Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596596 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5535 : Duminică, 12 August 2012, 14:07 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Un somn profund mi-a reusit numai daca n-am omis sa execut in zori ''Salutul soarelui'' ! Incercati !

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5536 : Duminică, 12 August 2012, 14:14 »
Caroline, poate asta-i chestia: nu trebuie sa pui nimic. Nimic n-a fost gata pus de la inceput. Ai gasit ceva d'a gata vreodata (eu sincer nu)? Ai construit, ai daramat, ai lipit..samd. Viata de om. Daca te urci in masina, ma bag si eu. Numai ca te rog, daca vezi ca vreau sa ma intorc sa verific aragazu', da-mi un pumn in cap, ok?
:happy:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5537 : Duminică, 12 August 2012, 14:16 »
copii, va pupez si va urez o zi frumoasa si inspirata. plec la intalnirea cu colegii mei de liceu. sunt maxi-happy, ca pe vremea cand ne adunam la ceaiuri sa dantzuim si sa facem traznai.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #5538 : Duminică, 12 August 2012, 14:18 »
copii, va pupez si va urez o zi frumoasa si inspirata. plec la intalnirea cu colegii mei de liceu. sunt maxi-happy, ca pe vremea cand ne adunam la ceaiuri sa dantzuim si sa facem traznai.
Petrecere frumoasa, Mica ! Asteptam impresii...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5539 : Duminică, 12 August 2012, 22:33 »
Mai... i-asa de simplu teoretic... pe toate le stiu (ce am invatat). Insa eu cred ca nu stiu nimic din ce-am invatat pana n-am practicat. Acu' trebuie sa fac saltul de la teorie la practica... cu sau fara melatonina, bagaje sau aragaz.  ;D Cand si daca reusesc, va spun si cum.  :oops:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5540 : Duminică, 12 August 2012, 23:41 »
a fost minunat. ne-am revazut dupa atat de multi ani si, exact ca data trecuta, prietenia noastra s-a "reactualizat" instantaneu. e uluitor cat de puternice sunt aceste legaturi nevazute care se creeaza intre oameni, in copilarie si adolescenta, daca reusesc sa supravietuiasca timpului si pauzelor atat de lungi. a fost minunat (stiu, repet, dar asa imi vine :)). mai mult decat de faptul ca toti de la masa aceea erau personaje cu reusite profesionale, este aceea ca au ramas aceeasi  oameni inteligenti, amuzanti, intelepti care deja inflorisera in liceu. sigur, timpul si-a mai pus amprenta pe chipul unora, insa vreo  patru sunt incredibil de "neschimbati" (nu stiu daca doar intamplator tocmai cei care locuiesc definitiv sau mai mult prin strainatate). Nu ne-am saturat sa vorbim si sa radem (cu lacrimi, of corse)... Ne-am promis sa ne revedem mai des insa stiu ca nu vom avea initiativa si timpul.... mi-au facut si lista de expectante. si-au pus in cap sa ma marite, chiar si cu forta.  ;D
dupa atata bucurie nush' de ce, ma incearca tristetea ca s-a terminat si ca astfel de regasiri splendide sunt atat de rare...
v-as mai spune insa sunt obosita si-mi vine a tacea.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5541 : Luni, 13 August 2012, 00:00 »
si-mi vine a tacea.
si mie ... mi-ai amintit de prietena mea din copilarie, adolescenta, care e in iordania...
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5542 : Luni, 13 August 2012, 00:03 »
am inteles ceva in mod gresit. am sters...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5543 : Luni, 13 August 2012, 00:04 »
stel, hai sa tacem...adanc.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5544 : Luni, 13 August 2012, 00:35 »
Now I`m fine, thank you. Azi am vazut o pereche de sandale galbene suuuperbe.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5545 : Luni, 13 August 2012, 00:37 »
in picioarele cui? ::) (ca nu te banuiesc de vreo aplecare nefireasca... ;D)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5546 : Luni, 13 August 2012, 00:39 »
Pai nu ma banui, ca ma banui degeaba  ;D  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5547 : Luni, 13 August 2012, 00:44 »
Pai nu ma banui, ca ma banui degeaba  ;D  :P
am consumat nealcoooolice, ca eram cu masinu' stiind ca se va sparge petrecerea la ceas de seara. si eu oricum nu beau, ca am si eu defecte.  :)
asta intrebam si eu: in picioarele cui le-ai vazut? lasa...nu ne spune numele, ca se stie ea  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5548 : Luni, 13 August 2012, 00:46 »
ce uracios! ai schimbat postarea in timp ce raspundeam. acum nu se mai intelege ce-i cu bauaturile alcoooolice in textu' meu.  :buck2:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5549 : Luni, 13 August 2012, 13:55 »
   Mă simt foarte bine, odihnită, entuziastă. Am bateriile încărcate şi sunt bucuroasă că am început bine săptămâna.  :)