Controversata.
Acolo, in trecut, fostul face razboi pe mail in continuare.
Aici, in suflet, e surprinzator de liniste: imi astept familia la masa, cu pastrav, cartofi natur si spanac.

In paralel insa, nici aici, nici acolo, ci
undeva... asa, ca dintotdeauna, ma "urmareste" un vis: un barbat necunoscut, saten cu ochi caprui, trecut de prima tinerete, intr-un tricou rosu si cu o fetita blonda de mana. In vis sunt mereu
undeva cu un apus de soare sau o apa la mijloc.
N-as fi scris acum despre chestiunea asta, dar una dintre matusile mele dragi (cu ai carei copii, verii mei, mi-am petrecut in mare parte vacantele inn copilarie, si cu care ma mai am ca si cu fratii si in zi de azi) m-a visat de mana cu o fetita blonda saptamana trecuta... in ziua cand eu scriam pe-aici despre o revelatie - evident, fara ca ea sa stie nimic despre visul mele. Iar eu tocmai ii trimisesem in paralel o felicitare de 8 Martie, cu imaginea unei fetite blonde... fara sa ma gandesc la visul meu si, evident, inainte ca ea sa ma viseze, iar ea m-a visat inainte sa primeasca felicitarea de la mine. Felicitarea era una foarte veche, ramasa nefolosita intr-o cutie cu amintiri din copilaria mea... Ajung sa cred ca nu numai timpul devine din ce in ce mai relativ, ci si realitatea...
Prea multe controverse. Ma intorc la bucatarie, sa-mi revin. Pofta buna si weekend placut!