Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596947 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5265 : Duminică, 08 Iulie 2012, 23:20 »

bravooo....deci se poate , numai sa vrei... :thumbup:
bafta mai departe!!

Adda, multumesc. Si ai dreptate, "se poate, numai sa vrei" !

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5266 : Luni, 09 Iulie 2012, 01:12 »
Iana, felicitari si sa aveti mult bine, in continuare. viata e frumoasa, nu-i asa?  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #5267 : Luni, 09 Iulie 2012, 07:35 »
mnoo ... tot ce e bun e interzis !!??  oO

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #5268 : Luni, 09 Iulie 2012, 08:06 »
Felicitari Iana, si succes in continuare! :flori:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5269 : Luni, 09 Iulie 2012, 09:22 »
Succes mai departe, Iana!
Scoala e mai grea azi decat era pe vremea noastra...
Si a mea a avut sambata disertatia. Munca multa, nota maxima, dar nu stiu la ce-i foloseste... Din cei 6 care au avut sambata examen, 4 au deja biletul de avion in buzunar... Germania, Olanda, Anglia si Suedia... Din gasca ei de prietene din Lazar, numai una mai e pe-aici... Restul ... go west... imediat dupa bac, ori dupa licenta: in State, Canada, Portugalia, Anglia, Franta... Ultima - absolventa de Litere, dintr-un sat sarac din Baragan, somera de un an jumate p-aici, a plecat in decembrie stewardesa la Qatar Airways...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5270 : Luni, 09 Iulie 2012, 09:51 »
Maria, poate ca nu le foloseste acum, pe moment, fiindca e un context nefericit (piata muncii e la pamant mai peste tot), insa ceea ce au in cap le va folosi toata viata, cu siguranta... Pana la urma, nu-i nicio drama ca, o vreme, fata aceea e stewardeza. munceste si asta e bine. va veni si ziua cand, poate, va face meseria pentru care s-a pregatit, daca asta isi doreste cu adevarat.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5271 : Luni, 09 Iulie 2012, 10:48 »
Si a mea a avut sambata disertatia. Munca multa, nota maxima, dar nu stiu la ce-i foloseste... Din cei 6 care au avut sambata examen, 4 au deja biletul de avion in buzunar... Germania, Olanda, Anglia si Suedia... Din gasca ei de prietene din Lazar, numai una mai e pe-aici... Restul ... go west... imediat dupa bac, ori dupa licenta: in State, Canada, Portugalia, Anglia, Franta... Ultima - absolventa de Litere, dintr-un sat sarac din Baragan, somera de un an jumate p-aici, a plecat in decembrie stewardesa la Qatar Airways...

Maria, felicitari maxime pentru nota maxima. ii va folosi, cu siguranta. deie-i Dumnezeu mult noroc, in continuare.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5272 : Luni, 09 Iulie 2012, 11:03 »
Multumesc Mica, asemenea si tie! Dublu chiar!
Eu, daca as mai fi avut inca un copil, nu stiu cum m-as mai fi descurcat... Nu mai stiu pe unde am pus o poza de acum cinci ani cu palma mea pe care, noaptea pe la ora 23, in inghesuiala din fata avizierului Universitatii, scrisesem cu pixul mediile de la admitere... A fost a 33-a din vreo 1500-1600 de candidati pe 150 de locuri... Si a terminat a 16-a...
Eh, dar azi am scris cam mult despre copii! Sa va fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Sa fiti mandri de ei!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5273 : Luni, 09 Iulie 2012, 11:07 »
......uite o tara linistita,bineinteles din cauza colonistilor nemti si alti europeni....
http://www.evz.ro/detalii/stiri/locul-ideal-pentru-o-viata-linistita-990991.html
Ţara se bucură astăzi de o democraţie stabilă, un sistem judiciar independent, şi de cel mai scăzut nivel al corupţiei din America Latină.
Citiţi mai mult: Locul ideal pentru o viaţă liniştită - Extern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/locul-ideal-pentru-o-viata-linistita-990991.html#ixzz206utEdBh
EVZ.ro

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5274 : Luni, 09 Iulie 2012, 14:46 »
Interesant!  O0

Eu tocmai am dat peste altceva care mi-a placut foarte mult:

"Cele mai importante lucruri în viață nu se găsesc în afara ta, ci în interiorul tău. Cel mai important este să vezi lucrurile așa cum sunt în realitate, nu cum ți se par, nu cum îți închipui tu că sunt, nu cum ai vrea tu să fie. Și nu ai cum să vezi asta dacă trăiești pe pilot automat, pentru că ăsta e rolul pilotului automat - să conducă el în timp ce tu dormi. E, într-adevăr, înfricoșător atunci când decuplezi pilotul automat, pentru că abia atunci constați că nu știi ce să faci cu manșa, dar nu îți face griji. Înveți în timp ce te prăbușești."

http://www.realitatea.net/publicitarul-roman-care-a-renuntat-la-tot-si-a-plecat-in-aventuri-spirituale-in-india-si-nepal_947225.html

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5275 : Luni, 09 Iulie 2012, 16:38 »
Si a mea a avut sambata disertatia. Munca multa, nota maxima, dar nu stiu la ce-i foloseste...
Felicitări, Maria! Să fie într-un ceas bun!  :thumbup:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5276 : Luni, 09 Iulie 2012, 16:40 »
Ma simt foarte bine...am si uitat cum e sa te simti asa.
Tocmai m-am intors acasa din oras, unde eu si fii-mea am sarbatorit rezultatul de la bac; a luat 9.63.  ;D
Iana, felicitări, fruntea sus şi să dea Dumnezeu să te simţi bine mereu!  :thumbup:

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #5277 : Luni, 09 Iulie 2012, 17:24 »
       Se scrie intr-un ritm infernal pe acest topic....De doua zile de cand nu am mai intrat.....Activitate intensa....nu gluma.
       Multumesc celor care au raspus la SOS-ul meu. Bineinteles ca mai intai m-am informat pe net in legatura cu boala mamei si cu remediile posibile. Nu are diabet din fericire. M-am gandit ca poate cineva chiar a folosit Aloe Vera, si-mi poate da un sfat. Informatia este mai directa si mai rapida pe site de aceea am apelat la aceasta metoda. Cred ca fiecare e convins deja ca plantele din jurul nostru ne sunt de un real folos. Am inceput din ce in ce mai des sa apelam la remediile lor, metode uitate de-a lungul timpului, de cand am devenit mai "tehnici"  Va doresc multa sanatate si distractie maxima! Cand lipseste sanatatea atunci o apreciem si stim cu totii asta mai ales eu acum cand am aceste probleme cu maica-mea

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5278 : Luni, 09 Iulie 2012, 17:47 »
valaura, multa sanatate mamei tale.

abatuta si fara chef.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata