Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574308 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cameliagabriela

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #330 : Duminică, 06 Iunie 2010, 18:11 »
s-o tii tot asa, @gabrel
si vei vedea k va fi din ce in ce mai bine
noi iti suntem alaturi

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #331 : Duminică, 06 Iunie 2010, 18:15 »
cu incredere mereu si tot timpul, @gabrel !!! sanatate !!!

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #332 : Duminică, 06 Iunie 2010, 21:30 »
     Am avut un vis aiurea si m-am trezit de dimineata cu spirit de contrazicere mai ascutit decit de obicei, dar pe forum nu a fost mai nimeni, cu cine sa ma iau la harta? Am primit citeva MP de la prietenele de pe forum sa particip la intilnirea de azi si am refuzat. Nu stiu daca aveam vreun motiv intemeiat. Intr-o buna zi, nu ma va mai cauta nimeni, se vor convinge ca nu merit. Si acum, tot fara motiv, ma simt ingrozitor de urita, proasta, bolnava.....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #333 : Duminică, 06 Iunie 2010, 22:48 »
     Am avut un vis aiurea si m-am trezit de dimineata cu spirit de contrazicere mai ascutit decit de obicei, dar pe forum nu a fost mai nimeni, cu cine sa ma iau la harta? Am primit citeva MP de la prietenele de pe forum sa particip la intilnirea de azi si am refuzat. Nu stiu daca aveam vreun motiv intemeiat. Intr-o buna zi, nu ma va mai cauta nimeni, se vor convinge ca nu merit. Si acum, tot fara motiv, ma simt ingrozitor de urita, proasta, bolnava.....
Eugenia, acum am citit aceste mesaj si te rog sa fii optimista. Te rog sa ai grija de tonusul tau. Eu te apreciez, ai multe calitati, esti un om placut, o persoana distinsa. Te pup si sa auzim numai de bine!

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #334 : Luni, 07 Iunie 2010, 00:01 »
Eugenia sa stii ca o parte dintre noi am ajuns acasa la orele 23.00. A fost minunat in parc! O zi superba!
Sau poate unde eu am f putine zile libere, ajung sa le savurez la maxim. Nu stiu. Dar pentru mine a fost f placut.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #335 : Luni, 07 Iunie 2010, 00:01 »

hey you, euge! spirit de contrazicere?! nu e nimic rau in asta... atata timp cat este ceva constructiv, super! la daramat se pricepe cam toata lumea.  pacat ca nu am fost eu pe aici de dimineata, m-as fi oferit! sau nu prea... aoleo, ce inseamna asta, "urata proasta si bolnava" ... hai fii serioasa, nimeni nu le poate avea pe toate trei si in acelasi timp. si daca am zis ca la daramat se pricepe toata lumea, adica si eu, ca si eu ma consider lume, o sa ma apuc sa-ti demolez credinta ca tu poti intrupa toate cele trei caracteristici.  considera ca sunt un fel de "doctor corazon" de moment si ca prima consultatie este gratis!  inainte de toate iti voi povesti o anecdota despre mine insami: cand eram in golf, am cunoscut un tanar care era cu multi ani mai tanar decat mine.  si desi i-am zis de mai multe ori ca nu si ca nu, si ca impreuna nu iesim nicaieri, el tot insista.  si la un moment dat imi zice ca ma invita la el acasa.  stiam ca locuieste cu parintii si cu multe surori si frati... asa ca l-am intrebat daca parintii lui sunt de acord sa merg in vizita.  stii ce mi-a raspun? am ras pana nu am mai putut! "le voi spune ca tu nu esti femeie, le voi spune ca tu esti medicamentul meu"! asa ca daca pustiul ala ma vedea ca medicament, fa si tu un efort, te rog! asadar, primo: nimeni nu este urat, oricat s-ar lauda si-ar zice, nu exista asa ceva; toti avem ceva frumos! secundo, proasta??? hai sa fim seriosi, am citit ce scrii pe acest forum si nu de acum ci mai demult: o femeie cu o astfel de sensibilitate, cu idei bine articulate, cu o romana impecabila! sorry darling, cade si asta... ce-a mai ramas? bolnava?! hhmhmhmh, se mai intampla, chiar si la copiii mai mici, dar trece, acesta este marele avantaj; hai, consultatia s-a terminat! de-aia se si numeste vizita de doctor, pentru ca dureaza putin.  mergi acum, uita-te in oglinda si spune-ti: sunt frumoasa, sunt desteapta si sunt sanatoasa! si nici macar nu sunt singura!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #336 : Luni, 07 Iunie 2010, 00:05 »

Hai mai Eugenia!!! Si toate astea de la un vis aiurea? Urita, proasta, bolnava? Da' ce s-a intimplat in visul ala, pacatele mele? Deja suna a cosmar! Pina la urma asta e, un cosmar. N-ai cum sa fii toate alea. Nici macar Muma Padurii nu e astfel  ;D

Vezi? Daca veneai la intilnire, aveai cu cine te lua la harta. Si inca live! Asa ca data aviatoare nu mai rata ocazii marete  ;)

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #337 : Luni, 07 Iunie 2010, 00:11 »
Exact puteai sa-l vezi pe Saturn indragostit pana peste cap...de noua masinuta :D
Pe_jumate a fost dura le-a dat 6 luni de amor fierbinte, apoi....rutina... :D :D :D
Data viitoare te asteptam cu mare drag sa te tratam :D :D :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #338 : Luni, 07 Iunie 2010, 09:00 »
increzatoare !!! ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #339 : Luni, 07 Iunie 2010, 14:31 »
si ... jucausa !!! ;D :D

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
« Răspuns #340 : Luni, 07 Iunie 2010, 14:40 »
Buna Eugenia, eu ce sa mai zic? Se poate, de abia astept sa ne vedem. Sigur, data viitoare. Uite, eu m-am tratat dupa operatie cu o tuiculita mica si ma simt grozav. Am baut ceva dupa mai mult de 2 ani si zau daca-mi pare rau.
Si mie mi-a parut rau ca nu am fost ieri, era prea mult pt mine, pot sa o duc 2-4 ore doar. Te-am pupat si mergem inainte, asta-i tot farmecul, iar si iar....
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #341 : Luni, 07 Iunie 2010, 14:52 »
     Buna ziua tuturor, dragele mele, multumesc pentru incercarea voastra de a ma scoate din starea proasta pe care am avut-o ieri. Dar sa stiti ca am idei fixe.... ;D Si nici n-am exagerat prea mult, cam 50% e adevarat. Si am uitat sa spun: "....si batrina".
     Va doresc sa va simtiti in continuare bine, sa fiti optimiste si multumite de tot ceea ce vi se intimpla si de tot ceea ce va inconjoara.  :-*  :-*  :-*

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #342 : Marți, 08 Iunie 2010, 00:31 »
si ... jucausa !!! ;D :D

Oaaaa! Se deschide geamul de la bibliotecă! Hai zi că nu-i aşa  :D

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #343 : Marți, 08 Iunie 2010, 00:44 »
     Buna ziua tuturor, dragele mele, multumesc pentru incercarea voastra de a ma scoate din starea proasta pe care am avut-o ieri. Dar sa stiti ca am idei fixe.... ;D Si nici n-am exagerat prea mult, cam 50% e adevarat. Si am uitat sa spun: "....si batrina".
     Va doresc sa va simtiti in continuare bine, sa fiti optimiste si multumite de tot ceea ce vi se intimpla si de tot ceea ce va inconjoara.  :-*  :-*  :-*
Eugenia citez din pe_jumate: "Cati ani ai? 100?"

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
« Răspuns #344 : Marți, 08 Iunie 2010, 07:16 »
Buna dimineata, ma simt ca-n cleste. A mai trecut o zi si incep sa constat: sandalele de vara sunt pe sifonier in cutii, cum ajung la ele? Nu ma pot urca pe scaun si nici intande ca sa le iau, trebuie sa gasesc un vecin/vecina mai inalta, el (cu care nu mai sunt) le pusese acolo dar era foarte inalt. Trebuie sa ma duc la piata, de 2-3 ori, incet, incet si sa iau pe rand max. 1 kg de ceva, nu pot cara mai mult. As vrea brocoli, portocale si mere. Nu mai fac planuri decat cel mult pentru a 2-a zi si ma intreb cum va fi viitorul. Fara raspuns, nu mai pot proiecta nimic de durata, parca m-am nascut din nou pe o planeta in care nu-mi gasesc locul. Trebuie sa invat sa traiesc si asa.
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.