Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574983 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4035 : Miercuri, 21 Martie 2012, 16:45 »
TOT NEOPERATA..........IN CONTINUARE PANICATA :'(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4036 : Miercuri, 21 Martie 2012, 19:15 »
Sa ma bata (pe ardeleneste) daca am chef sa ma mai duc maine la scoala si sa ma prefac ca faptul ca mamiferele au blana, nasc pui si ii hranesc cu lapte ar fi extrem de important pentru educatia unui copil! Am chef sa ma apuc de pictura si de scris, sa plec voluntar in Africa si sa fac fotoreportaje pentru National Geographic... Sa mor io daca mai am chef sa fumez, sa mananc, sa beau sau sa port discutii de complezenta... Iar mastile alea din metrou (care pe mine ma socheaza de fiecare data, si nu numai in Bucuresti) as vrea sa le vad macar o data precum in reclama aia (utopica) de la Coca Cola. Evident, iar ascult Il Divo si muzica ambientala toata ziua... efectul carnavalului si nu numai. Ai dreptate, Gabi... P.S. Pe tine te-am recunoscut mai intai dupa ochii desenului animat din avatarul tau... abia apoi mi-am amintit si de pozele de pe forum. Ciudat... dar chiar iti seamana!  :D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4037 : Miercuri, 21 Martie 2012, 19:27 »
Hey, teacher! leave... :oops:
Ba nu, stai putin ca nu-i asa.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4038 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:20 »
 ;D Si totusi, stiu ca si maine o voi lua de la capat... Pe langa atatea lucruri care vin "la pachet" in viata, e incurajator ca ne permitem sa facem macar cateva care in mod normal nu ni s-ar permite... cum ar fi sa fiu alt fel de teacher. Ssssttt... sa nu ma auda astia de la inspectorat, ca nu-mi dau titularizarea la vara.  :hammer:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4039 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:21 »

Daca te operai, pana acum iti scoteai si firele si erai linistita. Stiu ca unii au exagerat pe-aici cu sange si durere, dar nu eu. Eu am scos firele saptamana trecuta deja si e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat vreodata... am ras cu gura pana la urechi la carnaval.  :angel:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4040 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:43 »
o sa te opereze un chirurg bun. stai linistita! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4041 : Miercuri, 21 Martie 2012, 22:23 »
>:(    Am primit o veste: mi-a mancat cainele crocusii aia portocalii... Nici n-am apucat sa-i vad... Se pare ca aia mov nu-i plac... Poate in weekend reusesc totusi sa admir cate ceva din rezultatele muncii mele din toamna... (Iubesc animalele, dar cred ca p-asta o sa-l spanzur intr-un pom!)

lasa  bietu catel in pace  ???  a gustat si el o "salata"  ;D

.... Evident, iar ascult Il Divo si muzica ambientala toata ziua... efectul carnavalului si nu numai. Ai dreptate, Gabi... P.S. Pe tine te-am recunoscut mai intai dupa ochii desenului animat din avatarul tau... abia apoi mi-am amintit si de pozele de pe forum. Ciudat... dar chiar iti seamana!  :D

pai e ales special  :), e acolo o mica asemanare  :angel:  si chiar am dat tarcoale pe la palariile mesterului din Saliste, sa iau, sa nu iau, pe asta, pe cealalta sau pe ailalta si din atata nehotarare pana la urma am zis ca ma mai gandesc ca riscam sa iau vreo 3 si io cica vreau sa fac economie  :fight:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4042 : Miercuri, 21 Martie 2012, 22:34 »
Pai bietu' catel putea sa mance si el niscai buruieni.... Asa am eu noroc de verdeturi d'astea! Anu' trecut am semanat gazon d-ala cu floricele albe prin el. Si cand m-am dus intr-o duminica sa vaz si io ce a iesit... Nea' facuse curat p-acolo... taiase cu sapa, ca "ce-i iarba aia peste tot, sa se adune serpii in ea?!"

Acuma ma simt nervoasa cu nervii. Tot cu ochii p-aici, mi s-au ars neshte chestii pe aragaz...  :faint:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4043 : Miercuri, 21 Martie 2012, 22:39 »
meniul :  scovergi' scrum  :slap:

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #4044 : Miercuri, 21 Martie 2012, 22:41 »
meniul :  scovergi' scrum  :slap:
Ai facut mai multe, dai si la prieteni ? , daca nu macar la dusmani  ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4045 : Joi, 22 Martie 2012, 07:36 »
nu io'  ci Mari  care a ars neshte chestii pe aragaz

on: acum sunt somnoroasa   :giggle:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4046 : Joi, 22 Martie 2012, 09:01 »
Pai dupa atata tuica si slana, m-apucasem sa fierb neshte radacinoase... Scrum s-au facut!  :-[

Si mie mi-e somn... abia astept vichendu' sa rup patu' !

Offline adela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #4047 : Joi, 22 Martie 2012, 12:33 »
as vrea sa ma altur voua ... sunt nou inscrisa

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4048 : Joi, 22 Martie 2012, 12:35 »
bine ai venit adela, te primim cu drag  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4049 : Joi, 22 Martie 2012, 14:56 »
mai putin simtitoare. imi lipsesc doua simturi: mirosul si gustul. pe motiv de raceala.