Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596716 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5610 : Joi, 23 August 2012, 00:47 »
Mda, asa-i, limbricii... Si ce-i frumos, ca oboseala acumulata o resimt cateva zile.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #5611 : Joi, 23 August 2012, 16:28 »
Pentru diverse "oratanii" avem una solutie ....clisma.... >:D(sa nu fie cu carbit).... :kissing:hai ...am glumit...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5612 : Joi, 23 August 2012, 17:20 »
Banuiesc ca vorbesti din experienta... ::)

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #5613 : Joi, 23 August 2012, 17:29 »
 :thumbup:  ;D  O0  :offtopic:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5614 : Joi, 23 August 2012, 17:32 »
 ;D ;D  OK
On topic: acu-s rupt de oboseala. Da`nu dorm, fiindca se anuntara rudele in vizita. Si (ce e mai important) cara cu ei rezultatele primului set de analize medicale pe care le efectua subsemnatu`acu cateva zile. Asa ca, desi ma uit la parchet si il cam vad moale si pufos si p-asta, trag de mine ca ma roade curiozitatea (oi avea boala sanatoasa?  :D)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5615 : Joi, 23 August 2012, 23:22 »
 >:( :'( :uglystupid2:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5616 : Vineri, 24 August 2012, 01:38 »
answerless   :-\

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 81
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #5617 : Vineri, 24 August 2012, 08:37 »
vivace, tandru si nemultumit...3 in unu
aut cesar aut nihil

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5618 : Vineri, 24 August 2012, 12:32 »
Tanara si nelinistita...   >:D Si cu doua tablete de Bien dormir cu melatonina, tot am "reusit" sa stau cu ochii pe pereti pana pe la 3 azi-dimineata... |o

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5619 : Vineri, 24 August 2012, 13:02 »
Io am reusit sa stau treaz pana la ora aia si fara. Da`am dormit lemn dupa aceea (ca deja incepusem sa intru in vrie, 8 ore de somn din 72...ugly). Asa ca at this time, dupa un necesar reboot, sunt cu toate sistemele up and running 100%. Si am un chef de treaba teribil. Insa stau cuminte si-l las sa treaca, fiindca garantat nu ma tine toata ziua.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5620 : Vineri, 24 August 2012, 14:55 »
 ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5621 : Vineri, 24 August 2012, 17:17 »
invoita! :( dar niciodata de mine! :)
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5622 : Sâmbătă, 25 August 2012, 20:56 »
Indragostita!  ::) E blond, cretz cu ochi albastri. Dimineata ma striga din curtea vecina, sa ies la cafea in balcon. Cand privirile noastre se intalnesc, zambetul ni se intinde pe toata fatza. Intinde mainile sa-l iau in bratze si-mi povesteste tot ce-a mai facut ieri... pe limba lui, ca are doi anisori si trei luni.  :angel:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5623 : Sâmbătă, 25 August 2012, 21:16 »
 :) stii, carol, chiar azi m-am asezat pe un scaun, trista si inegurata, langa o pice prietenoasa, pe care o tinea in brate mama ei (usor cam "colorata", dar nu conteaza...). Dadea din picioruse si m-a lovit.  Bruneta duduie incerca s-o "civilizeze" atragandu-i atentia, cu voce cam tare, ca daca nu se potoleste, continua sa ma loveasca si o sa ma supar. Fetita, oachesa, s-a intors spre mine, usor ingrijorata, sa vada ce spun. I-am zambit si i-am facut cu ochiul. Din momentul ala, a inceput sa ma intrebe cum ma cheama, cati ani am, unde ma duc... ;D
am coborat luminata si zambind. Asa mi se intampla de cate ori imi iese in cale cate-un botz de om. uit instantaneu de apasari si ma umplu de bucurie. eu consider asta o minune si incep sa cred ca nu mai e o simpla concidenta ci un "dar" de undeva.... ca prea-mi apar in cale minunici si minunele dinastea mergatoare, atunci cand sunt foarte suparata.
sunt invidioasa pe tine, Carol. eu n-am niciun vecin atat de adorabil, pe care sa-l strig a "medicament", cand am sufletul gri.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5624 : Sâmbătă, 25 August 2012, 21:45 »
Bre, la mine merge si cu pici virtuali. Iote:
Despicable Me - Agnes HD