Cred ca m-am molipsit si eu!
Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune. Printre ele, au fost si vreo 4 surprize placute la care chiar nu ma asteptam...

Cum ma simt azi? TRAIESC! (Catalin Crisan era si preferatul meu... la o alta schimbare de prefix.)
Ca de obicei de schimbare de prefix, pastrez "traditia": lucrez pana la 10 seara. Nu stiu cum se face, dar asta e a treia oara cand mi se intampla ca fix de ziua mea sa fie ceva de ultim moment de rezolvat de urgenta... dar intotdeauna e un proiect intr-un cadru de prieteni care imi va schimba intr-un fel sau altul viata.
Oricum, masa conviviala cu familia si prietenii a fost ieri, fiind duminica, asa ca azi... putea sa vina orice.

In concluzie, schimbarea prefixului inseamna ceva? Da! Azi a fost prima full-day in care nu m-am gandit nicio secunda la trecut (am realizat asta cu surprindere abia seara tarziu, acasa, la "bilant"). Dimpotriva, am impresia ca abia acum incepe... viitorul.

Imi amintesc ca, acum cativa ani, imi propusesem ca la 40 de ani voi fi cea mai fericita. Si chiar asa este... cel putin azi.

Multumesc, deci, nu numai celor care mi-au spus La multi ani! , ci si tuturor OAMENILOR din viata mea care au pus o caramida de suflet la acest "azi" al meu.