Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575036 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4080 : Joi, 22 Martie 2012, 21:27 »
accept  cadouri pentru reconstructie  :thumbup: ; imi place la nebunie sa redecorez;  ;D
super, mie imi place sa cumpar  :D
bitek, finantezi tu redecorarea?  :thumbup:
ma gandesc sa participam echitabil  ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4081 : Joi, 22 Martie 2012, 21:27 »
De acord, da' tot sunt nevoita sa dau dreptate adversarului la punctul "un singur lucru odata". Nu tine de zodie, ci de sex. Am vazut odata un show foarte simpatic pe youtube (l-as fi postat dar nu l-am mai gasit) cu un guru amercian in materie de psihologie femei - barbati, care el insusi recunostea acest lucru, desi e barbat: genetic vorbind, barbatii sunt "chitititi" sa urmareasca un singur lucru si cel mai important intr-un moment dat, pana la epuizarea subiectului: o singura prada de vanat, un singur adversar de anihilat, un singur adapost de construit, o singura femela de supus. Femeia are atentie distributiva la casa, masa, copil, ea insasi si ce o inconjoara, toate in acelasi timp. Rareori reusesti sa fii eficient in conditiile in care ai 100 de lucruri de facut deodata, dar avand in vedere ca niciunul nu e pe viata si pe moarte, le faci, revii, le mai indrepti, iti mai vine o idee, ceva... si tot asa.  ;D
Tipu`e expert in comunicare. Este ca avea omu`dreptate? Si cata dreptate, chiar. Si venea si cu explicatiile. Par examplu: de ce au femeile mai bine dezvoltata atentia distributiva: fiindaca, incapand cu zorii omenirii, femeia a crescut copiii, a stat cu ochii pe ei. Insa, in acelasi timp, a vegheat sa nu-i atace nici fiarele salbatice casa (grota, ma rog). Si mai trebuia sa faca si ceva de mancare, tot simultan. Asa ca...creierul dezvolta simtul...Altul: de ce suntem noi, masculii, mai buni driveri de auto -in majoritatea cazutilor, ma rog, asa zice legenda, nu :tomato: in mine!- Fiindca coordonarea ochi-mana a barbatului cat si perceptia spatiala 3D (ma rog , 4D, in acceptiunea einsteiniana moderna, ca intra si timpul aci ) este superior dezvoltata. Explicatia: la fel, suntem vanatori, din zorii istoriei. Asa ca am invatat sa aruncam cu piatra, lancea, etc. altfel faceam foamea.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4082 : Joi, 22 Martie 2012, 21:33 »
Uite, Gabi, de la mine: http://www.listology.com/lukeprog/list/100-greatest-paintings-all-time-pics.
 Zic io ca ti s-ar potrivi nr.46. Si 8. Si 15. Si...mai zic?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4083 : Joi, 22 Martie 2012, 21:35 »
Page not found

The requested page could not be found.

sigur astea merg bestial  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4084 : Joi, 22 Martie 2012, 21:37 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4085 : Vineri, 23 Martie 2012, 08:10 »
acu a mers  :)
ca doar e vineri si se pare ca pana si iarba e mai verde vinerea  :thumbup:
plus ca vinerea am asa un sentiment minunat ca atunci cand asteptam vacanta (pe vremea cand eram la scoala   ;D )

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4086 : Vineri, 23 Martie 2012, 10:10 »
nerabdatoare ....abia astept sa se faca ora 5

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4087 : Vineri, 23 Martie 2012, 19:18 »
La mine s-a facut de mult ora, si... stationar. De trei zile incoace, stationez pe pozitia:
Azi n-am chef sa fac nimic. Nici macar sa-mi fac e mancare, o paine prajita cu unt e super ok. Am chef sa fiu singura. Mi-am luat de la biblioteca scolii "Poveste de Craciun" de Dickens si in curand ma apuc de citit. Spre miezul noptii o sa haladui iar cate putin pe canalele mele TV preferate... nu ca mi-era dor, ca n-am mai deschis televizorul de-o luna. Dar chiar vreau sa nu fac nimic azi.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4088 : Vineri, 23 Martie 2012, 19:32 »
Some trolling maybe? ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4089 : Vineri, 23 Martie 2012, 19:38 »
bitek, nu miza pe asta ca pe un leitmotiv. Eu am inventat propriile mele tehnici de trolling: una dintre ele ar fi ca adevarul e cea mai buna minciuna. Cand il strigi in gura mare, tocmai atunci nu te crede nimeni, asa ca esti perfect protejat: azi chiar vreau sa fiu singura. Jur ca oricine m-ar suna acum, nu raspund la telefon. Nici macar atat. Si dupa cum se vede, "tehnica" tine... din moment ce nici al mai troll dintre trolli nu ma crede.  >:D  2-0 :happy:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4090 : Vineri, 23 Martie 2012, 19:44 »
Breee...ziceam si io asa... Ma gandii ca ai cazut in cazanu`cu melancoleala, da`vaz ca nu. Oricum is convins ca de-acu-ncolo tre sa fac eforturi sa te conving cand sunt serios pentru ca tot ce spun io,  `talica il vei trece automat sub semnul intrebarii sau macar il vei banui de trolleala.
Si inca o kestie care ma-nghionteste: de ce tii scor?

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4091 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:03 »
luminati-ma, rogu-va...ce-i aia trolleala? si tehnici de trolling?  :blush:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4092 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:12 »
Nu tin scor decat ca sa glumesc (dupa cum vezi, radeam in hohote, ce butoi de melancolie?!). Nu te suspicionez de nimic, crede-ma, fiindca nu exista miza. Numai lucrurile despre care nu putem glumi sunt adevaruri care ne dor. Despre restul, vorbim aici. 
Insa cred ca am uitat sa precizez ceva: eu cand vreau sa fiu singura, vreau fiindca am nevoie sa ma bucur uneori si de astfel de momente. Deci chiar vreau... nu ma plang ca as fi singura. Poate parea ciudat... dar chiar asa e.
Apreciez, oricum, intentia (acum, ca am si inteles-o).  ;)

P.S. Guesswho, troll e o calitate pe care si-a atribuit-o bitek, si eu am intrebat ce e, la randul meu, uite link-ul: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4093 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:18 »
Insa cred ca am uitat sa precizez ceva: eu cand vreau sa fiu singura, vreau fiindca am nevoie sa ma bucur uneori si de astfel de momente.
io chiar voiam sa-ti recomand sa te bucuri de starea asta, dar vad ca deja o faci... ;)
merci de lamuriri, nu stiam ce limba vorbiti   :coolsmiley:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4094 : Vineri, 23 Martie 2012, 20:19 »
Si care, ai uitat sa spui, sunt buni si ei, trollii, pe langa casa omului, ca mai alunga plictiseala oleaca. Da? Cat despre a fi singur p-aci, nu-ti mere neam! Cum sa fii singura cand dai de unu` ca moa care-ti face capu` oala, de-ti vine sa-l timiti la origine? (nu mereu, doar pe alocuri. Sa-l trimiti).