In dimineata zilei de 18 decembrie, destul de geroasă, in ciuda soarelui plăcut, am avut impresia că nu o să reuşesc să rezolv toate problemele de pe agenda mea încărcată. M-am trezit foarte devreme si am inceput activitatea... Am făcut o plimbare cu catelusele mele pe zăpada afânată, apoi am facut un dus indelung, dupa care am mers la biserică pentru a ma spovedi si impărtăsi. Revenind acasă eram un alt om, îmi regăsiesm linistea de care aveam nevoie, pretuiam mai mult familia şi mă simţeam plină de Dumnezeu, plină de iubire şi împăcare cu mine însămi. Am meditat un timp şi m-am rugat în taină în camera mea. Apoi totul a intrat in ritmul normal. Am mers la supermarket, la piata, am facut curat in locuinţă. Rutină. Alergătură.
În cele din urmă, a venit şi cel mai frumos moment al zilei. Împreună cu Dian şi Michelle11 - cea mai nouă membră a clubului -, am zburat pur si simplu spre locuinta Roxanei, unde avea să urmeze petrecerea mult aşteptată. Adria, draga de ea, de o vreme încoace, tot număra zilele, orele, minutele care ne mai despărţeau de această întâlnire de sâmbătă seara.
Când am ajuns aproape de destinaţie, Roxana ne aştepta, începând să zâmbească, având chipul învăluit într-o aură fină de lumină şi părul însorit. Am ajuns târziu fata de ceilaţi invitaţi, îmi pare nespus de rău. Am avut plăcuta surpriză să o cunosc pe Ely, care m-a cucerit. Atmosfera era veselă, Ayouni şi Krissunu împodobeau bradul stufos, care parcă era desprins din poveşti. Petrecerea însăşi a fost o mare surpriză, a fost un lanţ de evenimente, a fost o petrecere ieşită din comun. Cadouri numerotate şi repartizate prin tragere la sorţi, acordarea de diplome de merit, premii fel de fel, dansuri, karaoke, glume, bancuri, poveşti şi confidenţe de neuitat... Dar am avut si un moment de teatru inegalabil - eu asa il numesc - si s-au facut planuri pentru viitor. Totodată, am admirat lucrările lui krissunu, un artist care te lasă cu răsuflarea tăiată. Am dansat, am cântat, nu voi uita intensitatea acestor trăiri niciodată. Când m-am întors acasă, era târziu deja, le-am spus părinţilor mei că pentru mine este o onoare şi un privilegiu să am alături de mine oameni precum, Ayouni, Steliana, Roxana, Dian, Mia, Monica, Krissunu, Adria, Ely, Michelle11... Dragilor, să ştiţi că m-am îndrăgostit din nou de viaţa mea.