Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575201 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #555 : Marți, 14 Decembrie 2010, 09:15 »
ma bucur de reinvierea unor amintiri pe care discutiile de pe aici din ultimile 2 zile m-au determinat sa le scot din sertare ....

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #556 : Sâmbătă, 18 Decembrie 2010, 21:02 »
a inceput febra sarbatorilor in bucuresti.. parcarea celui mai mare complex carrefour din cate sunt deschise in capitala, feeria, cu al sau baneasa shopping city adiacent, inclusiv parcarea subterana a acestuia erau pline ochi azi pe la pranz.. nu am mai vazut-o demult atat de plina.. si nu am vazut niciodata, adica in ultimii 4 ani, masini parcate e caile de acces in parcare, cu luminile de avarie puse, din lipsa de locuri.. magazine pline, restaurante pline, strazi line.. cumpara lumea, dom'ne, cumpara rau de tot! incaltaminte scumpa si papuci de casa pufosi, bautura fel de fel, esarfe si fulare, lumanari parfumate, calendare si agende, globuri si beteala, moshi de ciocolata, cutiute muzicale si pianine digitale, cozonaci, faina, malai si apa minerala, jucarii, jocuri si dvd-uri cu muzica, (nu sunt destule i-poduri inca??) electrocasnice si ciocolata belgiana, chivas regal si fanta, ananas si ceapa rosie.. cutreieram si eu printre ei si as fi vrut sa am la fel ca ei si intr-adevar nevoie de marfurile alea atat de dorite .. da' n-am.. m-am surprins insa de vreo cateva ori privind fix cate un cuplu in timp ce analiza toxicitatea si pretul zaharului de trestie de zahar fata de zaharul brun sau fularele pe care sa si le ia unul altuia.. si mi s-a facut dor de un brat de care sa ma agat si eu si sa am iar sentimentul ala de odinioara, de viata interioara organizata..
azi nu aveau promotii la viata asta interioara organizata.. nici la solduri nu vindeau.. asa ca mi-am umplut sacosa cu ceapa rosie..  :-*

Offline daisy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #557 : Sâmbătă, 18 Decembrie 2010, 21:09 »
....mai ales in preajma sarbatorilor sufletul cere si se hraneste cel mai mult...e vremea unei bucurii imense...chiar daca uneori fortata....e vremea sa fim mai motivati ca se poate si altfel decat ceea ce vedem zilnic si ne intristeaza... :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #558 : Duminică, 19 Decembrie 2010, 01:45 »
In dimineata zilei de 18 decembrie, destul de geroasă, in ciuda soarelui plăcut, am avut impresia că nu o să reuşesc să rezolv toate problemele de pe agenda mea încărcată. M-am trezit foarte devreme si am inceput activitatea... Am făcut o plimbare cu catelusele mele pe zăpada afânată, apoi am facut un dus indelung, dupa care am mers la biserică pentru a ma spovedi si impărtăsi. Revenind acasă eram un alt om, îmi regăsiesm linistea de care aveam nevoie, pretuiam mai mult familia şi mă simţeam plină de Dumnezeu, plină de iubire şi împăcare cu mine însămi. Am meditat un timp şi m-am rugat în taină în camera mea. Apoi totul a intrat in ritmul normal. Am mers la supermarket, la piata, am facut curat in locuinţă. Rutină. Alergătură.
      În cele din urmă, a venit şi cel mai frumos moment al zilei. Împreună cu Dian şi Michelle11 - cea mai nouă membră a clubului -, am  zburat pur si simplu spre locuinta Roxanei, unde avea să urmeze petrecerea mult aşteptată. Adria, draga de ea, de o vreme încoace, tot număra zilele, orele, minutele care ne mai despărţeau de această întâlnire de sâmbătă seara.
       Când am ajuns aproape de destinaţie, Roxana ne aştepta, începând să zâmbească, având chipul învăluit într-o aură fină de lumină şi părul însorit. Am ajuns târziu fata de ceilaţi invitaţi, îmi pare nespus de rău. Am avut plăcuta surpriză să o cunosc pe Ely, care m-a cucerit. Atmosfera era veselă, Ayouni şi Krissunu împodobeau bradul stufos, care parcă era desprins din poveşti. Petrecerea însăşi a fost o mare surpriză, a fost un lanţ de evenimente, a fost o petrecere ieşită din comun. Cadouri numerotate şi repartizate prin tragere la sorţi, acordarea de diplome de merit, premii fel de fel, dansuri, karaoke, glume, bancuri, poveşti şi confidenţe de neuitat... Dar am avut si un moment de teatru inegalabil - eu asa il numesc - si s-au facut planuri pentru viitor. Totodată, am admirat lucrările lui krissunu, un artist care te lasă cu răsuflarea tăiată. Am dansat, am cântat, nu voi uita intensitatea acestor trăiri niciodată. Când m-am întors acasă, era târziu deja, le-am spus părinţilor mei că pentru mine este o onoare şi un privilegiu să am alături de mine oameni precum, Ayouni, Steliana, Roxana, Dian, Mia, Monica, Krissunu, Adria, Ely, Michelle11... Dragilor, să ştiţi că m-am îndrăgostit din nou de viaţa mea.

adria

• Vizitator
« Răspuns #559 : Duminică, 19 Decembrie 2010, 13:01 »
draga lucia, si cand te gandesti ce ne asteapta la urmatoarele intalniri, parc-am vrea sa se intample mai repede, nu?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #560 : Duminică, 19 Decembrie 2010, 13:15 »
Dragă Adria, aştept cu mare nerăbdare viitoare întâlnire, am emoţii încă de pe acum. Am să mă pregătesc cum se cuvine, o să procur textele unor cântece vesele şi cunoscute pentru karaoke, am să mă gândesc la surprize fel de fel. Stiu că si Ayouni o să ne pregătească o surpriză care ne va pune neuronii la treabă. Si cred totodată, că prietenei noastre Ayouny, i se vor alătura multe persoane în ceea ce priveşte capitolul surprize. Sunt sigură că vom organiza tot o petrecere vie, excelentă, plină de umor, optimism, inventivitate şi antren.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #561 : Duminică, 19 Decembrie 2010, 15:44 »
Lucia (ador sa-ti spun asa) ...
atat timp cat vei avea emotii ... inseamna ca te avem cu tot sufletul la petrecerile noastre
restul ... vine de la sine  ;)
nihil sine deo

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #562 : Marți, 21 Decembrie 2010, 13:27 »
dada.. totul vine de la sine.. termenul de livrare e putin neclar da' restu' .. merge ca pe roate adica ce mai ramane, hehe..
hai, la multi ani la toiata lumea!

[/img]

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #563 : Marți, 21 Decembrie 2010, 13:28 »
[/img]

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #564 : Marți, 21 Decembrie 2010, 13:28 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #565 : Marți, 21 Decembrie 2010, 14:15 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #566 : Marți, 21 Decembrie 2010, 20:15 »
nashpa :(

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #567 : Marți, 21 Decembrie 2010, 21:20 »
te-a lovit un bulgare de la marcuta-finuta?
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #568 : Marți, 21 Decembrie 2010, 23:10 »
m-a lovit un bulgare de sus :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #569 : Miercuri, 22 Decembrie 2010, 10:26 »
happy !!! ;D :D