Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573842 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #255 : Joi, 27 Mai 2010, 09:01 »
@awana ce-i cu tine? cum de esti bolnavioara? fa-te bine, ca nu-i frumos asa :)

Ma bucur ca ma incurajezi. Uite deja ma simt mai bine! :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #256 : Joi, 27 Mai 2010, 11:35 »
Ma bucur ca ma incurajezi. Uite deja ma simt mai bine! :D

Ce bine!  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #257 : Joi, 27 Mai 2010, 12:49 »
ce bine! .............
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #258 : Joi, 27 Mai 2010, 19:52 »
Trista......pentru necazurile mele, pentru necazurile intregii lumi....Am avut o virsta cind rideam mult ( nu cu risul superb si molipsitor al Stelianei!), cind credeam ca e de ajuns doar sa vreau, ca sa se si implineasca ce-mi doresc......dar a trcut, asa cum trec toate lucrurile bune si nu se mai intorc..... :(

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #259 : Joi, 27 Mai 2010, 19:55 »
totul este trecător....
mâine este o altă zi...
poate ne vedem duminică..... şi te mai molipseşti un pic de la mine....
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #260 : Joi, 27 Mai 2010, 19:59 »
iubita noastra  :-* azi este ziu ata, noi suntem aici cu tine !!!

azi e o zi mare, indiferent de numarul obtinut la etate, si noi ti-am urat si ti-am dorit tot binele, lasa tristetile, lasa problemele care sunt inerente, toti avem mai mari sau mici insa le alungam atunci cand prietenii ne sunt alaturi si ne sunt impartasite bucuriile si chiar tristetile !

:-* :-* :-* :-* :-*

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #261 : Joi, 27 Mai 2010, 21:34 »
 :)  :-*

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #262 : Joi, 27 Mai 2010, 21:41 »
@eugenia    Multi ani traiasca! Multiiiii aniiiiiii traiascaaaaaaaaaaaaa! Laaaaaaaaaaa mulllllllltiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiiii !

La multi ani!  :-*
Cu drag

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #263 : Joi, 27 Mai 2010, 21:43 »
Multumesc, Zinutz, te pup.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #264 : Joi, 27 Mai 2010, 22:43 »
Trista......pentru necazurile mele, pentru necazurile intregii lumi....Am avut o virsta cind rideam mult ( nu cu risul superb si molipsitor al Stelianei!), cind credeam ca e de ajuns doar sa vreau, ca sa se si implineasca ce-mi doresc......dar a trcut, asa cum trec toate lucrurile bune si nu se mai intorc..... :(

eugenia, si acum este tot asa, lucrurile rele trec si e posibil sa vina altele; lucrurile bune trec dar vin altele in locul lor.
totul este in permanenta schimbare si nu spun nici o noutate cu asta; atitudinea noastra ar fi bine sa fie alta, fata de tot.  sunt sigura ca poti sa razi si acum la fel sau chiar mai bine decat inainte, de tine depinde.  doreste si acum ceva, foarte tare, dar in acelasi timp fa ceva pentru ca sa se indeplineasca. staticul nu ajuta, sa stii, doar actiunea.  iesi din carapace, zambeste lumii, copacilor, copiilor.  pacat ca nu ai vrut sa vii cu noi in seara asta, ar fi fost o placere sa te insotim, cativa dintre noi, macar, astazi, de ziua ta! 
si doresc sa fac o propunere, acum si aici: din anumite motive, eu sunt obisnuita ca atunci cand este ziua cuiva, persoana aceea este rasfata, este scoasa in oras, la cina, pranz, ceai, prajitura, suc, orice... si i se mai cumpara si cadou; dupa posibilitati! am putea sa implementam si noi acest obicei.  aici, am vazut ca atunci cand este ziua cuiva, sarbatoritul / a, trebuie sa munceasca din greu, sa se "pregateasca" pentru musafiri si bietul /a nici nu mai gusta din petrecerea in care el/ea ar trebui sa se simta bine.
asa ca, haide, de acum incolo cand este ziua cuiva dintre noi, invitam acea persoana la un suc si o prajitura! iar sarbatoritul / trebuie sa contribuie doar cu persoana sa. it's a deal?! sunteti de acord?!

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #265 : Joi, 27 Mai 2010, 22:59 »
    Cred ca ar fi grozav ca cel sarbatorit sa se simta rasfatat de ziua lui, cu conditia ca el sa fi ajuns la concluzia ca e timpul sa sparga carapacea in care s-a inchis de buna voie si sa scoata capul in lume. Eu cred ca nu m-am simtit pregatita inca.  :-*

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #266 : Joi, 27 Mai 2010, 23:07 »
    Cred ca ar fi grozav ca cel sarbatorit sa se simta rasfatat de ziua lui, cu conditia ca el sa fi ajuns la concluzia ca e timpul sa sparga carapacea in care s-a inchis de buna voie si sa scoata capul in lume. Eu cred ca nu m-am simtit pregatita inca.  :-*

toate la timpul lor, little darling! iti inteleg si impartasesc punctul de vedere.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #267 : Vineri, 28 Mai 2010, 01:41 »
asa ca, haide, de acum incolo cand este ziua cuiva dintre noi, invitam acea persoana la un suc si o prajitura! iar sarbatoritul / trebuie sa contribuie doar cu persoana sa. it's a deal?! sunteti de acord?!

Superb Floricel. Eu is de acord total!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #268 : Vineri, 28 Mai 2010, 06:19 »
deci.... pe cine vom sărbători în luna iunie..
nihil sine deo

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #269 : Vineri, 28 Mai 2010, 08:41 »

eugenia, si acum este tot asa, lucrurile rele trec si e posibil sa vina altele; lucrurile bune trec dar vin altele in locul lor.
totul este in permanenta schimbare si nu spun nici o noutate cu asta; atitudinea noastra ar fi bine sa fie alta, fata de tot.  sunt sigura ca poti sa razi si acum la fel sau chiar mai bine decat inainte, de tine depinde.  doreste si acum ceva, foarte tare, dar in acelasi timp fa ceva pentru ca sa se indeplineasca. staticul nu ajuta, sa stii, doar actiunea.  iesi din carapace, zambeste lumii, copacilor, copiilor.  pacat ca nu ai vrut sa vii cu noi in seara asta, ar fi fost o placere sa te insotim, cativa dintre noi, macar, astazi, de ziua ta! 
si doresc sa fac o propunere, acum si aici: din anumite motive, eu sunt obisnuita ca atunci cand este ziua cuiva, persoana aceea este rasfata, este scoasa in oras, la cina, pranz, ceai, prajitura, suc, orice... si i se mai cumpara si cadou; dupa posibilitati! am putea sa implementam si noi acest obicei.  aici, am vazut ca atunci cand este ziua cuiva, sarbatoritul / a, trebuie sa munceasca din greu, sa se "pregateasca" pentru musafiri si bietul /a nici nu mai gusta din petrecerea in care el/ea ar trebui sa se simta bine.

eu sunt de acord cu propunerea ta