Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596020 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5220 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 13:27 »
 Ha! :bully: Auzi la ea...pai mie la ora asta, mi se scurg ochii dupa o bere, mai rau decat dupa Naomi Campbell daca as vedea-o live! Insa cand ma gandesc ca dupa aia (dupa bere, nu fugi cu mintea la prostii!  :P  ;D), ar sari apa din mine ca din burete...mai iau o gura de ceai cald, ca-i bun si ala, ce sa fac  :sorry:...

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #5221 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 13:32 »
 Na lasa ca de la prea multa bere faci burta ;D ;D
Zic si eu...sa nu arunci cu ceva dupa mine acum >:D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5222 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 13:38 »
Nu arunc, stai blanda...si burta am si d-aia destula (ba chiar ma chinui s-o mai pierd de ceva timp. Fara prea mare succes, da-n lipsa de alta ocupatie, ii dau inainte ca pionierii, o iesi ceva-ceva pana la coada  ;D).
Iar de bere...hai sa ma fac de ras, m-am apucat sa beau doar bere de gagici (adica Radler, Redd`s sau Fresh de la Bergenbier). Nu de alta dar transpir mai putin si sunt si mult mai putin acidulate decat un pils normal. Plus ca-s faine la gust, asa mi se pare.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #5223 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 14:00 »
Am incercat si eu sa beau asa ceva ca nu e asa amaruie,  eu nu le prea am cu berea, dar mi se pare ca aveau alcool mai mult si mi se cam urca la cap  ;D :giggle: asa ca limonada sa fie cat de multa pt mine  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5224 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 14:07 »
 ;D ;D Ai foast haioasa maxim aici! Bre, alcool au doar urme (max. 1,9% daca nu ma-nsel. Maxim, tine cont!). Si tu zici ca te ameteste o limonada de-asta (ca pana la coada, aia e).
Am zis ca o sa fac un test, sa beau o de-asta si pe urma sa suflu in alcoolmetru (am unul acasa, ca nu strica :)). Si as cam avea tupeu sa pun pariu ca ma incadrez in limita legala pentru a fi eligibil sa conduc auto.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #5225 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 14:22 »
Taci nu rade :P
Nu stiu cat alcol are, da pt mine e suficient  ;D in general nu prea beau alcool ..asa caa ...iti dai seama ca il simt imediat . :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5226 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 14:35 »
Bine, bre nu rad.  ;D  insa mai mult alcool are o socata. Sau o salata mai otetita. Io cred ca e si un pitic care-ti sopteste undeva-n cap: "E bere! Deci are alcool! Deci te ameteste!" Ca asa-i cu voi, fetele, piticu`ala de pe cerebel e mai guraliv ca la noi (sa ne superi, te rog)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #5227 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 14:43 »
Probabil...asa o fi cum zici tu ;D
Hai ca te parasesc, mai pove...
Sa ai o dupa-masa racoroasa ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #5228 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 17:30 »
 traim intro lume nebuna, nebuna;  fara casca, cotiere si fara instructiuni   :uglystupid2:

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #5229 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 22:09 »
       Nu ma simt in largul meu. De ceva vreme ma ocup de maica-mea care a avut o operatie grea. Fiind batrana nu i s-a inchis rana, nu a purtat brau cum ar fi trebuit, fiind f cald zice ea....si nu il suporta...Boala a daramat-o ca a lucrat fara sa ii de-a semne. Acum nu se poate tine pe picioare. trebuie recuperata dar la varsta ei e greu... Nu o putem lasa singura la T-ghiol asa ca sta la sora mea. Spun toate astea ca poate ma ajuta cineva cu un sfat. Citeam la topicul Plante despre Aloe Vera. Stiu, am tot citit de miracolele pe care le face aceasta planta. As putea folosi sucul de Aloe in cicatrizarea ranii? Ptr ca nu am reusit pana acum cu nimic, poate reusesc asa, ca are proprietatea de a  dezinfecta si a reface tesutul. A folosit cineva, stiti pe cineva care a folosit in acest scop si cum se face ptr a nu face mai mult rau?

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5230 : Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 22:32 »
       Nu ma simt in largul meu. De ceva vreme ma ocup de maica-mea care a avut o operatie grea. Fiind batrana nu i s-a inchis rana, nu a purtat brau cum ar fi trebuit, fiind f cald zice ea....si nu il suporta...Boala a daramat-o ca a lucrat fara sa ii de-a semne. Acum nu se poate tine pe picioare. trebuie recuperata dar la varsta ei e greu... Nu o putem lasa singura la T-ghiol asa ca sta la sora mea. Spun toate astea ca poate ma ajuta cineva cu un sfat. Citeam la topicul Plante despre Aloe Vera. Stiu, am tot citit de miracolele pe care le face aceasta planta. As putea folosi sucul de Aloe in cicatrizarea ranii? Ptr ca nu am reusit pana acum cu nimic, poate reusesc asa, ca are proprietatea de a  dezinfecta si a reface tesutul. A folosit cineva, stiti pe cineva care a folosit in acest scop si cum se face ptr a nu face mai mult rau?
...cu toate  ca nu e indicat cauta pe internet,eu chiar nu ma pricep,dar intreaba un doctor bun,chiar cred in rezultate mai bune functie de cel care te trateaza...si curaj ce sa zic.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5231 : Duminică, 08 Iulie 2012, 13:59 »
      Imi pare tare rau ca lucrurile nu au mers bine... Mama ta nu are cumva diabet, te intreb acest lucru, deoarece stiu ca diabeticii se vindeca foarte greu. In ceea ce priveste tratamentul cu Aloe Vera nu stiu ce sa iti spun, stiu ca este cicatrizanta, iar planta folosita pentru tratament trebuie sa aiba cel putin 3 ani. Eu una am folosit planta pentru ulcer si a fost eficient tratamentul. intern. Ar fi bine sa ceri sfatul unui un medic. Te pup, sanatate multa mamei si insanatosire grabnica!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5232 : Duminică, 08 Iulie 2012, 15:25 »
traim intro lume nebuna, nebuna;  fara casca, cotiere si fara instructiuni   :uglystupid2:

... si fara coechipier.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5233 : Duminică, 08 Iulie 2012, 18:21 »
Fac ordine in hartii, carti etc. Si ce-mi fu dat sa vad?! Un carnetel de-acu vreo 10 ani, plin-plin-plin de corvoade de indeplinit, familie-job amestecate, majoritatea taiate de pe lista (deci rezolvate). Si pe ultima pagina...

Pe un drum mergea odat'
Un cal schiop, murdar si beat.
N-avea tinta.
Nimeni nu-l vroia.
De stapan nu mai stia,
Numa' el si lumea rea.
Eram eu,
In tineretea mea.

:o  |o Doamneee, da' ce "fericita" mai eram acu' 10 ani!  |o

silviu

• Vizitator
« Răspuns #5234 : Duminică, 08 Iulie 2012, 18:24 »
bun la toate! 8)  de la 25 la 50 de ani. da' sa fie usoare ::)