Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596075 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #900 : Vineri, 25 Martie 2011, 17:51 »
multumesc finuta! :-* :-* :-*

chiar ai reusit sa ma faci sa nu mai simt colturile ...
si poate ca intentia ... venea chiar din inima
dar prea rece si dura ...
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #901 : Vineri, 25 Martie 2011, 18:11 »
steliana ~ si cu ce topesti cubul de gheata ? un martini???

nici cu o sticla de martini, asezata cu fundul pe plita ... nu-mi trece ...
nihil sine deo

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #902 : Vineri, 25 Martie 2011, 21:28 »
ma simt nasol  viata mea e de 2 lei deoarece nu am reusit sa ma integrez in societete nu am reusit sa imi fac o viata sociala nici cu cea profesionala nu stau prea bine am un loc de munca dar financiar sunt la pamant am nevoie de ajutor ma-m saturat de singuratate am nevoie sa vb cu cineva cel putin telefonic poate imi puteti da un sfat
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #903 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 01:13 »
Foiae verde... verde... verde... verde... verde... Gata, m-am stricat! Deci, sunt un stricat! :D Astept sa-mi revin in simtiri ca sa va spun cum ma simt.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #904 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 01:15 »

uite ce inima nashica  :-* :-* :-*

Marcutza, poza asta e una indecenta chiar daca nu prezinta nimic indecent. Emana un erotism intens. Arde ecranul, in ciuda ghetii  ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #905 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 07:00 »
Foiae verde... verde... verde... verde... verde... Gata, m-am stricat! Deci, sunt un stricat! :D Astept sa-mi revin in simtiri ca sa va spun cum ma simt.

poate arde si stricaciunea  ;D ;D ;D ;D stricat mic ce esti tu  :D :D :D  :-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #906 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 07:41 »
ma simt nasol  viata mea e de 2 lei deoarece nu am reusit sa ma integrez in societete nu am reusit sa imi fac o viata sociala nici cu cea profesionala nu stau prea bine am un loc de munca dar financiar sunt la pamant am nevoie de ajutor ma-m saturat de singuratate am nevoie sa vb cu cineva cel putin telefonic poate imi puteti da un sfat

CITESTE ARTICOLUL DE MAI JOS  :) giovis85 SI GANDESTE-TE BINE CE-TI DORESTI  ;) TOATE CELE BUNE SI TE ASTEPT LA POVESTI AICI SI LA INTALNIRILE NOASTRE.

VIAŢA MERITĂ TRĂITĂ: Origami 3D cu o singură mână

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #907 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 08:57 »

infuzie de buna dispozitie, asociata cu o portie de umor englezesc si bancuri de tot felul  ;D

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #908 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:34 »
ai dreptate gabi de multe ori cand sunt suparat ma uit la nenea garcea si rad putin sau caut o comedie si ma linistesc am perioade si bune si rele ca orice om
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #909 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:40 »
ai dreptate gabi de multe ori cand sunt suparat ma uit la nenea garcea si rad putin sau caut o comedie si ma linistesc am perioade si bune si rele ca orice om

hello giovis!

cat despre bune si rele ~ nimic pe lumea asta nu tine la infinit, doar perceptia noastra este alta.
ce este placut si frumos pare sa se termine mai repede pentru ca uitam de timp atunci cand suntem multumiti si ceea ce ne deranjeaza pare ca dureaza la nesfarsit - e doar o impresie!
lasa clipele placute sa-ti umple viata....si simte-te bine cu tine insuti.

adria

• Vizitator
« Răspuns #910 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:44 »
gabi, poate ca ai dreptate, dar este atat de greu uneori
teoria-i teorie, pe noi "praftica" ne omoara!
trebuie sa fii cu adevarat puternic sa faci chestia asta
si, cred ca esti de acord cu mine, nu esti 100% intotdeauna

Offline giovis85

• Full Member
« Răspuns #911 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:51 »
am vazut oameni care si-au luat viata pt 100-200 de lei ca nu ia avut sa isi plateasca datoriile asta da prostie si eu am o garmada de datorii dar am un dar nu ma gandesc sa fac vreo prostie din cauza asta sa vina bancile si sa imi ia din casa mi se rupe sunt probleme mult mai grave decat cele financiare banii nu sunt totul

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #912 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:52 »
deja @giovis85 gandeste pozitiv si are o atitudine optimista, asa-i fetelor ? :)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #913 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:55 »
Unforgettable, that's what you are
Unforgettablethough near or far
Like a song of love that clings to me
How the thought of you does things to me
Never before has someone been more

Unforgettable in every way
And forever more, that's how you'll stay
That's why, darling, it's incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am unforgettable too

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/v0BiXcDdkCk?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #914 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 14:07 »
teoria-i teorie, pe noi "praftica" ne omoara!
.....
si, cred ca esti de acord cu mine, nu esti 100% intotdeauna

da,practica ~grea ! eu cred ca si ea se educa ~ ma uitam la o prostioara de emisiune ~ cred ca o sa o recunosti din ce spun - asta ca sa nu fac reclama mascata- se cerea topmodelelor sa zambeasca si sa pozeze pe marginea unei piscine foarte alunecoase , avand si tocuri de 12 cm, sau intro sera cu serpi in brate -  cu zambetul pe buze ~ si taote astea pentru a invata sa treaca prin momente dificile cu zambetul pe buze ~ e mai greu decat pare .

asa si noi ~ mergem mai departe ~ si cred ca este mai benefic cu un zambet ~ chiar daca in unele momente este mai "chinuit".

si apoi sa cerem 100% de la noi mie mi se pare mult prea mult .
nu suntem roboti, suntem oameni!