Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574492 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #360 : Joi, 10 Iunie 2010, 22:36 »
Traiesc incredibil.  Cu puseuri dure de existenta. Am muncit mult  si am sperat mult. Nimic nu a venit de la sine.  Succesele si bucuriile  parca au fost smulse cu forcepsul. In rest, multa singuratate si lupta.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #361 : Joi, 10 Iunie 2010, 22:57 »
Traiesc intr-un secol fugar si nebun. Un secol care ne pune pe toti la incercare. Iar testele trebuie trecute repede, caci vin altele si altele...

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #362 : Vineri, 11 Iunie 2010, 02:26 »
Traiesc intr-un secol fugar si nebun. Un secol care ne pune pe toti la incercare. Iar testele trebuie trecute repede, caci vin altele si altele...

si putem avea si restante?! mie mi-ar placea sa-l am ca profesor la restante pe kevin spacey... sau johnny depp
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #363 : Vineri, 11 Iunie 2010, 02:28 »

si putem avea si restante?! mie mi-ar placea sa-l am ca profesor la restante pe kevin spacey... sau johnny depp

am uitat sa-l pun si pe nicolas cage!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #364 : Vineri, 11 Iunie 2010, 02:51 »
Traiesc incredibil.  Cu puseuri dure de existenta. Am muncit mult  si am sperat mult. Nimic nu a venit de la sine.  Succesele si bucuriile  parca au fost smulse cu forcepsul. In rest, multa singuratate si lupta.

o lupta-i viata, deci te lupta! cu dragoste de ea, cu dor!

scurtele propozitii de mai sus sunt extrem de graitoare, mai ales la aceste ore mici. poate pentru ca nu ne-am nascut la locul potrivit, ca sa citez un cantaret de opera  ;) de cate ori imi vin astfel de intrebari, incerc sa ma gandesc un pic macar, la cartierele super sarace din africa, asia, america latina si chiar unele sate din romania.  da, da, nici nu trebuie sa mergem asa de departe pentru a vedea cat de putine bucurii au unii oameni. puseuri dure de existenta + cateva succese si bucurii + singuratate + lupta = VIATA! traiesti! si asta este un miracol si un premiu pe care il primim o data, doar atat. incerc si eu sa te consolez. sa te uiti la video-ul acela cu cei doi dansatori de balet cu handicap fizic, ei au reusit ceva extraordinar... si chiar daca nu ar fi fost in doi, tot ar fi putut sa danseze (aici raspund cuiva care spunea, "da dar ei sunt doi"... incerc sa inteleg la ce te referi, sa nu crezi ca nu, cand spui singuratate.  este lipsa acelui companion cu care sa schimbi o vorba sau mai multe, seara, dimineata, in bratele caruia sa te poti ghemui cand ti-e un pic mai greu. incerc sa te inteleg pentru ca stiu cum e sa le ai si apoi sa nu le mai ai. totusi, luciamanta, nu asteptam sa ne vina fericirea de la altcineva, o cream noi in noi, datorita miilor de nimicuri sau lucruri importante care ne inconjoara.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #365 : Vineri, 11 Iunie 2010, 08:38 »
obosita, chiar extenuata ... dar incantata! ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #366 : Vineri, 11 Iunie 2010, 19:29 »
Sunt in mare viteza tot timpul. Si oamenii de pe strada tot asa sunt. Numai acasa ma simt linistita. Timpul are o alta valoare acasa. Privesc pe fereastra un porumbel. Incep sa-i  vorbesc si ma asculta. Apoi ii arunc cateva faramituri de paine. I-am multumit porumbelului ca mi-a dat ocazia sa fac ceva bun pe ziua de azi. Am senzatia ca sunt intr-o perioada in care trebuie sa ajut pe toata lumea.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #367 : Vineri, 11 Iunie 2010, 20:16 »
     Si la mine pe glaful exterior al balconului a poposit acum citeva zile un porumbel de culoarea petrolului cu guler purpuriu. Era un voiajor cu un fel de inel pe un picior. L-am putut observa destul de bine pentru ca s-a pozitionat cu coada spre mine si cu capsorul spre parc, nu ma vedea, dar nu m-am apropiat prea mult si nici nu i-am dat nimic sa manince ca sa nu-l deranjez, cred ca se odihnea. Inainte de a-si lua zborul, mi-a multumit lasindu-mi o mica amintire linga geam.  ;D

Offline Anna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #368 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 10:38 »
Salutare! Ma bucur ca v-am gasit!
Cum ma simt?? Ma simt singura, abandonata, neinteleasa, vinovata intr-un fel ca mai vreau altceva/ altcineva pe langa parinti( singurii pe care-i mai am aproape).Si nu ma refer aici neaparat la o parte masculina.Am un suflet frumos,sunt o fire altruista, dar parca toata lumea fuge de mine.Nu pretind mai mult decat ofer...dar...Pff!Suna ca un anunt matrimonial! Imi pare rau! Vreau doar prieteni ("doar" in momentul de fata mi se pare neadecvat, considerand prietenia cea mai mare comoara a omului), vreau niste suflete frumoase aproape! Doamne, de ce o fi atat de greu??

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #369 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 10:52 »
Bine ai venit pe forum, Anna! Ai scris f. frumos...Sper sa gasesti aici, printre noi, prieteni sinceri si spsr sa ai parte de o companie placuta, de sfaturi bune, de sprijin moral. Te pup si iti doresc o zi minunata!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #370 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 11:01 »
@Anna, bine ai venit printre noi, sper sa gasesti ceea ce cauti, aici.
cu incredere si rabdare vei obtine multe, succes si te asteptam la povesti si la intalniri in real.

numai bine !  :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #371 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 16:22 »
Bun venit, anna! Primul pas pe care ti l-as recomanda ar fi sa parcurgi asa... in mare... topicurile si sa vezi cati prieteni ne-am facut noi, cei de aici de cand am intrat pe acest forum! Apoi, asa cum ti-a recomandat si marcutza, sa incerci sa vii la o intalnire in real, sa vezi ce grup minunat vei intalni! Aici suntem toti oameni asemenea tie, cu singuratatile noastre, care s-au unit intr-o mare familie! Asadar, din nou, bun venit!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #372 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 16:23 »
@Anna: frumos si curajos scrii.. mai vreau! :-* bine ai venit!

am mere decorative pentru tine, de bun venit ..

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #373 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 20:12 »
Salutare! Ma bucur ca v-am gasit!
Cum ma simt?? Ma simt singura, abandonata, neinteleasa, vinovata .......Nu pretind mai mult decat ofer...dar...

Vreau doar prieteni ("doar" in momentul de fata mi se pare neadecvat, considerand prietenia cea mai mare comoara a omului), vreau niste suflete frumoase aproape!
Doamne, de ce o fi atat de greu??

Anna bine ai venit! Aici vei gasi prieteni! Toti care suntem pe aici si colindam printre "subiectele" forumului am venit cu dorinta de a gasi un sprijin, un amic, un suflet apropriat!
 :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #374 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 20:16 »
ma simt .... de fapt simt toate osicioarele "sistemului osos"  , spatele e vai de el, bratele abia le mai misc, cat despre picioare ... ce sa mai vorbesc.

:D ;D :o