700 : Joi, 06 Septembrie 2012, 15:12 »
Cu umbra unui copac. Exclus alte umbre..

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5701 : Joi, 06 Septembrie 2012, 16:13 »
 :happy:

P.S. Am si io vita de vie cu struguri pe langa casa...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5702 : Joi, 06 Septembrie 2012, 16:29 »
Simt ca vreau sa zbor pe o alta planeta. Oare nu se poate sa mori si sa te nasti din nou, la cerere?  :-\

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5703 : Joi, 06 Septembrie 2012, 17:00 »
creativa! creez ... pentru a putea re-crea ...
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5704 : Joi, 06 Septembrie 2012, 18:05 »
Simt ca vreau sa zbor pe o alta planeta. Oare nu se poate sa mori si sa te nasti din nou, la cerere?  :-\

aparent nu se poate dar trimite-mi totusi cererea, sa vad ce pot face! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5705 : Joi, 06 Septembrie 2012, 22:27 »
  ;D Nu tine... vreau certitudini.  :P Emotional vorbind. Desi rational stiu ca singura certitudine in viata este moartea.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5706 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 00:12 »
Corect! :thumbup: (daca eram americani, mai puneam si Fiscul pe lista, ca asa zic ei, nici de ala nu scapi. Da`aci in Africa tara noastra, lucrurile is mai simple oleaca)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5707 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 00:15 »
Bre, ce mai epidemie de insomnie pe-aici...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5708 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 00:29 »
da' chiar, de ce nu facem nani?  ;D

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #5709 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 01:54 »
Ma simt bine. Surprinzator de bine  :dance:, poate de aceea aman sa ma duc sa ma culc.
De doua zile am scapat in sfarsit de o prezenta nevazuta, pe care o port in mine de ceva timp. Observ lumina din jurul meu, primele semne ale toamnei si mai ales simt ca traiesc clipa. Ma simt impacata cu mine insami. Sper sa tina ! 

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5710 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 06:23 »
azi mi-au plecat caprele sa pasca aiurea pe campii.. :(...cred ca m-a ajuns demonii din urma. si fir-ar sa fie de insomnie, asta n-ar fi plecat in lume...da'i ca blestemu': nu te lasa pana nu oboseste.. :-[

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5711 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 09:15 »
Ma simt bine. Surprinzator de bine  :dance:, poate de aceea aman sa ma duc sa ma culc.
De doua zile am scapat in sfarsit de o prezenta nevazuta, pe care o port in mine de ceva timp. Observ lumina din jurul meu, primele semne ale toamnei si mai ales simt ca traiesc clipa. Ma simt impacata cu mine insami. Sper sa tina ! 

sincer bucuroasa, pentu tine!!! ti-am vazut fascinatia privirii cand te-ai intalnit cu lebedele ... negre!
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5712 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 09:37 »

asta da atitudine, zic si eu... si voi invata de la tine.

azi mi-au plecat caprele sa pasca aiurea pe campii.. :(...cred ca m-a ajuns demonii din urma. si fir-ar sa fie de insomnie, asta n-ar fi plecat in lume...da'i ca blestemu': nu te lasa pana nu oboseste.. :-[

ia citeste ce zice iana mai sus, cheama caprele, baga-le in tarc, da-le iarba (verde) si apa proaspata, get busy living, draga lili!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5713 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:04 »

va tine, iana, din ce in ce mai des si din ce in ce mai mult timp.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5714 : Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:06 »

sora 17, ti-ai recuperat caprele?  :flori: :kissing: