Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574190 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #315 : Joi, 03 Iunie 2010, 16:01 »
ma simt excelent astazi! si-mi place clima, nu mai mult de 21 de grade dar nici mai putin... imi place caldura pe o plaja la ocean si frigul in elvetia.  ;) sau denver colorado.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #316 : Vineri, 04 Iunie 2010, 22:03 »
  Am uneori senzatia clara ca sunt din aceasta lume, dar si certitudinea ca nu-i apartin. Si vreau sa inteleg ce mi se intampla si caut un inteles, dar simt ca ma pierd prin gandurile din creierul meu. Credeti-ma imi este dor, foarte dor de frumos si de bun. Ma doare dorul acsta pana la lacrimi. Stiti, cand zbor cu avionul, vad tara asta mai frumoasa si mai curata. Imi e dor de foarte multe lucruri pe care nu le gasesc in jurul meu. Imi e dor de oameni delicati si buni. De oameni sinceri si generosi. De educatie si de traditie. Imi e dor de buna-cuviinta, de curaj si devotament. Imi e dor sa admir pe cineva. Cred ca ce scriu eu aici suna ca o aberatie in lumea in care traim. De aceea am sa pun punct aici.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #317 : Vineri, 04 Iunie 2010, 22:26 »
@lucia  :-* priveste pozele de la Blanduziei, de la Terasa Verona si nu numai pozele, priveste forumul si tot ce tine de el, crezi ca poti vedea in toate astea ceea ce-ti doresti si-ti este dor sa vezi, sa auzi ?  :-*

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #318 : Vineri, 04 Iunie 2010, 22:40 »
Ai dreptate, Marcutza. Bucuria mea a fost enorma, deoarece  am fost in acele locuri cu tine, cu cei de pe forum; bucuria mea a fot enorma pt. ca am auzit atatea lucruri , pt. ca am trait emotii si n-am uitat tot ceea ce s-a petrecut. A fost un mare cadou pentru mine fiecare intalnire a noastra. Te pup, Marcutza

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #319 : Vineri, 04 Iunie 2010, 22:51 »
:* sa ne traiesti !

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #320 : Vineri, 04 Iunie 2010, 22:52 »
Marcutza, sa traiesti si tu si baiatul si sa fiti sanatosi si voiosi!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #321 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 12:57 »
maaaaaaaaaaaaaanfreeeeed!
ma simt ca naiba
am stricat o bula de curcubeu..
am venit cu lipici special, sa repar bula de curcubeu..
maaaaaaaaaaaaaaaanfreeeeed!

adria

• Vizitator
« Răspuns #322 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 20:11 »
extraordinar
am ascultat pentru prima data imnul tarii live, a fost ceva inaltator, mi-au dat lacrimile
la campionatul mondial de judo feminin, iar alina dumitru a fost superba
de fapt, toate fetele au fost

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #323 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 20:39 »
Mă scuzaţi dar eu nu pot fi patriot. Nu-s nici măcar de pe planeta asta  ;) Dar încep să-mi placă oamenii. Cel puţin o parte din ei...

adria

• Vizitator
« Răspuns #324 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 20:49 »
pacat, saturniene, tara e superba, oamenii sunt ai dracului

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #325 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 21:14 »

Am zis eu că nu-mi place ţara?  ;D Pentru că nu patriotismul ăsta ni se serveşte, ci cu totul... altfel de patriotism :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #326 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 21:15 »

Am zis eu că nu-mi place ţara?  ;D Pentru că nu patriotismul ăsta ni se serveşte, ci cu totul... altfel de patriotism :)
Saturn, dragule, mie imi place sinceritatea ta.

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #327 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 22:24 »
Ma simt ca paharul acela pe jumatate plin - partea alor mei , pe jumatate gol - partea mea din mine.O fi extenuarea de sfarsit de an. Si atat de greu merge internet-ul asta...De cateva seri tot incerc sa ajung aici , cu sperantele de rigoare

adria

• Vizitator
« Răspuns #328 : Duminică, 06 Iunie 2010, 08:57 »

dragul meu, saturn, sa inteleg ca tu astepti sa.... iti dea cineva niste patriotism? sau ai vrea sa-l cumperi? cel de care vorbeam eu e cel ce-l ai in suflet
sunt convinsa ca intelegi foarte bine, e altceva fata de lozincile patriotarde ce ne sunt servite de unii

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
« Răspuns #329 : Duminică, 06 Iunie 2010, 18:09 »
Ma simt increzatoare, un pic trista ca nu am putut veni cu voi azi in parc, inca mi-e frica sa plec la plimbari asa de lungi. Am fost aici intr-un parculet si am citit putin, ascultat pasarele, chestii din astea.
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.