Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575050 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pe_jumate

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #510 : Duminică, 26 Septembrie 2010, 21:15 »
mi-e dor de multe lucruri iar dorul se pare ca defineste ziua de azi.. dimineata imi era dor sa mai primesc o floare, langa mine am un copilas caruia ii e deja tare-tare dor de vacanta extraordinara si plina de evenimente care a trecut iar eu ma iau dupa el si tanjesc ca si moriko, dupa experientele verii ..

unde sunteti voi oare, mare la rasarit, freamat al padurii, parcuri de distractii, croaziera pe dunare, ratza pe varza, palate si poduri??

v-au inlocuit ploile triste, sedintele anoste, virozele de toamna si preocuparile noi legate de viitorul apropiat..

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #511 : Luni, 27 Septembrie 2010, 00:32 »
Plimbarea in Parcul Tineretului a fost relaxanta, minunata, iar soarele ne-a insotit tot timpul cu razele lui protectoare si zambitoare. Am mers pe jos destul de mult, dar la un moment dat ne-am asezat in poala ierbii moi si primitoare. Ambianţa a fost mai mult decat placuta, nu mai gustasem de multa vreme linistea si pitorescul parcului... Viata este dulce si pasnica cateodata, nu-i asa?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #512 : Luni, 27 Septembrie 2010, 11:13 »
Lucia... tocmai tu intrebi?
Totul este sa ceri! Si ti se va da (dupa ce legile universale isi fac treaba)!
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #513 : Luni, 27 Septembrie 2010, 12:55 »
Steliana, ce bine ca tu pui in evidenta adevarul, ca ma lamuresti intodeauna. Te pup cu drag

Offline magnolia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #514 : Luni, 27 Septembrie 2010, 13:26 »
ma simt bine, dar sunt confuza.
trebuie sa iau o decizie care-mi va marca intreaga existenta si mi-e greu.
sunt rac cu ascendent in rac, ceea ce inseamna ca trebuie sa dau niste capuri in niste praguri de sus. oare cate mai am, ca deja am dat de un numar semnificativ de ori...

trebuie sa decid daca imi vand locuinta si daca ma mut in alta mai aproape de scoala si cluburile fiicei mele. asta insa, ar rani-o pe mama mea, care locuieste in acelasi imobil cu noi.
mie prioritar imi este copilul si necesitatile lui. si totusi mi-e greu sa decid, din cauza ireversibilitatii acestei hotarari.
ufffffffffffffffff ! cateodata e tare greu sa fii singur. (am spus greu, nu rau !!!)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #515 : Luni, 27 Septembrie 2010, 14:46 »
Curaj, Magnolia!

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #516 : Luni, 27 Septembrie 2010, 20:41 »
@magnolia, mult curaj si speram sa iei hotararea cea mai adecvata.  mi-a placut mult ca ai subliniat ca e greu sa fii singur, si nu rau... ceea ce e adevarat, de acord cu tine.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #517 : Luni, 27 Septembrie 2010, 22:07 »
Simt ca explodez... si ca parti din mine ajung peste tot in univers. Oricum prin respiratie ajungem sa ne imprastiem in univers. Respiratia mi se pare a fi schimbul cel mai important pe care-l facem cu Lumea. Trag aer in piept. Aer care e plin de respiratiile tuturor oamenilor care sunt sau au fost, de respiratiile tuturor animalelor, plantelor... De respiratiile bunicilor, strainilor, cunoscutilor... Il trag in piept. Il inhalez si il eliberez din nou in Lume, ceea ce inseamna ca sunt respirata de toata omenirea. De tot Universul. Si mai sunt oameni care se simt singuri... Trag aer. In plamanii mei ajunge aer consumat de Mozart, Iisus, Basescu... dar si aer folosit de toti criminalii omenirii...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #518 : Luni, 27 Septembrie 2010, 23:51 »
Sper ca esti mai bine Lucia acum.
Eu am explodat tare demult si intr-un colt tare indepartat de univers. Eu cel de-acum nu reprezinta decit ramasitele atomilor lui Eu cel care-am fost.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #519 : Marți, 28 Septembrie 2010, 00:26 »
Jubilez. Trei lucruri imi doresc cel mai mult: sa iubesc o femeie pina la ultimul atom si gind, sa vad Terra din spatiu si sa calc pe solul unui alt corp ceresc. Primul stiu ca se va intimpla, il simt undeva, acolo. Acum am aflat ca si cel de-al doilea are sanse mari sa devina realitate intr-un viitor poate nu foarte indepartat: Prima navetă pentru turism spaţial va zbura în 2012 si se va numi Virgin Space Ship Enterprise. Da, pretul unei calatorii (200.000 dolari) e inca prohibitiv pentru multi. Insa primii turisti spatiali au platit in urma cu numai 5-6 ani, 20.000.000 dolari.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #520 : Marți, 28 Septembrie 2010, 10:48 »
Sper ca esti mai bine Lucia acum.
Eu am explodat tare demult si intr-un colt tare indepartat de univers. Eu cel de-acum nu reprezinta decit ramasitele atomilor lui Eu cel care-am fost.
Astazi ma simt mult mai bine. Am dormit bine, m-am inviorat cu o plimbare prin Parcul Izvor, impreuna cu catelusele. Saturnis, iti doresc sa ti se indeplineasca dorintele, sa fii fericit, sanatos si iubit!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #521 : Marți, 28 Septembrie 2010, 22:26 »
Jubilez. Trei lucruri imi doresc cel mai mult: sa iubesc o femeie pina la ultimul atom si gind, sa vad Terra din spatiu si sa calc pe solul unui alt corp ceresc. Primul stiu ca se va intimpla, il simt undeva, acolo. Acum am aflat ca si cel de-al doilea are sanse mari sa devina realitate intr-un viitor poate nu foarte indepartat: Prima navetă pentru turism spaţial va zbura în 2012 si se va numi Virgin Space Ship Enterprise. Da, pretul unei calatorii (200.000 dolari) e inca prohibitiv pentru multi. Insa primii turisti spatiali au platit in urma cu numai 5-6 ani, 20.000.000 dolari.

iti doresc ca toate visele tale sa se indeplineasca, draga saturnis, iti tin pumnii... dar ai grija cu calatoriile alea scumpe, nu cumva sa urci pretul serviciilor IT, asteapta sa-mi construiesti pagina si mie... :) apoi te ajut si eu sa-ti faci clienti
mai multi si cu mai multa dare de mana.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #522 : Marți, 28 Septembrie 2010, 22:30 »
Simt ca explodez... si ca parti din mine ajung peste tot in univers. Oricum prin respiratie ajungem sa ne imprastiem in univers. Respiratia mi se pare a fi schimbul cel mai important pe care-l facem cu Lumea. Trag aer in piept. Aer care e plin de respiratiile tuturor oamenilor care sunt sau au fost, de respiratiile tuturor animalelor, plantelor... De respiratiile bunicilor, strainilor, cunoscutilor... Il trag in piept. Il inhalez si il eliberez din nou in Lume, ceea ce inseamna ca sunt respirata de toata omenirea. De tot Universul. Si mai sunt oameni care se simt singuri... Trag aer. In plamanii mei ajunge aer consumat de Mozart, Iisus, Basescu... dar si aer folosit de toti criminalii omenirii...

e superba noua ta fotografie, luciamanta, este asa cum te vad eu! ai facut o alegere excelenta! mereu ma uimesti cu subiectele pe care le deschizi, intrebarile pe care le pui, imaginatia ta... sper sa nu se mai declanseze vreun cataclism "forumistian".
in legatura cu ce-ai scris in randurile, o sa incerc sa fiu mai grijulie de-acum incolo atunci cand respir!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #523 : Marți, 28 Septembrie 2010, 22:44 »
Ayouni, te pup, draga mea! Imi pare rau daca prin ceea ce am scris de-a lungul timpului pe acest forum a declansat uneori, reactii neasteptate, total nepotrivite. Eu una, nu mi-as fi dorit niciodata sa supar pe cineva sau sa aduc marul discordiei pe acest forum prin temele abordate de mine. Sunt multe lucruri de spus, eu am tot felul de ganduri, de framantari interioare. Poate este mai bine sa le pastrez in forul meu interior, dar pe de alta parte, am simtit ca aici este locul unde as putea gasi raspunsuri sincere  la intrebarile mele.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #524 : Marți, 28 Septembrie 2010, 23:25 »
Poate este mai bine sa le pastrez in forul meu interior, dar pe de alta parte, am simtit ca aici este locul unde as putea gasi raspunsuri sincere  la intrebarile mele.

Lucia, unele intrebari isi pot gasi raspuns in afara. Altele, numai in interiorul nostru. Uneori si mie imi este greu sa fac distinctie intre ele. Si atunci pun celorlalti intrebari al caror raspuns se afla uneva in mine. De aici si unele reactii neasteptate.