Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576827 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4425 : Joi, 12 Aprilie 2012, 20:47 »
deja am renuntat in seara asta, partea proasta e ca pot plati doar online, nu exista locul faptei....dar poate reusesc maine ca si netul merge tare prost acum :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4426 : Joi, 12 Aprilie 2012, 20:50 »
Pai vezi? Mai bine iti faci un ceai, ia o atitudine zen (si n-o da cotita aci, ca tot iti plac chestiile de dezvoltare personala. Aplica-le!) si gata. Neuronii tai iti vor multumi candva fiindca nu i-ai mai ucis inainte de termen :).

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4427 : Joi, 12 Aprilie 2012, 20:51 »
cui sa le aplice , cardului !!!  :whistle:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4428 : Joi, 12 Aprilie 2012, 20:54 »
Pai vezi? Mai bine iti faci un ceai, ia o atitudine zen (si n-o da cotita aci, ca tot iti plac chestiile de dezvoltare personala. Aplica-le!) si gata. Neuronii tai iti vor multumi candva fiindca nu i-ai mai ucis inainte de termen :).
Coooorect!
Voiam acum sa-i trimit pin-ul lui Silviu, dar mai bine nu-l mai deranjez... :D
Mi-a placut asta cu atitudinea zen  :2funny:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4429 : Joi, 12 Aprilie 2012, 20:54 »
@gabitz  ;D Nu, pe ala poa`sa-l ameninte cu foarfeca sau cu bricheta in cel mai rau caz. Da-i cam bumerang treaba.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4430 : Joi, 12 Aprilie 2012, 21:00 »
Guess, din cate stiu eu, pentru orice plata in Romania exista si varianta ramburs la primirea coletului (sau mai ales asta, ca platile online nu s-au legalizat la noi de mai muolt de vreo 3 anisori, cred) sau ordin de plata la banca.

On topic: suna, suna telefonu'... de la oameni cu care n-am mai vorbit de mult. Sunt bune si sarbatorile religioase, si la altceva decat la concursuri gastronomice.  :angel:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4431 : Joi, 12 Aprilie 2012, 21:17 »
Guess, din cate stiu eu, pentru orice plata in Romania exista si varianta ramburs la primirea coletului (sau mai ales asta, ca platile online nu s-au legalizat la noi de mai muolt de vreo 3 anisori, cred) sau ordin de plata la banca.
nu pot achita altfel decat online, e vorba despre o plata pe Google adwords, un test platit pt business-ul meu, un test de piata, vreau sa fac treaba cat mai constiincios, profesionist, tintit pe clienti, nu sa orbecai. astia ma pot ajuta, dar contra-cost, care azi nu s-a putut realiza. dar vorba lui bitek, e si maine o zi...printre cozonaci, poate fac si plata online  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4432 : Joi, 12 Aprilie 2012, 21:20 »
Pai vezi? Oricum maestrul are dreptate, no? (am doo doctorate pe motivatie pentru a te opri din trebi! Al doilea trateaza si cum sa stai far`sa te doara ;D)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4433 : Joi, 12 Aprilie 2012, 21:23 »
stiu la cine sa apelez cand m-o lua valu` si nu ma mai pot opri  O0

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4434 : Joi, 12 Aprilie 2012, 21:27 »
Uite-aci sa ai de motto (desi-i veche grav si s-ar putea s-o stii): cand te loveste cheful de munca la prima ora, stai cuminte undeva ca sigur iti trece, ca doar nu te-o tine toata ziua!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4435 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 08:50 »
creativa, probabil de joaca cu vopseaua de ieri  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4436 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 09:04 »
Hi hi hi, da, da si eu! Gospodina creativa  ;D ! Am vopsit azi-noapte un carton de oua! Jumate rosii, jumate violete... (un carton adica zece!  :D ) Acum imi beau cafeaua pe aici si p-orma ma apuc de cozonaci. Multi, foarte multi: doi si-o pasca  :D. Si m-am gandit sa fac ceva-altceva: in loc de nuci am luat niste migdale rase - un fel de fulgi, iar in loc de stafide pun merisoare (adica coacaze rosii de padure...). Si pe urma fac o prajitura neaaaagra, cu ciocolata neeeeagra pe deasupra.... aveam reteta de mai demult, dar am primit-o acum imbunatatita de la dauina (multumesc! foarte interesante retetele si foarte simplu de facut!)... Dar cred ca trebuia sa scriu la "reteta zilei", insa acolo e ocupat... Se poarta discutii grele...  :giggle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4437 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 10:31 »
Gata, stai linistita, am eliberat locu`bre...Nu mai poate omu`sa se joace... ;D. Mi-am strans bocceaua si ma bag in patratica mea  :blush:.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4438 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 10:48 »
Hi hi hii, glumeam bre! Mie-mi place cand starnesti tafunuri p-aici...  :giggle:

Acum ma simt fericita, dar si epuizata: "mi s-a adunat" coca, dar am si framantat la eaaaaa.... si asta a fost doar prima etapa... o mai framant o data peste fo'juma de ora... Uite, acuma aveam nevoie de un barbat, ca io nu prea am forta in brate... Si pe urma il framantam io pe el  ::) si pe urma el  ::) ... dar nu mai scriu, ca acuma apare fratele Silviu si ma afuriseste, ca inca e post...  :giggle:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4439 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 10:53 »
gospodina, numai ce am terminat de bagat ingredientele in masina, de acu` sa se lupte ea cu cozonacii.... ;D
mi-am facut un suc de fructe, mai vorbesc la telefon, mai trag un ochi pe plita unde fierbe carnea pt drob.....ce mai, treburi multe, azi! ::)