Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575157 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4095 : Vineri, 23 Martie 2012, 21:01 »
Si care, ai uitat sa spui, sunt buni si ei, trollii, pe langa casa omului, ca mai alunga plictiseala oleaca.

Daca nu-s d-aia adevarati care fac rau, ci doar se prind la gluma, da.  :)
In alta ordine de idei, si aici ai dreptate. Cum ma simt azi?! Sincer vorbind (adica aplicand aceeasi tehnica) simt ca am trecut de la singuratatea in doi la singuratatea in grup. As minti sa spun ca nu imi place sa socializez la scoala. Dar acolo joc diverse roluri, de la acela de a "uita" tot ce-am invatat si de a "traduce" pe limba copiilor (ceea ce presupune un efort de actor) pana la behave.. cu colegii si restul lumii, desi poate eu in momentul ala am nevoie sa cant... sau sa dansez.  :) Ca sa-ti imaginezi cum e, trebuie sa stii ca intr-un oras mic nu poti iesi nici sa iei o paine fara sa stie toata lumea cu ce eram imbracata. In plus, am si un "troll" in casa, pe mama mea, fata de care ma simt inca copilul pe cale a fi pedepsit daca nu e perfect (vina mea, nu a ei).
Deci, nu pot spune ca am lipsa de socializare. Asa cum nu ar putea spune nici un agent de call center ca are lipsa de comunicare. Intrebarea este: de comunicarea asta am eu nevoie intr-adevar?!
Concluzie: uneori simt nevoia sa bat campii despre ce am eu chef fara sa ma judece nimeni. De-aia am nevoie uneori sa fiu singura pe bune. Adica daca nu cu cineva cu-adevarat, atunci single cu adevarat... e preferabil. Si tot de-aia ma bucur ori de cate ori pot face asta.  :angel:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4096 : Vineri, 23 Martie 2012, 21:13 »
Cunosc. Cumva si io-s tot single. Adica nu cumva, chiar sunt. :2funny:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4097 : Vineri, 23 Martie 2012, 22:41 »
Revenind on-topic.

Am cunoscut un om fenomenal! E brunet cu ochii verzi si e jumate ungur, drept pentru care are un prenume destul de exotic. Citeste, scrie si vorbeste engleza fluently. Totusi, mi-ar place sa ii dau niste ore de engleza... chiar si gratis.  :)
L-am intrebat intr-o zi daca a luat ore a zis ca nu, ca a invatat engleza singur, din benzile de desene animate si de pe net. Si-a facut un prieten pe net din USA si mai vorbeste si cu el in engleza... desi uneori se mai foloseste si de Google Translate.
Mama lui e plecata la munca in Spania, asa ca bunica tine casa, tata aduce banii, iar el are datoria sa faca temele cu fratele lui mai mic. In scrisoarea catre Mos Craciun de la ora de engleza, el ii scrie sa ii aduca fratelui mai mic multe dulciuri si jucarii, iar lui... nimic altceva decat acelasi "noroc" pe care l-a avut pana acum, acela de a lua note bune la scoala. Tipul este un elev din clasa a VI-a. Dintr-una din cele mai "slabe" clase din scoala. 
Macar pentru asta, si tot merita sa ma mai trezesc in fiecare zi de luni, cand nici iarba nu creste, la 6 dimineata.  :flori:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4098 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 14:38 »
Azi ma simt victorioasa. Am reusit sa obtin de la PC-ul meu (cu sistemul de racire out) sa mai mearga macar atatea minute cat sa-mi scriu un CD si sa copiez datele pe un stick. Urmeaza dus la formatat si reinstalat complet. Surpriza, insa, laptopul de rezerva nu vroia sa vada CD-ul si nici stick-ul... era sa strig  :help: I need a good technician !!! Insa mi-a venit ideea si l-am pacalit, cu un fel de prelungitor-multiport pentru stick. Datele sunt acum in siguranta pe laptop, pana la reinstalare.  :dance:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4099 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 22:49 »
plimbarita""""   :applause:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4100 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 22:58 »
Gabi, la tine se vede oboseala dupa cat de laconic scrii... :2funny:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4101 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 23:02 »
greu, greu cu tastele   ; nu's ce am, de fapt stiu ; mo' molesit zaharul  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4102 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 23:03 »
Data viitoare sa-i zicem sa vina direct cu punga de-un kil, sa nu ne mai complicam... ;D

Offline adela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #4103 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 23:05 »
buna seara

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #4104 : Sâmbătă, 24 Martie 2012, 23:09 »
buna, ce matinala esti  :D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4105 : Duminică, 25 Martie 2012, 11:56 »
Am o zi azi... |o. Am pus departe de mine toate obiectele ascutite. Pana si unghiera.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4106 : Duminică, 25 Martie 2012, 12:07 »
Plina de viata, mi s-a deschis apetitul pentru plimbari  :thumbup:
dupa o noapte cam scurta, am avut o dimineata superba, am baut o cafea (e exceptie, doar azi) pe malul unui lac  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4107 : Duminică, 25 Martie 2012, 12:08 »
Am o zi azi... |o. Am pus departe de mine toate obiectele ascutite. Pana si unghiera.
din pacate, la tine nici varianta cu muscatul limbii nu e letala  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4108 : Duminică, 25 Martie 2012, 12:10 »
capu` sus, gandeste-te ca totu`-i trecator, chiar si ziua care iti pare acum grea  ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4109 : Duminică, 25 Martie 2012, 12:13 »
capu` sus, gandeste-te ca totu`-i trecator, chiar si ziua care iti pare acum grea  ;)

totusi, Guess.... ce faci? pactizezi cu inamicu'?
Bit, fii atent. Este doar o zi, dar e atat de luuuuunga... 24 de ore luuuungi, 1440 de minute nesfarsite....nici nu pot sa rostesc cate infinite secunde. >:D