cea lombara trece, lucia. solutia aceea cu sare calda, pe care ti-a sugerat-o Jeanu', e foare buna.
Eu mai am un remediu pentru durerile de sale...exista un aparat: "spiridusul" sau "ELF" (aparat care emite unde electromagnetice de foarte joasa frecventa, ca acelea ale biocampului uman). il pui pe chakre si cica iti echilibreaza acest camp. acum, eu n-am fost foarte convinsa pana cand nu am avut surpriza ca, tinandu-l pe sale, acolo unde am dureri de foarte multi ani, cand stau mult in picioare sau aplecata, m-am trezit ca durerea asta, de care credeam ca n-o sa mai scap in veci, a disparut. si a disparut o foarte lunga perioada de timp...cam un an. bineinteles ca n-am mai folosit aparatul , ca asa e omul, cand se vede cu sacii in caruta.... acum vad ca la eforturi mari iar ma-ncearca "o lombara", asa ca reiau sedintele cu spiridusul. De fapt,dispozitivul asta minuscul e un fel de aparat de fizioterapie la purtator.
stai sa caut link, sa vezi despre ce e vorba.
http://www.spiridus.com/cat despre durerile de corason, Doamne fere, ca nu trec cu "spiridusul".