Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579539 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4950 : Luni, 04 Iunie 2012, 16:29 »
   M-am trezit foarte devreme, cred ca era ceasul 5.25... Nu am mai putut dormi, desi mi-as fi dorit foarte mult, sunt in urma cu somnul de multa vreme. L-am visat azi noapte pe Leonard Cohen. Respiram langa el, pur si simplu.
   In cursul zilei am mai citit, am ascultat frumuseti, am fost la mama la spital. E bine mama, dar gandul ei este acasa. Ely si Tina sunt bine si tata este bine. Pe toti ai mei îi simt aproape.  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4951 : Luni, 04 Iunie 2012, 16:47 »
   M-am trezit foarte devreme, cred ca era ceasul 5.25... Nu am mai putut dormi, desi mi-as fi dorit foarte mult, sunt in urma cu somnul de multa vreme. L-am visat azi noapte pe Leonard Cohen. Respiram langa el, pur si simplu.
   In cursul zilei am mai citit, am ascultat frumuseti, am fost la mama la spital. E bine mama, dar gandul ei este acasa. Ely si Tina sunt bine si tata este bine. Pe toti ai mei îi simt aproape.  :)

Tu ai grija de toata lumea ,dar de tine cine are grija?Hai sa ti pun o melodie:
Suzanne (from "Live At The Isle of Wight 1970")

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4952 : Luni, 04 Iunie 2012, 17:05 »
   Multumesc mult, Nicolae. Mi-ai făcut o surpriză frumoasă. Parcă aşteptam acest cântec, aşteptam acest artist minunat! Nici nu ai sa crezi, dar cu putin timp in urmă mă tot gândeam la existenţa unui tonomat cu melodiile preferate, un tonomat care sa ne puna la dispozitie  un hit printr-un simplu click dat pe o fereastra ori buton. M-am bucurat nespus de mult, Nicolae, de muzică, de artist, de gandul tau cel bun!  :) *|*

Offline iuliana leonte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #4953 : Luni, 04 Iunie 2012, 17:09 »
Eu astazi am fost la Sambata,la manastire si a fost o zi mai mult decat frumoasa,plina cu de toate,mirosuri,peisaje,oameni m-am simtit asa de bine ca as fi vrut sa fie alaturi de mine si alti oameni dragi mie.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4954 : Luni, 04 Iunie 2012, 20:13 »
Iuliana, pun pariu ca, pentru a ajunge la Sambata, ai trecut foarte aproape de mine... si nici de data asta n-ai dat semn. Azi a fost liber, puteam sa stam macar la o cafea cu ciocolata...  :tickedoff:

In rest... ia te uita ce multi NU se mai uita la TV. Totusi, eu povestea uneia dintre cele mai celebre fotografii din lume - fetita arsa de napalm - am prins-o intr-un documentar de vreo doua ore, pe Discovery (sau pe History? nu mai retin...), este impresionanta. Nu atat faptul ca fotograful a devenit celebru si a castigat o avere din asemenea fotografii, da' subiectul - fetita - n-a mai reusit niciodata sa aiba o viata normala.

On-topic: azi am pictat / scris / imprimat / lipit promotii pentru clasa a VIII-a - prima clasa a mea ca diriginta.  Ne pregatim de banchet. *|*

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4955 : Luni, 04 Iunie 2012, 20:51 »
La Discovery ma uit oricand dar imi este lene sa aranjez antena,e ceva piratat ma rog.Ar mai fi Animal Planet,National, Geografic si desene animate :).Ai emotii de sfarsit de an?Pai scrie in articol ca a ajuns totusi in Canada,,,,,,apropo ne mai spui o data de ce nu ai ramas in Canada?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4956 : Luni, 04 Iunie 2012, 21:40 »
Nu, nu mai am demult emotii de sfarsit de an, a devenit o rutina.
Da'... parca era vorba ca asta nu e chat si ca scriem cum ne simtim acum, nu acu' 15 ani!   ;D Pe scurt, am revenit in RO pentru ex-sotul meu. Da' asta era acu' 15 ani.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4957 : Luni, 04 Iunie 2012, 21:46 »
Nu, nu mai am demult emotii de sfarsit de an, a devenit o rutina.
Da'... parca era vorba ca asta nu e chat si ca scriem cum ne simtim acum, nu acu' 15 ani!   ;D Pe scurt, am revenit in RO pentru ex-sotul meu. Da' asta era acu' 15 ani.
Dar ti a placut in Canada?exceptand faptul ca ti gasesti greu de munca...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4959 : Marți, 05 Iunie 2012, 12:10 »
Da, e fain articolul (de ala cu crapelnita, zic). Si n-are dreptate? La ce sa te mai uiti? "Distractie pe partie" sau "distractie pe plaja", cat mai e kilu' de porc, respectiv de miel... Despre stirile politice...
Acum m-a apucat un mare dor de duca...

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4960 : Marți, 05 Iunie 2012, 17:22 »
incantata.  :)
azi m-a surprins foarte placut cineva cu o gloxinia rosu-bordo, e superba, mai are si cativa boboci, doar vreo....42  :o

io n-am mai avut floare din asta pana acum asa ca habar n-am cum se ingrijeste, asa ca va intreb pe voi care aveti/ati avut gloxinii, sunt pretentioase? ca din informatiile de pe net despre ingrijirea lor n-ar trebui sa intampin dificultati...insa asa ziceau si despre gardenii si mi-au murit trei  :(
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4961 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 16:09 »
         Ma duc acasa sa ma culc…    

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4962 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 22:24 »
Subscriu... chiar daca aici nu ploua.  ;)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4963 : Joi, 07 Iunie 2012, 10:21 »
Nu mai ploua nici pe-aici, dar e o frumoasa vreme de... septembrie! As pleca in tarile calde!
Cum era vorba aia „E vremea sa emigram in Congo!”  (vise, vise de noapte! )
Am o dragutica ce s-a mutat in Kenya... Uite cum conduce cu geamul deschis pe langa lei...  :o

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4964 : Joi, 07 Iunie 2012, 11:29 »
Adevaratii tigrii si lei in Kenia sunt dansatorii,vanatori,luptatori masai :) :) :) :).Chiar citeam o carte cu o elvetianca care a lasat confortul urban pentru coliba din jungla unde si a gasit marea iubire :).