Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596055 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3480 : Joi, 08 Decembrie 2011, 11:52 »
iotete' unde era "tinerelu"    ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #3481 : Joi, 08 Decembrie 2011, 11:58 »
M-am intors pe forum, sa refac media de varsta, la 30.  Dar, cand am fost in Adriatica? Sa fie vreo 5-6 ani de atunci, Gabi?
Imi amintesc, stiu ca era un OZN, dar cu ajutorul aparatului Juliei am reusit sa vedem un fel de sina, ceva ce serpuia prin munte. Trebuie ca era ceva asemanator celui din Austria. Nebunie curata, nu-i asa?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3482 : Joi, 08 Decembrie 2011, 12:23 »
Hai ca mi-ati facut capu’ mare cu Adriatica asta!  >:(
M-am inscris si eu pentru la anu’ ca sa fac si eu ce-ati facut voi anu’ trecut!  :P
Si mai mult decat atat! O sa ma dau si pe sina aia!  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3483 : Joi, 08 Decembrie 2011, 12:25 »
eh, nu mai stiu acum cati ani  ;D  - si sa stii ca Roxana parca s-ar fi dat si ea daca nu era asa departe ( avea antrenament de la Prater  ;D )

PS: mari se da de-a "rostogolu" prin Adriatica la anu'  ;D  8)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #3484 : Joi, 08 Decembrie 2011, 13:05 »
Sunt convins ca daca Roxana ar da de sina aia, n-ar ezita sa se dea. Imi amintesc cum facea in Prater la Viena. Guntz se tot minuna cum are atata adrenalina.

Primul lucru pe care o sa-l fac, anul viitor cand mergem in Adriatica, este sa alung rechinul ala cu care ne speria capitanul lui Avalon. Sa pot face baie si in mijlocul marii, nu doar in golfuri. Asa ca Mari_a n-ai de ce sa te temi...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3485 : Joi, 08 Decembrie 2011, 13:15 »
Eu? Sa ma tem? Eu vreau sa fac baieeee!  ;D  Unde-i rechinul ala sa-l rup in doua p-un genunchi?  >:(

(In clipa asta, asa as rupe-n doua pe cineva din camera de alaturi!!!   >:( )

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #3486 : Joi, 08 Decembrie 2011, 14:12 »
era la promotie !!??  ;D

Nu, era in frigider! Nu mai stiam de cind  :D :D Si abia dupa ce am luat citeva patratele m-am uitat la data. Dar nu m-am putut opri ca mi-era pofta si era asa buna! Asa ca am mincat-o pe toata. Si-s viu si nevatamat. Cred ca e cum imi zicea un prieten: la astia de pe Saturn nu functioneaza termenele de pe Pamint  :D Asta daca va mai indoiati de originile mele extraterestre  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3487 : Joi, 08 Decembrie 2011, 14:33 »
Mort!!!

...... Si-s viu si nevatamat. ....

ufff ti-ai revenit - ma speriasem un pic da' stiam eu ca te tii de "sotii"   ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #3488 : Joi, 08 Decembrie 2011, 15:29 »
Bogdan, eu eram sigur ca tu mananci preparate saturniene, martiene, klingoniene, darvad ca tu te-ai dedat la placerile lumesti (pamantene)....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #3489 : Joi, 08 Decembrie 2011, 15:33 »
Ei, Maria te vad curajoasa. Asa ziceam ca sunt si eu (dar la masculin evident). Si faceam pe viteazu' cu Roxana ca vrem sa facem baie in larg ... cand capitanul ne-a spus ca de doua zile prezenta unui rechin intrat in zona Rijeka, tine prima pagina a mass mediei la ei. Vreau sa-ti spun ca imediat m-am facut cuminte si i-am zis ca-s satul de atata baie, nu mai vreau in apa.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3490 : Joi, 08 Decembrie 2011, 16:07 »
Nu mi-e frica de nimic!  ;D  Ce rechin? Il fac batog  ;D  Numa' o mare de meduze sa nu fie!
(Paranteza: nu stiu, daca par asa hotarata, probabil ca le e frica altora de mine!  ;D In general femeile care (cel putin par) neajutorate sunt preferate, in detrimentul… luptatoarelor!)

O singura data am avut asa… o strangere de inima in apa, cred ca-s aproape zece ani de-atunci. Eram cu un grup la Costinesti si ne-am hotarat sa ne ducem inot pana la epava. Insa pe masura ce ne apropiam, devenea tot mai mare si mai… amenintatoare, cu toata rugina, cu gaurile in ea, cu melcii si scoicile lipite, cu tot fierul ala vechi… Imi amintea de filmele cu vase-fantoma. Asa ca… fuguta inapoi, ca cine stie ce vietate mai statea ascunsa p-acolo si ma papa…. Ceilalti s-au dus, eu nu. 

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3491 : Joi, 08 Decembrie 2011, 17:47 »
In general femeile care (cel putin par) neajutorate sunt preferate, in detrimentul… luptatoarelor!)

Blestemul meu dintotdeauna...  ;D Si-atunci ce e de facut? Sa ne prefacem ca nu stim nici sa schimbam un bec singure ca sa magulim niste orgolii, in schimbul unei relatii?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3492 : Vineri, 09 Decembrie 2011, 12:50 »
in plin tete-a- tete  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3493 : Vineri, 09 Decembrie 2011, 12:55 »
cu cine? ???

Offline almi_gabi