Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596821 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5160 : Duminică, 01 Iulie 2012, 22:18 »
mai stiam o metoda, da' nush' daca tatal tau e destul de in forma. cica iei copilu' si-l arunci in sus o data, de doua ori, de trei ori.
e de efect cand tavanul e jos.  :buck2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5161 : Duminică, 01 Iulie 2012, 22:33 »
 :happy:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5162 : Duminică, 01 Iulie 2012, 22:37 »
cica iei copilu' si-l arunci in sus o data, de doua ori, de trei ori.
:buck2:
Pai e de efect cand il arunci de 3 ori si-l prinzi de 2.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5163 : Duminică, 01 Iulie 2012, 22:50 »
ma simtzesc obo, si maine am o zi grea pentru mine dar si mai grea pentru niste copii.  :)
ma duc la nani, ca sa fiu atenta. noapte buna.
bit, fratili, treci la nani si tu.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5164 : Duminică, 01 Iulie 2012, 23:24 »
maine am o zi grea pentru mine dar si mai grea pentru niste copii.  :)

Si eu la fel.  ;) Noapte buna!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5165 : Marți, 03 Iulie 2012, 14:11 »
La mine azi e a doua zi de luni a saptamanii. Deci sed si cuget numa`. (ce-mi place... ;D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5166 : Marți, 03 Iulie 2012, 19:13 »
uluita. nu-mi vine sa cred ce debandada se intampla in tara asta. aveam idee despre inconsistenta (eufemisting fiind spus) politicienilor care s-au infipt recent la guvernare, dar nu mi-am imaginat ca vor avea tupeul sa mearga cu magariile atat de departe. mi-am promis ca nu ma mai preocup de politica, dar incepe sa-mi fiarba sangele in vine, ca unui prapadit de intelectual ce sunt si care "gandeste nu munceste" ca sa inversez lozinca in sunetul careia am asistat la fel de uluita la asaltul minerilor, din 1991("noi muncim nu gandim!" :slap:).
Se rafuiesc cu justitia, cu_cultura, denigreaza invatamantul universitar (vezi, Doamne, asa se obisnuieste, sa se plagieze la doctorate. cum baga ei in oala lor mocirloasa pe toata lumea. ce nerusinare!), se strecoara pe usa deschisa, la Bruxelles, in ciuda unei hotarari legale...  Ne facem de ras in toata Europa....

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5167 : Marți, 03 Iulie 2012, 20:31 »
uluita. nu-mi vine sa cred ce debandada se intampla in tara asta. aveam idee despre inconsistenta (eufemisting fiind spus) politicienilor care s-au infipt recent la guvernare, dar nu mi-am imaginat ca vor avea tupeul sa mearga cu magariile atat de departe. mi-am promis ca nu ma mai preocup de politica, dar incepe sa-mi fiarba sangele in vine, ca unui prapadit de intelectual ce sunt si care "gandeste nu munceste" ca sa inversez lozinca in sunetul careia am asistat la fel de uluita la asaltul minerilor, din 1991("noi muncim nu gandim!" :slap:).
Se rafuiesc cu justitia, cu_cultura, denigreaza invatamantul universitar (vezi, Doamne, asa se obisnuieste, sa se plagieze la doctorate. cum baga ei in oala lor mocirloasa pe toata lumea. ce nerusinare!), se strecoara pe usa deschisa, la Bruxelles, in ciuda unei hotarari legale...  Ne facem de ras in toata Europa....

... USL ,astia s urmasii comunistilor cei mai josnici dintre toti politicienii,popor de idioti,cum zice Tutea....

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #5168 : Miercuri, 04 Iulie 2012, 08:06 »
.....dar incepe sa-mi fiarba sangele in vine, ca unui prapadit de intelectual ce sunt si care "gandeste nu munceste" ca sa inversez lozinca in sunetul careia am asistat la fel de uluita la asaltul minerilor, din 1991("noi muncim nu gandim!" :slap:).
.......

tz,tz,tz  da' ia sa spuie' toti daca poezelele invatate la gradinita o' fost plagiate sau nu  oO

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5169 : Miercuri, 04 Iulie 2012, 09:39 »
gabitzu', nu. pana si-n cazul acelora se manifesta bunul simt intelectual la "tovarasele" educatoare. imi amintesc ca ni se spunea autorul: Cosbuc, Elena Farago, Emil Garleanu etc.
Imi amintesc cat am plans cand mi-a citit mama "gandacelul" (de Elena Farago).  :)

Gândăcelul

de Elena Farago

De ce m-ai prins în pumnul tau,
Copil frumos, tu nu stii oare
Ca-s mic si eu si ca mă doare
De ce mă strangi asa de rău?

Copil ca tine sunt si eu,
Si-mi place să mă joc si mie,
Si mila trebuie să-ti fie
De spaima si de plansul meu!

De ce să vrei să mă omori?
Ca am si eu părinti ca tine,
Si-ar plange mama dupa mine,
Si-ar plange bietele surori,

Si-ar plange tata mult de tot
Căci am trait abia trei zile,
Indura-te de ei, copile,
Si lasa-mă, ca nu mai pot!...

Asa plangea un gandacel
In pumnul ce-l strangea să-l rupa
Si l-a deschis copilul dupa
Ce n-a mai fost nimic din el!

A incercat să-l mai invie
Suflandu-i aripile-n vant,
Dar a cazut în tarna frant
Si-ntepenit pentru vecie!...

Scarbit de fapta ta cea rea
Degeaba plangi, acum, copile,
Ci du-te-n casa-acum si zi-le
Parintilor isprava ta.

Si zi-le ca de-acum ai vrea
Să ocrotesti cu bunatate,
In cale-ti, orice vietate,
Oricat de far-de-nsemnatate
Si-oricat de mica ar fi ea!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #5170 : Joi, 05 Iulie 2012, 08:04 »
am treaba de facut dar n-am chef sa ma apuc si tare ma bate gandul ca ce lasi pe maine tot trebuie facut  oO

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5171 : Joi, 05 Iulie 2012, 08:34 »
incerc sa identific esenta a ceea ce trebuie facut. stoicismul se joaca cu mine...
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5172 : Joi, 05 Iulie 2012, 19:32 »
Subscriu, Steliana... de 3 saptamani invat sa fiu stoica. Invat sa am rabdare sa stau la plaja de la 9 la 12, sa stau la sauna de la 12 la 13, sa stau in timp ce-mi pun centura Vibro Slim de la 13 la 14, sa stau la masa cu o ciorba de fasole verde sau un bol de mazare fiarta dupa care sa ma straduiesc sa mai fac treburi una alta stand nemancata pana la gustarea de fructe de la ora 17 si ceaiul final de la ora 20... dupa care stau pe net sau la TV, depinde.
Ma intreb daca modificarea arhitecturii abdominale este de chiar sau numai consecinta faptului ca stomacul este in majoritatea timpului lipit de coloana vertebrala?  :strambatura: Si ma mai intreb, Doamne, vedetele astea, care mai stau si la masaje, tratamente cosmetice etc. cand mai si traiesc?!  :-\

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5173 : Joi, 05 Iulie 2012, 19:40 »
Pai tu ai o problema de interpretare, Carol. Semantic, "a sta" nu inseamna sa astepti sa treaca timpul alocat respectivei activitati statice, inseamna sa te bucuri de contemplatie, de faptul ca pamantul si cele de pe el se misca cu viteza accelerata in jurul tau (deci se consuma mai rapid!), sa savurezi faptul ca ai timp sa te intorci catre tine. Vei vedea ca timpul e la indemana ta acum si nu invers.
(am mai spus, lenea nu e neaparat o stare neproductiva si blamabila! A sta e un lucru minunat totusi  :))

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5174 : Joi, 05 Iulie 2012, 20:04 »
Vei vedea ca timpul e la indemana ta acum si nu invers.

Da, ai dreptate... sper ca voi si vedea ceva, in final.  :D