Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573784 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3315 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 01:33 »
Alone in the dark. Aliooooooo! Tavarishi. Gaspadini si gaspadine.
In puii mei!
Numai io am gena noptii?!?  ;D
Bai, nimeni! Nici macar Jul sau Gabi :P
Pustiu si intuneric ca-n pestera!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3316 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 07:03 »
m-am trezit devreme in dimineata asta -- sau mai bine zis mult mai devreme decat mii' felul  ( undeva pe la 3 dimineata  ???) - ce sa fac intre timp?  - zic eu- hai sa vad un pic de goagal -si daca tot l-am deschis sa vad ce ati mai povestit -si am constat ca aseara v-ati conversat voi domnii - nu-mi venea sa cred - ultimile 13 mesaje - pe diferite topice - erau scrise de gentlemani - sa mai spuna cineva ca femeile "vorbesc" mult- a pardon tasteaza mult  ;D - pe mine m-ati binedispus  :)

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #3317 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 14:04 »
bucuroasa :D....e weekend...program dupa placul  fiecarui suflet!!!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3318 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 16:26 »
Stupefiata.
M-am trezit ca nu mai am benzina. Nu mai stiu exact cand am bagat, dar sigur mai aveam ceva-ceva, cred ca aproape jumate. Nu merg niciodata pe rosu. Ma duc la benzinaria de langa casa. Marian ma cunoaste, imi zice "tanti". Tanti, de cat sa-ti bag? Si incepe sa puna. Pai, zic, stai asa, cum pui, ca cheia e la mine in mana! Cum ai deschis busonul? - Pai nu era inchis. Nu era nici insurubat!!!    ???   :o   
Nici nu se mai incuie. E clar ca a fost fortat. Din cate stiu, traseul pana in rezervor e destul de sinuos, dar... o fi inhalat-o!
V-am povestit epopeea stergatoarelor si a antenei. Acum ma gandesc ca toate astea mi se intampla de cand s-a deschis p-aici un mare santier pe care se perinda diversi... Oare ce urmeaza sa-mi mai ia? Ce sa fac? S-o iau cu mine-n casa?!!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3319 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 18:42 »
....Ce sa fac? S-o iau cu mine-n casa?!!!

se pliaza ?  :o

ma simt ca in luna lui noiembrie  - 2 grade afara - incredibil  ???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3320 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 18:49 »
Uite asta n-am incercat! Chiar ma gandeam cum sa fac sa incapa in lift!  ;D

Intr-adevar, foarte frig... Dar tot ma duc maine sa vad daca mi-au inghetat trandafirii... Si sa le fac niste poze, ca cred ca a dat microbul photo si peste mine. (Stiti bancul cu domnule photo?)

Si cred ca vreo doua ore o sa stau la coada sa-mi schimbe rotile... M-am trezit si eu acum! Cu capul in nori, am si uitat ca vine iarna...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3321 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 19:02 »
nu stu bancul cu domnule photo si ma faci curioasa  :o asa ca te rog sa-l treci la bancuri acolo ca sa-l stiu si eu  8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3322 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 19:14 »
Imposibil. Deja mai stau agatata de forum doar cu un fir de paianjen. Daca mai scriu si bancul asta...  ;D  ;D  ;D  Si e si frig afara!  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3323 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 21:43 »
Citat din: Mari_a
V-am povestit epopeea stergatoarelor si a antenei. Acum ma gandesc ca toate astea mi se intampla de cand s-a deschis p-aici un mare santier pe care se perinda diversi... Oare ce urmeaza sa-mi mai ia? Ce sa fac? S-o iau cu mine-n casa?!!!
pune un bilet in parbriz: aceasta masina nu are benzina! poate patesti ca tipul cu casetofonul ;D

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #3324 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 00:18 »
catre Mari_a , doamna ,urmaresc ce scrieti , o fac si fiind in accelasi timp si atenta la ce scrieti,  doresc  sa zambesc cand va citesc si reusiti....e un zambet total pe chipul meu cand va citesc replicile ( ne expuneti niste fapte reale , cotidiene care vi se intampla , ni le spuneti cu un umor inteligent , sa ne amuzam si noi)
noi , amandoua
ne-am  cunoscut atunci ... de ziua recoltei ... cum reusiti pe forum sa ne faceti sa zambim ... si cand vb in particular .. e o raceala , un mic disconfort... o distanta ... legata de ... cel care va vb...
imi permit acest lucru , ca dvs , de ziua recoltei m-ati invitat la dans...era o parodie legat de ceea ce am simulat noi atunci , dvs a-ti inceput ... eu derutata nu stiam ce sa fac ... dar am acceptat jocul...
deci , draga mea , e o nebuloasa totala , sa inteleg , ca pe forum ... te descarci ... ne arati cine esti...si cand vb in particular ( cum am incercat eu cu tine atunci )... e o raceala , un mic disconfort...
nu mi-o lua in nume de rau ce am scris , e doar o observatie , care pe mine ... putin ma pune pe ganduri.
ce vreau sa subliniez , pe forum esti tenace , dar cand vb in particular ... e o tacere ... greu vb...de ce ?
deci ce vreau eu sa spun ... continuua sa scrii .. pe forum ... e sublim ... cum o faci , dar incearca si fizic cand vb cu cineva sa fii tot asa de degajata cum o faci pe forum...succes si nu mi-o lua in nume de rau ce am scris... am scris... ca esti cu adervarat interesanta si ... misterioasa , mie imi plac misterele...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #3325 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 00:34 »
Din cate stiu, traseul pana in rezervor e destul de sinuos, dar... o fi inhalat-o!

Un furtun flexibil urmeaza orice traseu sinuos  ;D

Ce sa fac?

Io zic sa te muti. Si o spun doar pe jumatate in gluma...
Iar daca o patesti numai tu, deja mi se pare suspect. Cred ca cineva care iti poarte simbetele te are in vizor.
Nu vreau sa o dau in partea aia intunecata, cu blesteme, vraji si altele  :D
Aoleu! Si asta e mesajul meu cu nr 1666. Piei satana!  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3326 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 06:45 »
Acum ma simt foarte prost. Imediat o sa plec, o sa am o zi de stat in frig.  :(
Chiar nu voiam sa mai scriu pe-aici; i-am si zis cuiva aseara ca am terminat-o cu forumuiala, dar… niciodata nu reusesc sa fac ce-mi propun, niciodata nu ajung unde vreau sa ajung. Pentru ca ma las dusa de val… si ma izbesc de maluri de nu ma vad! Si tot nu ma trezesc la realitate!
Am intrat doar ca sa spun ca iti multumesc mult, flaviaa. Nu ma supar, cum sa ma supar? Eu chiar ma bucur cand imi scrie cineva. O vorba buna intotdeauna conteaza, mai ales pentru niste suflete ratacite cum ne-am adunat noi pe-aici… Ma uitam intr-o seara pe fereastra: vreo sase-sapte pasari – una langa alta - pe o sarma. Si pe urma ma uit pe forum: vreo sase-sapte logati. Nu unul langa altul, cu virgula intre ei.
De ce sunt asa? Nu stiu. Dr Jekyll and Mr Hyde. Sunt persoane in fata carora nu pot sa scot o vorba (numai daca iau o tuica inainte  ;D), dar carora le scriu foarte… slobod. Chiar prea!
Aseara am stat pana la unu noaptea cu un barbat – cu Eric. Eric Clapton. Sa ascultati CD-ul CLAPTON din 2010, ca-i ucigator! Asa. Si vorbeam cu o prietena pe mess, de-ale noastre, de fete (cum era jocul ala - flori-fete-filme si baieti!). Mi-a zis la un moment dat ca-s tare in tastatura (dar si ea e tare in ziceeeeri, mama-mama!  ;D). N-am intrebat-o in ce sens. Probabil se referea la faptul ca-mi reuseste performanta sa tastez mai repede decat vorbesc. Pana scria ea un rand, eu scriam paispe (bine, ca-s si nevorbitaaaaa! praf!). Ce e mai rau e ca de cele mai multe ori tastez mai repede decat gandesc!  :(
Sa stii flaviaa ca atunci, cu dansul, n-a fost ideea mea, ci a partenerului meu (domnul acela mititel, de vreo doi metri) care voia sa-l invarta pe-al tau (domnul acela subtirel, brunet si cu parul cret). Asa ca am facut ce mi-a zis, n-am vrut sa stau in calea fericirii lor  ;D. Nah, intre ei, baietii, nu ne bagam noi!
flaviaa, zi-i lu’ ala mic, alb si pufos al tau ham-ham-haaam din partea mea (stie el ce vreau sa zic  :D)!

Andromeda, asa ma gandeam si eu. Hai, fa-mi loc in sifonier, ca ma mut la tine!  :D   8)
N-am probleme cu vrajile, nu se lipesc de mine (ca port... lenjeria intima pe dos!  ;D ) Stau foarte aproape de santierul catedralei-era-sa-zic-cum. De acolo ni se trag multe prin cartier... S-a dus linistea noastra!  :(
Asa e, cum zici, cu furtunul moale. Eu nu-mi fac probleme d-astea. Daca este, nu-i bai, abia iti trec prin cap alte nazbatii. In natura, nimic nu se pierde, totul se transforma. (eh, am fost suficient de misterioasa?  :D  ;)  )

Asa - ce mai era? Bancul cu domnul photo i l-am spus curioasei  asa, intre doua tastaturi.
Silviu, p-ala cu biletul in geam nu-l stiu. Neaparat sa mi-l trimiti.

Un weekend placut tuturor!

julia

• Vizitator
« Răspuns #3327 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 09:12 »
locul asta prietenos si cald - eu asa il consider - e bun atunci cind ai nevoie de un spatiu in care sa nu fii singur.
chiar daca te plimbi singur, nu esti singur - esti alaturi de cei care au fost inaintea ta pe acolo sau care vor veni dupa tine.
e bun atunci cind nu ti-e somn si nu ai cu cine sa vorbesti ca toti ceilalti dorm si nu vrei sa-i deranjezi.
e bun atunci cind vrei sa taci si sa-ti vorbeasca ceilalti, pentru ca tu nu ai vorbele la tine sau le-ai epuizat pe toate in discutii sterile si fara rost.
e bun atunci cind gindurile tale pleaca fara rost si fara voia ta spre lucruri rele si grele si care te apasa. aici poti sa le dai alta directie mai placuta si chiar mai utila.
e bun si cind n-ai ce face dar si cind ai. eu m-am simtit bine in primul rind eu, apoi am constatat ca fac si pe altii. si altii pe mine.
dar in primul si in primul rind e o modalitate de a cunoaste si a te lasa cunoscut. asa cum esti, asa cum suntem.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #3328 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 09:45 »
Jul,
E bun.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3329 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 10:14 »
ups sunt unii care is vrednici si in week-end
si ce va veni fetelor sa vorbiti de dantuit - eu m'am "zbenguit" la sarbatoarea recoltei de ziceai cas' conectata la 380
doamne - ce'o zice lumea despre mine - dusa rau ii si tanti asta
phiii, ce incurcata ma simt