Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575089 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #525 : Marți, 28 Septembrie 2010, 23:36 »
ai dreptate saturnis; draga luci sa nu-ti faci griji pentru ceea ce poate poate declansa o intrebare inocenta si de bun simt de-a ta.  apa trece pietrele raman... eu citesc totdeauna cu mult interes ceea ce scrii pentru ca unele lucruri sunt chiar foarte profunde.  :)

tocmai am terminat de pregatit hummous, mi-a iesit foarte bun: naut, pasta de susan, ulei de masline, suc de lamaie, un catel de usturoi, sare! delicios! va invit si pe voi!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #526 : Miercuri, 29 Septembrie 2010, 12:49 »
Pofta buna, Ayouni! Ai pregatit o gustare usoara si sanatoasa! Foarte bine, draga mea!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #527 : Miercuri, 29 Septembrie 2010, 13:13 »

Ayouni, eu am pregatit pentru azi, o budinca pe baza de branza telemea de vaca, iaurt, oua, zahar, stafide, coaja rasa de lamaie si arome de vanilie si rom. Uite aici poza budincii!

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #528 : Miercuri, 29 Septembrie 2010, 13:25 »
oooo sunt sigura k este fff buna si arata fff bine
felicitari, @lucia

Offline Grey_witch

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #529 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 14:47 »
Salut, Da, cred ca e buna budinca de care povesteati, adevarul e ca am fost absenta cam mult de pe aici, asa ca nu stiu, dar imi imaginez. Apropos de budinca, mama facea o budinca pe straturi... un strat de biscuiti, altul de budinca, pana se umplea bolul. Biscuitii se inmuiau in budinca, si cand mancai, aveai impresia ca mananci o praji foarte buna, nu doar budinca cu biscuiti.
In sfarsit, vreau sa va spun din nou bun-gasit la toti, pentru ca am lipsit, la inceput din motive bine intemeiate (examenul de titularizare si cel de gradul doi care mi-au papat toata vara), dupa care au intervenit niste chestii care m-au facut sa nu am chef sa vorbesc cu nimeni. Am auzit ca au intervenit ceva noutati, printre care si organizarea unui club singlescamp in Cluj, de fapt, in cele ce urmeaza o sa ma uit mai in amanunt la chestia asta. Numai bine la toti si un weekend frumos, chiar daca vremea lasa de dorit.
Grey_witch

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #530 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 14:52 »
Salut, Da, cred ca e buna budinca de care povesteati, adevarul e ca am fost absenta cam mult de pe aici, asa ca nu stiu, dar imi imaginez. Apropos de budinca, mama facea o budinca pe straturi... un strat de biscuiti, altul de budinca, pana se umplea bolul. Biscuitii se inmuiau in budinca, si cand mancai, aveai impresia ca mananci o praji foarte buna, nu doar budinca cu biscuiti.
In sfarsit, vreau sa va spun din nou bun-gasit la toti, pentru ca am lipsit, la inceput din motive bine intemeiate (examenul de titularizare si cel de gradul doi care mi-au papat toata vara), dupa care au intervenit niste chestii care m-au facut sa nu am chef sa vorbesc cu nimeni. Am auzit ca au intervenit ceva noutati, printre care si organizarea unui club singlescamp in Cluj, de fapt, in cele ce urmeaza o sa ma uit mai in amanunt la chestia asta. Numai bine la toti si un weekend frumos, chiar daca vremea lasa de dorit.
Bine ai revenit cu forte proaspete, Grey_witch! Te pup si iti doresc un week-end cat mai agreabil!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #531 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 20:54 »
Imi vine cateodată, chiar si acum, să cuprind tot globul ăsta albastru, care se numeste Pământ, si să il strâng cu drag la piept. De ce? Pentru ca simt că ar avea nevoie de ajutor. Ar avea nevoie de cineva sa-i spună că o să fie bine.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #532 : Marți, 09 Noiembrie 2010, 18:53 »
Am intalnit oameni pe care i-as vrea prieteni. Afinitati comune. Sinceritate, bunt gust, respect, bunatate, iubire de arta, iubire de oameni, de natura, de frumos...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #533 : Marți, 09 Noiembrie 2010, 19:15 »
De ce doar conditional-optativ Lucia? Exista ceva care impiedica asta sa se intimple?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #534 : Marți, 09 Noiembrie 2010, 19:25 »
Saturnis, conditionalul folosit nu este intamplator. Trebuie sa doreasca si persoanele respective sa imi fie prietene. Odata cu trecerea timpului, se poate dovedi cel mai bine, cine este un prieten adevarat si cine nu este. Oricum, eu sunt foarte fericita ca m-am inscris in comunitate. Am avut parte de clipe frumoase, de neuitat. Surprizele si gesturile persoanelor din clubul meu m-au colplesit. Sper din toata inima sa nu le dezamagesc niciodata. Acum ma intreaba si pe mine cineva de sanatate. Comunicarea este perfecta. Acum ma simt perfect.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #535 : Marți, 09 Noiembrie 2010, 19:36 »
Comunicarea este perfecta. Acum ma simt perfect.

Ma bucur atunci! E tot ce conteaza! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #536 : Vineri, 03 Decembrie 2010, 16:25 »
ma simt calma, relaxata - de ce oare?  sa fie iarna? apropierea sarbatorilor? da, stiu ,vine mos Nicolae in 3 zile...... ati fost cuminti? ;)

adria

• Vizitator
« Răspuns #537 : Vineri, 03 Decembrie 2010, 23:53 »
obosita, dar bucuroasa ca am petrecut iarasi clipe minunate alaturi de prieteni

daliana

• Vizitator
« Răspuns #538 : Sâmbătă, 04 Decembrie 2010, 19:16 »
Ma simt prea bine si nu mai am timp de lucrurile serioase pe care trebuie sa le fac

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #539 : Duminică, 05 Decembrie 2010, 06:54 »
stare fara definitie ...
imaginati-va! sa ai pe pat aproape jumatate din hainele (din sifonier) pe care  le-ai probat, si sa nu te incante nici o combinatie ...
sa definesc impas? dar de care? mic sau mare?
nihil sine deo