Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573245 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3660 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 14:10 »
Azi am ajuns in sfarsit acasa, dupa 3 zile de "peregrinari". Drept pentru care execut activitatile mele favorite de iarna: dau la zapada si beau vin fiert. Asa ca nu pot sa ma simt decat foarte bine  :) .

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3661 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 15:39 »
te-ai peregrinat prin nameti?  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3662 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 15:41 »
Aaaa, va pregatiti de petreceri pentru cei mici?  :)

da.  :) sunt impresurata din toate partile. si fi-miu s-a prezentat cu prietena lui. drept pedeapsa, dau la zapada.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3663 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 15:50 »
am postat aiurea si am sters. pun in loc un...  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3664 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 15:58 »
te-ai peregrinat prin nameti?  :)
Cam da, vreo 2 zile - una la serviciu si una -ieri- incercand -fara succes- sa ies din Bucuresti. Am reusit abia azi dimineata.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3665 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 16:04 »
ai stat si tu pe centura?  :) (am inteles ca acolo a fost impotmolire majora, nu te gandi la altceva  :) )

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3666 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 16:10 »
gata. vreau sa ma fac de ras public.  ;D recunosc ca, in ciuda multelor mele talente (azi n-am gasit cutiuta cu modestie  :) ), la bucatarie sunt un dezastru total. nu mi-a placut niciodata bucatareala, mai ales ca am avut persoana in dotare care s-a ocupat de asta, in virtutea unei sanatoase diviziuni a muncii. :) azi m-am ambitionat sa ornez eu tortul si a fost spectacol. am reusit intr-un final, ceva oarecum onorabil, dar toata bucataria e plina de frisca cu nes.  ;D sunt de toata jena.  :D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3667 : Vineri, 27 Ianuarie 2012, 17:18 »
ai stat si tu pe centura?  :) (am inteles ca acolo a fost impotmolire majora, nu te gandi la altceva  :) )
Nu. Eu doar am incercat sa ies si daca am vazut care e situatia, am renuntat.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3668 : Marți, 31 Ianuarie 2012, 19:34 »
Cum ma simt azi?! Depasita de evenimente! Am "absentat" doua zile de pe forum (ca, nu-i asa, mai avem si o viata personala de rezolvat) si constat ca acum ar trebui sa stau vreo 3 ceasuri, sa raspund "din urma" la aproape toate topicurile... Ma intreb, cei care intra o data pe saptamana, cum se descurca? Nu mai vorbesc de aceia care nu "apar" mai deloc... incep sa-i inteleg.  ;D
Unde mai pui ca-mi mai pica si netu' cand eu de-abia mi-am deschis topicurile sa citesc, si cand raspund, ia-l de unde nu-i!  >:(
De fapt, ma simt bine azi. Vroiam doar sa va spun ca daca nu am timp sa scriu, nu inseamna ca nici nu citesc...  :angel:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3669 : Marți, 31 Ianuarie 2012, 19:51 »
Ca un melc cu ochelari (cu dioptrie gresita). M-am procopsit cu o minune la ochi si trebe sa dau cu picaturi de 4 ori pe zi. Tocmai le-am aplicat asa ca vad ca prin ceata si ma debusoleaza.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3670 : Marți, 31 Ianuarie 2012, 21:47 »
Beata! Nush ce mi-am varat in urechi (odata cu castile alea mici-mici, desigur) ca am facut ceva la una. Si n-ar fi mare bai, daca nu mi-ar da niste ameteli cumplite! Azi cand veneam spre casa ma intrebam daca merg drept.... Nici nu mai sofez, ca se invarte bulevardul cu mine...  :-[

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #3671 : Joi, 02 Februarie 2012, 11:07 »
Happy, ca-s acasa si azi nu tre` sa ies ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline cosminutzx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #3672 : Joi, 02 Februarie 2012, 11:17 »
  Super plictiseala....singura varianta sanatoasa este sa merg la piscina....dar ma dispera clorul....am fost recent la cardiolog crezand ca am probleme....din fericire a fost ok...mai degraba un atac de panica....situatia este de asa natura incat nu am nici o activitate...ce recomandati ?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3673 : Joi, 02 Februarie 2012, 13:49 »
Trista... Totu-i (prea!) alb, pe camp, pe dealuri, imprejur, in departare...
Imi place iarna, dar nu in oras... Ci s-o privesc pe fereastra, de la gura... semineului. De pe blana de urs...

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #3674 : Vineri, 03 Februarie 2012, 10:15 »
Super, am primit o veste foarte buna de dimineata  :)
Si doar gandul ca incepe week-end-ul peste cateva ore ma face sa ma simt foaaaaarttte bine ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!