Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577665 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4560 : Luni, 23 Aprilie 2012, 16:20 »
Eh, ma consolez cu gandu' ca mai am un pic pana in 2026! Dar cred ca nici atunci n-o sa pot face numai ce-mi trece prin cap... Vorba lu' IRIS : "mai e putin, mai e un pic, pana la marele nimic"!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4561 : Luni, 23 Aprilie 2012, 16:24 »
Eh, ma consolez cu gandu' ca mai am un pic pana in 2026! Dar cred ca nici atunci n-o sa pot face numai ce-mi trece prin cap... Vorba lu' IRIS : "mai e putin, mai e un pic, pana la marele nimic"!

Chiar cred ca functioneaza telepatia asta... Tocmai bagam ceva asemanator pe "Spiritualitate". Cine stie sa ma invete si pe mine cum sa traiesc acu' si nu pana la... ?!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4562 : Luni, 23 Aprilie 2012, 18:48 »
te anunt cu tristete ca varsta de pensionare este 65, deci in 2026 inca o sa privesti la orizont  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4563 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:04 »
Pai io mai degraba sper sa castig la loto. Ca-n baza pensiei de la stat... :faint:
On topic: io mi-s bine acu`. Dupa un beauty sleep, m-am scos pe trepte in fata usii de la intrare, ma cert cu un pitic care-mi da tarcoale ;D si incerc sa ma uit cum apune soarele.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4564 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:08 »
Pai io mai degraba sper sa castig la loto. Ca-n baza pensiei de la stat... :faint:
ce-ar fi sa jucam in colectiv SC?

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4565 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:11 »
Chiar cred ca functioneaza telepatia asta... Tocmai bagam ceva asemanator pe "Spiritualitate". Cine stie sa ma invete si pe mine cum sa traiesc acu' si nu pana la... ?!
Astazi m am gandit si am actionat ca atare,traieste in fiecare zi ca si cum ar fi ultimai din viata ta;eu  peste 2 ani intentionez sa ma inscriu intr o activitate de voluntariat,am primit un email de voluntariat  chiar ca marinar ,dar ............ acumi nu pot.Asta i farmecul capitalismului ai multiple posibilitati :)))))

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4566 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:12 »
@mica: Absolut de acord. Numa ca tre`sa ma convingi intai ca nesimtitii de la RALN nu mai fac mishmashuri. Sau jucam la o loterie straina. (vorbesc serios)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4567 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:13 »
On topic: io mi-s bine acu`. Dupa un beauty sleep, m-am scos pe trepte in fata usii de la intrare, ma cert cu un pitic care-mi da tarcoale ;D si incerc sa ma uit cum apune soarele.
piticul ala e minunea din gradina ta.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4568 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:15 »
@mica: Absolut de acord. Numa ca tre`sa ma convingi intai ca nesimtitii de la RALN nu mai fac mishmashuri. Sau jucam la o loterie straina. (vorbesc serios)
buna si una straina, de ce nu, daca se poate pe net? :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4569 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:16 »
Sa stii ca da. Ma uit la ea si parca intineresc si io (ca-n mintea ei am dat de mult, nu-mi mai fac probleme).

La treaba cu loteria, nu te supara fratili, da`nu pe net. Io prefer vechiu` si batranu` bilet de la casa agentiei de pariuri. Si ca sa nu zici ca nu-s patriot, hai, uite, odata pe luna punem si la ai nostri hoti mioritici.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4570 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:19 »
este? sunt niste minunici mici si dragi, piticii de langa noi.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4571 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:21 »
Sa stii ca da. Bre, o iubire poate sa nu fie ratiunea unei existente, da`un strumpf de-asta sigur este. Sau indubitabil, cum ar zice Adda. ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4572 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:24 »
zici? atunci sa facem sondaj de opinie. ce ziceti de-o joaca colectiva la hotii nostri?  ;D
va anunt ca eu nu castig jamais la jocurile de noroc, de-aia nici nu joc. da' poate ca e momentul, ca-s satula de munca pe mai nimic.  :)
La agentia aia de pariuri se poate juca si la loterii din tarile civilizate?  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4573 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:28 »
Pai da. Io am 2 colegi care au castigat la Polonia 2. Unul vreo 700 de lei si alalalt 2500 :D. Mda, stiu, natura compenseaza... ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4574 : Luni, 23 Aprilie 2012, 19:29 »
Atunci sa jucam in deplasare.  :)