De acord, da' tot sunt nevoita sa dau dreptate adversarului la punctul "un singur lucru odata". Nu tine de zodie, ci de sex. Am vazut odata un show foarte simpatic pe youtube (l-as fi postat dar nu l-am mai gasit) cu un guru amercian in materie de psihologie femei - barbati, care el insusi recunostea acest lucru, desi e barbat: genetic vorbind, barbatii sunt "chitititi" sa urmareasca un singur lucru si cel mai important intr-un moment dat, pana la epuizarea subiectului: o singura prada de vanat, un singur adversar de anihilat, un singur adapost de construit, o singura femela de supus. Femeia are atentie distributiva la casa, masa, copil, ea insasi si ce o inconjoara, toate in acelasi timp. Rareori reusesti sa fii eficient in conditiile in care ai 100 de lucruri de facut deodata, dar avand in vedere ca niciunul nu e pe viata si pe moarte, le faci, revii, le mai indrepti, iti mai vine o idee, ceva... si tot asa. 
Tipu`e expert in comunicare. Este ca avea omu`dreptate? Si cata dreptate, chiar. Si venea si cu explicatiile. Par examplu: de ce au femeile mai bine dezvoltata atentia distributiva: fiindaca, incapand cu zorii omenirii, femeia a crescut copiii, a stat cu ochii pe ei. Insa, in acelasi timp, a vegheat sa nu-i atace nici fiarele salbatice casa (grota, ma rog). Si mai trebuia sa faca si ceva de mancare, tot simultan. Asa ca...creierul dezvolta simtul...Altul: de ce suntem noi, masculii, mai buni driveri de auto -in majoritatea cazutilor, ma rog, asa zice legenda, nu

in mine!- Fiindca coordonarea ochi-mana a barbatului cat si perceptia spatiala 3D (ma rog , 4D, in acceptiunea einsteiniana moderna, ca intra si timpul aci ) este superior dezvoltata. Explicatia: la fel, suntem vanatori, din zorii istoriei. Asa ca am invatat sa aruncam cu piatra, lancea, etc. altfel faceam foamea.