Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579772 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4995 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 20:52 »
Acum (adica in acest moment si la aceasta ora) sunt teribil de contrariat. Am constatat ca adevarul (sau cel putin ce consider eu ca reprezinta adevarul, ca sa incerc sa ma depersonalizez nitel) e imposibil de suportat de catre unii. Si uite-asa, traind asta,  mi-au ajuns instantaneu in minte doua expresii - ale unor oameni pe care eu ii apreciez teribil - :
"nu mai lua totul personal, pentru ca nu e. Oamenii sunt asa cum sunt, nu cum ai dori tu sa fie. Si nu incerca sa-i schimbi, pentru ca :1. nu trebuie. 2.nu ai de ce."
"imi pare rau ca uneori a trebuit sa fiu "vulpe" cu oamenii", imi spunea altcineva. "Pentru ca altfel nu s-ar fi putut" - Atunci, n-am inteles. Si cred ca nici acum. Bun, apai daca nu pot fi vulpe, inseamna ca-mi pierd prietenii? Se pare ca da. De fapt, sincer vorbind, inteleg. Numa ca nu-s de acord si nu-mi place deloc, asa, pur si simplu, ca sa duc exercitiul de sinceritate la capat.
Si atunci am zis si eu: bre, nu vreau sa mai schimb pe nimeni. Si chiar daca oamenii din jurul meu se-mputineaza pe masura ce trece timpul...WTF? I walk alone! (dupa cum spune  canta prietena Tarja)
Tarja - I Walk Alone

Si cu aceasta rabufnire (relativ  foarte personala si nejustificata -tinand cont de aparente si de cutumele sociale general acceptate-) imi inchei activitatea in acest topic...
 L.E.   ...spunandu-mi "amice, grow up!" And get a life.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4996 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 22:20 »
bre, al mic... inclin sa cred ca orice adevar e suportabil... important e cum il transmiti; exista stilul 'cu ghioaga in moalele capului" si stilul "prietene, asta-i parerea mea onesta". :) Daca nici in varianta 2 personul nu suporta (nu si nu) poate ca nu-i asa bai ca se indeparteaza in peisajul tau. nu-i atat de important sa fie multi in jurul tau ci atati cati sunt sa fie buni si autentici. :)
chestiunea cu vulpea si mie imi repugna. Accept ca sunt situatii sau oameni fata de care trebuie sa fii foarte precaut, caci uneori sunt mai perfizi decat isi poate imagina vreodata un om onest (am patit si eu mirari multe pana am inteles ca nu toti oamenii spun adevarul  :D), insa nu cred ca parsivenia e solutia corecta. retinerea, tacerea, ocolirea personajului daunator, adevarul rostit intr-o forma atent studiata sunt mai putin nocive pentru interiorul omului onest. Adevarul este calea; adevarul te face liber. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4997 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 23:40 »
..."amice, grow up!" And get a life.

Good luck!  O0
Apropos, cred ca asta se prefigureaza si la mine. Cheful de forumeala mi-a scazut considerabil (cand dau acuma peste polologhiile mele de-acum cateva luni, imi vine sa ma reneg  ;D ), da' nu-mi dau ultimatumuri...  :giggle:

In schimb am o mare pofta de realitate... Vara asta incepe cu invitatia la banchet. Dupa aia, urmeaza o cura de ceaiuri, Echinacea, Silimarina, Esentiale si Spirulina, concomitent cu miscare, regim alimentar si lasat de fumat, alcool si medicamente pentru un an (sper sa ma tina). In iulie ma duc in tabara cu copiii, pe urma la o nunta la Iasi, la mare, la Bucuresti, la... mai vad eu pe unde mai ajung.
Astea ar fi doar planurile obligatorii... mai exista si o lista de optionale, pe urmatorii doi ani, in functie de prioritati.
Si uite-asa, incepand cu vara asta, voi reinvata sa traiesc completamente la exterior, aici si acum... si nu ma refer doar la spatiul fizic.  ;)

Mica, inteleg ca in curand o sa uploadezi rosii?  :happy:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4998 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 23:47 »
Mica, inteleg ca in curand o sa uploadezi rosii?  :happy:

da,  ;D si cred ca o sa le mananc singura, pe forum, in timp ce voi o sa va traiti realitatile pe care vi le doresc, din toata inima, bune si frumoase, cu Lumina.
Dar chiar daca treceti pe invisible si stand-by, nu dati delete cu totul forumului, caci cheful de forumeala e si el ciclic, din cate am constatat eu. nici nu sti cand te trezesti cu un refresh care te rebranseaza la cyberspatiu, la cyber-talk. ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4999 : Joi, 14 Iunie 2012, 00:43 »
Asa e... Insa cel mai tare eu cred in alt fel de comunicare, sau mai bine-zis, comuniune, aceea care nu cunoaste notiunile de timp si spatiu. Si, da, ma simt mai implinita fiindca v-am cunoscut, online sau altfel, asa ca n-o sa scapati de mine prea usor!  ;)
... Sau asta trebuia sa fie pe topicul "Declaratie de iubire" ?!  ;D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #5000 : Joi, 14 Iunie 2012, 12:12 »
..acum ma simt indignat dupa ce am citit acest articol......nu credeam asa ceva
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12520015-ieri-implinit-22-ani-cand-fost-oprita-doi-mineri-magheru.htm

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5001 : Joi, 14 Iunie 2012, 22:52 »
......nu credeam asa ceva.

De ce nu?! Romania e tara tuturor posibilitatilor.  :-[ Eu la 17 ani eram eleva la Tg Mures si am iesit pe strada cand cu mitingul ungurilor impotriva romanilor. Cica. Nici eu n-as fi crezut daca n-as fi vazut.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5002 : Vineri, 15 Iunie 2012, 12:46 »
Lectie inutila de logica

Asa se-ntampla logic,
plecam si sosim undeva.
Plecam pentru o clipa, pentru un ceas, pentru o viata,
poate nu trebuia sa plecam, dar problema nu-i asta,
ci faptul ca sosim undeva, totdeauna sosim undeva,
poate nu sosim la timp, nu sosim unde trebuie, nu sosim unde-am vrut
dar sosim undeva si cata vreme sosim undeva totul e logic,
chiar daca logica si fericirea sunt lucruri total diferite,
totusi am plecat si am sosit undeva,
am gresit drumul, dar am sosit undeva
dar cand nu mai sosim nicaieri
totul devine ilogic. Spre ce ne ducem
daca nu sosim nicaieri?

Octavian Paler - Poeme, 2008

On topic: Imi pregatesc ultima ora (festiva) de dirigentie... si, n-am idee de ce, da' ma simt teribil de nelalocul meu. O fi pentru ca e prima mea "ultima ora festiva de dirigentie" ?!  :hammer:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5003 : Vineri, 15 Iunie 2012, 12:53 »
dar cand nu mai sosim nicaieri
totul devine ilogic. Spre ce ne ducem
daca nu sosim nicaieri?

Octavian Paler - Poeme, 2008

On topic: Imi pregatesc ultima ora (festiva) de dirigentie... si, n-am idee de ce, da' ma simt teribil de nelalocul meu. O fi pentru ca e prima mea "ultima ora festiva de dirigentie" ?!  :hammer:

de ceva vreme nici eu nu mai sosesc nicaieri si sunt derutat.  multa bafta, caroline, din sentimentul acesta de "nelalocul meu" iti va veni puterea sa faci o ora reusita. din cate am citit pana acum pe-aici, ai toate resursele neceare si inca ceva pe deasupra.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #5004 : Vineri, 15 Iunie 2012, 12:57 »
Caroline, elevii tai au noroc cu asa diriginta.Succes!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5005 : Vineri, 15 Iunie 2012, 13:29 »
Multumesc de incurajari... dar miza e cu atat mai mare. Nu le-am fost diriginta decat un an si jumatate din 4 (am fost schimbata fara preaviz din motive independente de mine) si totusi ei m-au invitat pe mine sa le fac aceasta ora, fiindca am fost "cea mai buna profesoara si cea mai buna diriginta". Mai sunt doua ore si jumatate si deja am emotii...  :love:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5006 : Vineri, 15 Iunie 2012, 13:44 »
   Caroline, dacă ai emoţii este un lucru bun, emoţiile sunt constructive; fii tu însăţi, ai o profesie frumoasă căreia îi eşti foarte dedicată, iar "ultima oră festivă de dirigenţie" va decurge foarte bine, sunt convinsă. Baftă maximă!  :giggle:

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5007 : Vineri, 15 Iunie 2012, 21:26 »
Dar chiar daca treceti pe invisible si stand-by, nu dati delete cu totul forumului, caci cheful de forumeala e si el ciclic, din cate am constatat eu.
asa voi face, promit  ^-^

On-topic, ravasita dupa ziua de azi, atat de multe vesti cazute parca din cer...si care mi-au dat toate planurile peste cap...  :-\  chiar ca nu aduce anul ce aduce ceasul... :(
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5008 : Vineri, 15 Iunie 2012, 22:20 »
poate ca schimbarile astea de macaz isi au un bun rost al lor, care se va revela mai tarziu, chiar daca acuma par ca-ti dau cu tifla.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5009 : Vineri, 15 Iunie 2012, 22:34 »
orice e posibil, mica, m-am gandit si io.....dar pe moment chiar ca imi dau cu tifla! ;D
neavand de ales, ma repliez si voi vedea ce va urma  ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!