Steliana, înţeleg că draga noastră Ana se străduie să ajute nişte oameni care sunt în mare necaz, nu au unde locui, nu au posibilităţile financiare necesare de a reveni la normal... Asa este? Steliana, cred că ar fi bine să explici pe scurt, cât poţi tu de clar, despre ce este vorba. Stiu ca Ana este o altruistă şi o devotată pentru semenii ei, ştiu că nu pregetă nici un efort atunci când este vorba de un ajutor umanitar, si nu numai, ea este si ocrotitoarea animalelor (câini, pisici). Ana nu a mai scris de multă vreme pe forum... Nu a mai avut timpul necesar. Si-a dedicat timpul si viata altora...
Steliana, dacă mai iei legătura cu Ana da-i, te rog, si numarul meu de telefon, as vrea sa discut cu ea. Sa stiu cu ce anume as putea sa o ajut.
Ana, draga mea, dacă vei intra pe forum, nu uita, sunt alături de tine. Nu eşti singură. Deşi nu te cunosc decât prin intermediul mesajelor postate de tine anul trecut, te apreciez pentru sacrificiile pe care le faci, pentru lecţiile de viaţă pe ca ni le dai...