Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1571280 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3540 : Marți, 20 Decembrie 2011, 18:34 »
pfuu, am fost pe la cumparaturi, cred ca nu mai me' duc pana dupe' sarbatori - ce agitatie, ce aglomeratie, masini belea, claxoane :o,  cozi, gramezi la oferta, cosuri etc .... si deasupra beculetele de Craciun  ::) - asa ca simt atmosfera de sarbatoare  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3541 : Marți, 20 Decembrie 2011, 18:36 »
Happy!  :-*
Ca de fiecare de an inainte de sarbatori, imi devalizez dulapurile de lucruri vechi si noi, de-acum 10 ani (sau de-acum 10 kg, cum se spune), care stau acolo degeaba... singurul lor rol fiind acum sa-mi aduca aminte de trecut.  :(
Asa ca azi am reusit sa fac cam 5 sacose gen Real pline ochi. Cu destinatari specifici, nu la gunoi sau la azil... ii stiu eu (le-am sortat pe marimi si gusturi). I'm soooo happy!   ::)
Mi-au mai ramas doua de dat maine si... gata! E libera debaraua pentru noi experiente vestimentare!  ;D
Cadourile pentru familie le-am luat deja... asa ca... intre timp, nu-mi mai ramane decat sa savurez un pahar de vin rosu de casa, in fata PC-ului, vizionand Il Divo life pe DVD (recomandat doamnelor).  :P

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Si cand te gandesti ca ne trebuie atat de putin sa fim fericiti...  :P

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #3542 : Marți, 20 Decembrie 2011, 20:32 »
Dadada, numa`ca nu port nimic roscat pe langa mine!  ;D

pentru inceput trebuie sa-ti doresti,apoi sa ti se asorteze ;)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3543 : Marți, 20 Decembrie 2011, 20:49 »
pentru inceput trebuie sa-ti doresti,apoi sa ti se asorteze ;)
Am notat, multumesc! :)

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #3544 : Marți, 20 Decembrie 2011, 22:02 »
Bantuita de un inceput de raceala. Am hapciuit in nestire, am consumat un pch.de batiste in doar 1h, dar nu ma las cu una cu doua. Ii vin de hac in sapte zile.  >:(

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #3545 : Marți, 20 Decembrie 2011, 22:04 »
bucuroasa...in sfarsit ninge la Sibiu...de cand astept...sper sa se depuna  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3546 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 08:27 »
si la Bucuresti a nins nitel aseara apoi s-a transformat in lapovita, de dimineata era zapada doar pe masini si in rest un fel de baltaceala pe strada care nu prea m-a incantat  8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3547 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 09:20 »
Da, pai ori ninge ori nu ne mai jucam! Io ma pregatesc sa plec la Craciun...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3548 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 14:18 »
da, ce petreci Craciunul la Venetia ??  ;D
cred ca ar fi fain - ca vip-urile 

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3549 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 14:26 »
Oooo, ar fi super fain! Cred ca o sa-l petrec in fundu' gradinii, pe lac!  ;D

(PS: Si sa stii ca nu-i deloc greu cu -10 - nu ca as sti cum e, ca n-am avut (numa' -11)  ::)  ;D Si nici in club cu 18-20 nu-i rau  ;D)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3550 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 14:37 »
si scrii pe o placuta frumos cu carioca - Venetia   ;D 

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3551 : Miercuri, 21 Decembrie 2011, 15:30 »
 O sa-mi scriu o placutza maaaare ;D

Acuma sunt nervoasa cu nervii! Cred ca lumea coace cozonaci, iar eu staaaaaau aici si astept... poate-poate se mai coace vreo hartie! Dar se poate sa nu, si sa ard gazul degeaba... Noroc ca-mi fac de lucru cu forumul!  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #3552 : Joi, 22 Decembrie 2011, 20:31 »
Nu prea stiu nici eu.
E vremea Craciunului si pt cei mai multi asta e perioada din an in care trebuie sa faca cumparaturi, trebuie sa cheltuiasca, trebuie sa indese frigiderele, trebuie sa devalizeze magazinele, trebuie sa se agite. Sunt sigura ca daca i-as intreba de ce sarbatorim Craciunul mi-ar raspunde: ca trebuie.

Altii isi amintesc sa fie mai buni, mai apropiati, mai putin egoisti, mai atenti la nevoile altora. Am asistat la foarte multe situatii de intr-ajutorare zilele astea: oameni care se mobilizeaza si string bani si bunuri pe care le distribuie la camine de batrini, altii care au facut rost de hainute pt o manastire unde un preot are in grija niste copii, altii au facut o colecta pt un coleg bolnav sa-si ia de mincare si medicamente.

La tv nu mai vorbesc – e plin de mosi craciuni darnici si buni si de vedete care fac apel cu voce lacrimoasa la marinimia si portofelul altora. Nu am nimic impotriva acestor practici. Ma intreb numai de ce ne deschidem inima sau cardul doar 2 zile pe an. Poate ca am eu ceva zilele astea, poate sunt pricinoasa, poate ca seman cu Scrooge si nu ma cuprinde spiritul craciunului, dar eu nu inteleg de ce daruim din craciun in paste si nu daruim din suflet.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3553 : Joi, 22 Decembrie 2011, 22:44 »
Eu am daruit si in iulie... si in august... sa fie poate din cauza ca de ani de zile m-am dezobisnuit sa ma mai uit la TV?!  ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #3554 : Joi, 22 Decembrie 2011, 23:40 »
Citat
dar eu nu inteleg de ce daruim din craciun in paste si nu daruim din suflet.

cum nu intelegi , jul ? pentru ca...trebuie  ;)

o alta explicatie ar mai putea consta si in faptul ca in aceste perioade oamenii simt nevoia sa devina ( ori sa para ) mai buni ca asa e de bon ton existand si o teorie conform careia musai de Craciun si de Pasti trebuie sa rezonezi la nevoile celor mai putin norocosi decat tine . in restul anului e liber la nepasare , adica .

off...