Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578924 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4815 : Vineri, 25 Mai 2012, 10:46 »
deja pot sa spun imbibata de prea mult nor si ploaie
cine oare a dansat  paparuda   oO  de nu se mai opreste ploaia asta  ???

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4816 : Vineri, 25 Mai 2012, 11:18 »
haiditi mai draga, ce-aveti cu ploaia?  :) Zau de nu e fascinant dushu' asta de apa fara robinet. Mie-mi place sa vad si sa aud, ba chiar sa si simt (ca m-am preumblat prin ploaie) cum se manifesta natura. Doar in ce priveste presiunea atmosferica protestez, ca nu ma simtzesc merveilloz deloc de cand cu vremea asta.

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #4817 : Vineri, 25 Mai 2012, 11:27 »
Cam aiurea, dupa prima zi de munca, si soarele asta de aici parca-mi face in ciuda  :(
Da las' ca ma intorc eu acasa ........ sar direct in Transfagarasan  :yeah:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4818 : Vineri, 25 Mai 2012, 11:35 »
ma simt atat de depasita de timp si de cat am de alergat ... incat nu reusesc nici p email sa mai intru zilnic ... va salut...nu am disparut...dar pur si simplu ajungand la 22 seara in fiecare zi acasa, imi este peste putinta sa mai intru pe net ... iar la firma nici nu se mai puna problema! ...va imbratisez pe toti si ma ia groaza cand ma gandesc cat am de citit din urma! Caroline, imi e dor de tine!

eu cred ca e ceva de sorginte astrologica. stiu cateva balante (including me) care in ultima vreme sunt in criza permanenta de timp. da' am o veste buna, macar: in octombrie, dupa trei ani si ceva de bubuiala karmica, saturn pleaca din zodia noastra...  :) uf! in sfarsit, ca eu i-am simtit caracterul din plin; au fost trei ani grei, rascolitori, restructuranti... sa se pregateasca scorpionii a-l primi...  :P

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4819 : Vineri, 25 Mai 2012, 11:45 »
cam fara chef  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4820 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:30 »
Acuma ma simt... vinovata!  :blush:  Am facut scandal ca mi-a luat-o computerul pe campii... si am zis ca eu nu i-am facut nimic... si cand s-a uitat un baiat prin el mi-a zis ca... se mira ca se mai deschide!  :faint: Pentru ca e plin de.... poze si filmulete.... La asta nu m-as fi gandit!  :uglystupid2:   :idiot2:  Acum m-am apucat sa scot pe DVD... Numai din SC cate am!!!  :crazy2:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4821 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:32 »
PC-ul meu, cela de la servici, nou si gol golut, nu mai intra in windows nici cu vorba buna, nici sub amenintare.  :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4822 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:39 »
haiditi mai draga, ce-aveti cu ploaia?  :) ....

deci, tu ai fost cu paparuda !!?/  :tickedoff:  :hammer:  :faint:  oO
ocupata, ha !!?/  :whistle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4823 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:42 »
de cantat n-am cantat, da' recunosc ca am privit cu fascinatie ropotele de ploaie.  :) nu ma supar daca dati cu rosii.  ;D :faint:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4824 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:43 »
@maria & mica: ce-aveti bre cu ele, bietele obecte? In principiu, nici un computer nu face nimic de capul lui, face ce e pus sa faca. 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4825 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:46 »
fratili, nu l-am pus sa faca nica, nimicuta...n-am apucat sa interactionez cu el decat de vreo patru ori, scurt si nedureros (n-am dat cu paru', nu l-am supus la cazne). si el ma persecuta nejustificat...creca simte ca am temeri in raport cu tehnologia comunicatiilor, caci nu o stapanesc intelectual si lipsa controlului ma frustreaza.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4826 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:52 »
Fratili, e posibil sa fi trecut cineva pe langa el si sa-i fi zis "abracadabra"! (Sau Avada Kedavra, cica asta-i exprimarea ucigatoare)  Asa ca...ia si asta-n calcul.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4827 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:54 »
mda...varianta posibila, dar foarte putin probabila in biroul in care m-am mutat... nu zaresc elemente dusmanoase, da' sigur, niciodata n-as zice niciodata...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4828 : Vineri, 25 Mai 2012, 12:57 »
Las`ca poate-i facem o sedinta de samanism de nu se mai apropie nici mustele de el.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4829 : Vineri, 25 Mai 2012, 13:01 »
zici? cu descantece anti-blesteme?  :)