Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579585 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulia17

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #1725 : Joi, 26 Mai 2011, 19:39 »

simpla

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1726 : Joi, 26 Mai 2011, 19:49 »
va multumesc, fetelor!
nu degeaba spun ca voi sunteti minuni :-*

AZI, am avut ultimul examen. Am o stare ... de la nedescris, la fericire maxima. Voi ati facut posibil acest lucru.

Am dat mail persoanei care a solicitat ajutorul si astept confirmare la ceea ce am oferit. Bani, haine si ceva obiecte de mobilier. In cazul in care credeti ca putem ajuta mai mult - postand unde credeti voi - ma alatur dorintei voastre.
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1727 : Joi, 26 Mai 2011, 21:39 »
Incerc sa fac lucrurile asa cum este bine. Este bine asa?
Mesajul dragei noastre Ana ...

dragele mele, multumesc ptr raspuns.... nu stiu cum sa fac cu banii, ca ei nu au cont si noi strangem aici ptr acoperis.... voi face si niste poze daca e nevoie... daca vreti, ne putem intalni si sa va aduc aici ca sa vedeti cine si ptr cine se strang banii, ca nu stiu cum sa procedez ca nu cumva sa aplaneze vreodata vreo suspiciune....  maine dupa masa poate te sun si aranjam ceva ptr sambata, e bine asa ?? tu ce mai faci scumpa? sper ca esti bine si sper sa ma ierti ca m-am cam lasat coplesita de problemele mele si am intrat intr-o depresie din care cu greu incerc sa ies.... si nu am mai vb cu nimeni, nu-mi ardea sa vad pe nimeni si nu mai voiam sa fac nimic.... dar, asta e viata, ma straduiesc sa-mi revin macar moral.... te pupic dulce si tare m-as bucura sa te revad, sa va revad.... o seara placuta si vise minunate... cu drag, tot ana cea veche....

nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1728 : Joi, 26 Mai 2011, 22:25 »
  Steliana, înţeleg că draga noastră Ana se străduie să ajute nişte oameni care sunt în mare necaz, nu au unde locui, nu au posibilităţile financiare necesare de a reveni la normal... Asa este? Steliana, cred că ar fi bine să explici pe scurt, cât poţi tu de clar, despre ce este vorba. Stiu ca Ana este o altruistă şi o devotată pentru semenii ei, ştiu că nu pregetă nici un efort atunci când este vorba de un ajutor umanitar, si nu numai, ea este si ocrotitoarea animalelor (câini, pisici). Ana nu a mai scris de multă vreme pe forum... Nu a mai avut timpul necesar. Si-a dedicat timpul si viata altora...
  Steliana, dacă mai iei legătura cu Ana da-i, te rog, si numarul meu de telefon, as vrea sa discut cu ea. Sa stiu cu ce anume as putea sa o ajut.
  Ana, draga mea, dacă vei intra pe forum, nu uita, sunt alături de tine. Nu eşti singură. Deşi nu te cunosc decât prin intermediul mesajelor postate de tine anul trecut, te apreciez pentru sacrificiile pe care le faci, pentru lecţiile de viaţă pe ca ni le dai...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1729 : Joi, 26 Mai 2011, 23:20 »
ma simt extraordinar!

multumesc, tuturor celor care stiu ca se pot simti la fel, doar ... gandindu-se la felul cum se simt ... macar o parte dintre cei pe care i-am cunoscut
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1730 : Joi, 26 Mai 2011, 23:27 »
ma simt ...un univers

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1731 : Joi, 26 Mai 2011, 23:33 »
ma simt ...un univers

felicitari!
Universul nostru il dirijeaza pe cel ... UNIC!
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1732 : Joi, 26 Mai 2011, 23:48 »
fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!fetele s-au simtit bine!  :-*

aplic dovada:

am batut din palme cu entuziasm .. patriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, patriaaaaaaaaaaaa!

succes la examen! sparge-i!

noapte buna si sa auzim numai de bine..
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1733 : Vineri, 27 Mai 2011, 07:30 »
pe graba-  intre multe drumuri si nu stiu incotro s'o apuc

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1734 : Vineri, 27 Mai 2011, 11:38 »
Cum pot scrie un oftat?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1735 : Vineri, 27 Mai 2011, 11:41 »
asa ?  :-\

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1736 : Vineri, 27 Mai 2011, 11:56 »
  Şi aşa Mărcutza, şi aşa, dar nu ştiu cum să scriu faptul că uneori, oftatul meu se revarsă ca laptele pe masă... Mulţumesc pentru imagine, este sugestivă şi frumoasă...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1737 : Vineri, 27 Mai 2011, 11:59 »
Citat
Cum pot scrie un oftat?

tu , asa :

iar noi raspundem asa :

:-*

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1738 : Vineri, 27 Mai 2011, 12:02 »
Janeta, ai reuşit să îmi schimbi oftatul într-un zâmbet larg...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1739 : Vineri, 27 Mai 2011, 12:08 »
iaca inca unul , cu drag