Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1572907 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3150 : Vineri, 21 Octombrie 2011, 11:41 »
Neahhh, de unde imaginatie? Tre' sa le arati, sa le explici, sa le faci o schema inginereasca... sa le dai cote, unghiuri, pehashuri etc  ;D
Nu stiu ce vor, dar vor!  ;D   ;D   ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3151 : Vineri, 21 Octombrie 2011, 12:11 »
Acum ma simt incomodata. De multe persoane (neah, nu-i bai, io in situatii din astea ma retrag).
De multe chestii.
Una dintre chestii: de ce mama lu' ala rau tre' sa se face curse de masini in centru'??? Duca-se-pe-pustii pe la margine pe undeva! Nu era si asa traficul sugrumat?! Eu, care in drumurile mele tai centrul, va trebui sa ocolesc pe la Ploiesti! Ah, urasc ocolurile, ocolisurile si ocoliturile! Cica daca te repezi asa, direct la tinta, inseamna ca nu stii sa fii diplomat! Asta e!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3152 : Vineri, 21 Octombrie 2011, 12:24 »
poate vrei la karate sau la judo :-\ pe vremuri am cochetat cu aceste sporturi da' nu prea mi-au placut;
1 - pentru ca se vorbea numai in japoneza :o m-a pus fata-n fata cu o tipa si mi-a cerut sa-i fac o-soto-gauri prin sacrificiu din spate :o nici nu stiam cine se sacrifica, eu sau ea? ???
si B - n-am inteles de ce sa-i fac procedeul pe tatami, in vazul tuturor, cand se putea si mai bine acasa la mine, pe tatami din sufragerie :-\

uite, acum ma simt nostalgic :'(

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3153 : Sâmbătă, 22 Octombrie 2011, 08:49 »
dezamagita ca m-am trezit asa devreme  ??? - si e si innorat afara

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3154 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 11:19 »
Presata de timp. Ma omoara calculatorul asta! Trec la cratita. Am pe aragaz un ciolan care e musai sa-mi iasa ca ala de la Grand Plaza din Sibiu.
Si uite asa am mai bifat una: eu nu mancam porc decat de Craciun. Si nici nu beam, decat din an in Paste...De cand cu SC-ul, m-am mai dsteptat si io ...
 ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3155 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 11:38 »
azi voi face abstractie de nori si de vremea morocanoasa de afara - de aceea s-au inventat "mall-urile"  ;D - asa ca vreau sa ma simt bine si sa ma bucur de "hamburghir, chimburghir" de pe acolo
vii tu mari cu ciolanul tau - nici nu vreau - apoi o sa ma simt ghiftuita  :P si iar o sa sara cantarul din scala permisa - Sibielul a inclinat deja balanta periculos  ::)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #3156 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 13:26 »
cine ma puse sa intru pe forum ? ma dati peste cap de tot .

mai intai Gigi cu Revelionul : eu nici nu m-am gandit ce am sa fac in seara aceea si citind cat umbla el si ce oferta tentanta va fi ( si amintindu-mi cat de mult mi-a placut sa fiu cu voi la Sibiel ) deja incep sa mi se aprinda beculetele si sa-mi perturbe linistea duminicala .

pe urma povestea cu Haidu-nu-mai-stiu-cum si toboganul de acolo care ma facu sa mi se increteasca pielea pe mine de invidie si parere de rau ca nu mi-am tocit si eu slipii pe acolo si ca , spre deosebire de Mari_a , am coatele intregi dar si o traista mai goala de amintiri frumoase .

hop si gabitz cu mall-ul ei ( noroc ca nu-mi plac tocaturile alea ) sa puna paie pe foc peste starea mea de tot...( mai bine tac , ca nu dau dovada de vulgaritate in ziua Domnului )...

afara e urat ca pacatul , in casa e intuneric si nu-mi place deloc cand nu-mi intra soarele pe geam , asa ca am sa ma imbrac iute si am sa plec la o prietena la o cafea sa-mi treaca de urat .

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #3157 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 13:51 »
Janeta, nu uita suntem si noi aici pentru petrecerea timpului liber.  Eu azi ma simt linistita si multumita.

julia

• Vizitator
« Răspuns #3158 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 17:59 »
chiar asa Lucia
ce sunteti fratilor asa de meteosensibili?
daca nu gasiti soarele afara, cautati-l in suflete. poate sa fie sufletul oricui.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #3159 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 22:27 »
   Ma simt foarte bine, parca as fi din nou indragostita. Am facut planuri, m-am plimbat, m-am emotionat, am fost rasfatata, am râs, am condus, mi-am pus pneurile de iarna la maşină si m-am intalnit cu vechi prieteni si cunostine. Nu as fi vrut sa ia sfârşit ziua de azi, dar toate pe lumea asta au un inceput si un sfarsit. Aaaa!! Au uitat sa va spun: cineva s-a oferit sa imi gateasca! Sper ca nu am visat!!!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #3160 : Duminică, 23 Octombrie 2011, 23:52 »
Neahhh, de unde imaginatie?

Bre io nu vreau imaginatie, vreau realitate! Ce naiba! Si fara scheme si machete! Improvizatie si inspiratie  ;D
Daca voiam imaginatie, ma apucam de citit Sandra Brown sau Hustler  :D :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3161 : Luni, 24 Octombrie 2011, 07:29 »
ce sunteti fratilor asa de meteosensibili?

bine, pentru tine o sa fim "photo"sensibili  ;D
era mai bine ieri la mall (asta daca nu iau in considerare ca mi-a placut o jacheta dar nu mi-a  placut pretul  :-\)  decat azi la birou  ???  - si inca ii bezna afara  :o

julia

• Vizitator
« Răspuns #3162 : Luni, 24 Octombrie 2011, 16:30 »

trebuia sa-i faci o poza si asa o aveai tot timpul cu tine.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #3163 : Luni, 24 Octombrie 2011, 16:39 »
acum ma simt bine! :)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #3164 : Luni, 24 Octombrie 2011, 17:04 »
   Racita rau!!! Si tremurinda ca o piftie din cauza febrei si frisoanelor...... :(