Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1572544 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #105 : Sâmbătă, 03 Aprilie 2010, 22:38 »
In primul rind, vreau sa va salut pe toti cei prezenti pe forum. Bine v-am gasit! Bine te-am gasit si pe tine awana. Acum ma simt cum ma simt intotdeauna: un adaptat inadaptabil ;D Asta e o stare permanenta cu variatiile sale secundare. Variatia curenta e detasare.

O seara buna tuturor!

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #106 : Sâmbătă, 03 Aprilie 2010, 22:42 »
bine ai venit... parca se simte un suflu nou de inadaptabilitate ??? sa-ti "auzim" atunci parerile si ... Un Paste linistit !
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #107 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 02:15 »
Ma simt prea bine ;  :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #108 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 05:40 »
        Ma simt bine, linistita si gata sa traiesc din plin Sarbatoarea Pastelui! Am intrat aici sa ciocnesc un ou rosu, acum ca m-am intors de la Slujba de Inviere, dar se pare ca sunt singura insomniaca! Hristos a inviat! Revin mai tarziu, poate am mai mult noroc! :D

Offline hana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Unde esti Iubire?
« Răspuns #109 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 11:05 »
"Adevarat a inviat'" carmantoma. Si eu am fost aici pentru scurt timp. Nu ma ajuta prea mult. Sunt prima data singura de sarbatori. Lumina-n suflet, noroc si sanatate la toata lumea.
Avem nevoie de IUBIRE

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #110 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 17:35 »
bine ai venit... parca se simte un suflu nou de inadaptabilitate ??? sa-ti "auzim" atunci parerile si ... Un Paste linistit !

suflu nou, anamama13? sa inteleg ca mai sunt fosti inadaptati pe aici?  :) hmm, n-as spune ca sunt chiar un inadaptat, ar fi nereal. ci doar cu o capacitate de adaptare... limitata si dependenta de imprejurari.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #111 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 17:44 »
@Saturnianul, bine ai venit printre noi, te asteptam la povesti si speram ca aici te vei simti cu mult mai bine decat inainte de a intra pe forum :)
tu ce parere ai privind inadaptibilitatea? grija mare la topicuri, fiecare are subiectul sau de dialog, incearca sa-l folosesti pe acela care ti se potriveste starii tale.
succes :)

Offline hana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Unde esti Iubire?
« Răspuns #112 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 17:51 »
Saturnianul, cum e pe Saturn ca pe Pamant mai stiu cate ceva?
Avem nevoie de IUBIRE

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #113 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:20 »
deoarece suntem pe acest forum, dupa parerea mea, toti suntem fosti (sper) inadaptati... ca unii mai raman cu sechele, asta e altceva... nu te supara, eu sunt scorpion si exploatez orice joc de cuvinte ptr a mai genera un zambet cuiva ce intelege acest simt..... oricum, nu a fost nici ironie, nici rautate... iti doresc sa te adaptezi rapid si fara durere.... cercului nostru magic...
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #114 : Luni, 05 Aprilie 2010, 18:51 »
Astazi,cam derutata.Ma indrept catre sfarsitul unei relatii si nu mi se pare potrivit timing-ul ,nici motivele.Dar nu neaparat trista.Prea putine lucruri ar trebui sa intre in categoria celor care sa ne poata supara,cu adevarat.Asta e.Viata e aceeasi,cu bune...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #115 : Marți, 06 Aprilie 2010, 12:59 »
@Crista, orice sfarsit e un nou inceput !

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #116 : Marți, 06 Aprilie 2010, 16:58 »
va salut pe toti si bine v-am gasit .. acum m-am intors din mica mea vacanta ..
am venit cu ploaia, pe un drum plin de radare din alea moderne.. multumesc celei care a semnalat ca masinile acelea au numere de Bucuresti care incep cu B-18-.. intr-adevar, asa e, si in plus mai sunt si B-19-.. toate sunt albe  ;)

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #117 : Marți, 06 Aprilie 2010, 17:01 »
Adica radarele invizibile?

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #118 : Marți, 06 Aprilie 2010, 17:14 »
ihiii..  ;)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #119 : Marți, 06 Aprilie 2010, 17:38 »
dan m-a dus la un schit in constructie, langa Bisericani, in Judetul Neamt..
preotul serafim, pe care dan (il stiti voi!) il cunostea de ceva vreme, ne-a primit si ne-a invitat la pranzul lui .. un bors calugaresc, o bucata de peste prajit si niste cozonac adus de cineva la liturghia care tocmai se incheiase..
totul acolo era calm si simplu.. vocea parintelui, felul in care a fost servita masa, conversatia noastra..  fotografia parintelui cleopa pe unul din pereti..

maicutza de la vandut lumanari era o fosta profesoara de matematica, de peste 60 de ani, care se lasase demult de profesie si venise acolo tocmai din constanta.. si ea, ca si atatea alte spirite analitice si scrutatoare, hotarase sa se apropie spre batranete de divinitate si sa incerce sa contemple rolul acesteia in mersul lucrurilor, dincolo de demonstratii matematice si argumente analitice ..

ce mi-a atras atentia cu mai mare putere a fost, asa cum nu mai vazusem de foarte mult timp, un ghiveci cu o floricica rosie in geamul odaii unde se odihnea parintelele serafim.. totul acolo era smerit, linistit si natural..

miros si acum mirul cu care mi-a facut semnul crucii pe frunte si dosul palmelor.. e parfumat ..si doar pentru noi l-a folosit pe cel pe care il adusese de la ierusalim... maretie in gesturi simple.. am plecat emotionata cum nu ammai fost demult..
as vrea sa il mai intalnesc pe parintele serafim, candva, in viitor.... daca vrea cineva sa vina cu mine, e bine venit