Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573655 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #210 : Vineri, 14 Mai 2010, 13:27 »
bine..... spre foarte bine.....
excelent poate..... mai aştept....
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #211 : Vineri, 14 Mai 2010, 13:28 »
ce?

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #212 : Vineri, 14 Mai 2010, 15:57 »
excelent-ul.....
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #213 : Vineri, 14 Mai 2010, 20:29 »
există şi .... mai mult ca excelent...
nihil sine deo

Offline mihaela1978

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
« Răspuns #214 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 16:44 »
Ma bucur ca e week-end si, in acelasi timp, sunt trista ca vremea nu tine cu mine ???

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #215 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 18:48 »
Mihaela,nu te plange de vreme...A fost ziua mea miercuri si ,stii cum se spune,cum e ziua ti-e si firea...eu am avut de toate,inclusiv tunete,fulgere si GRINDINA .Noi mai avem un obicei in familie,ne cantam nu atat La multi ani,cat Zi frumoasa ca tine ! Toata ziua mi-am auzit refrenul cu apropo-uri...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #216 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 18:58 »
Mihaela,nu te plange de vreme...A fost ziua mea miercuri si ,stii cum se spune,cum e ziua ti-e si firea...eu am avut de toate,inclusiv tunete,fulgere si GRINDINA .Noi mai avem un obicei in familie,ne cantam nu atat La multi ani,cat Zi frumoasa ca tine ! Toata ziua mi-am auzit refrenul cu apropo-uri...

La multi ani, @crista, chiar daca iti fac urarea cu intarziere! Nu stiu cum vezi tu ploaia, tunetele si fulgerele, dar eu le iubesc, iar fiul meu, Edi e de-a dreptul fascinat de ele! Acum am venit de la o plimbare lenta, lenta prin ploaie! E asa liniste afara, miroase a pamant umed si, mai ales lipseste cu desavarsire aglomeratia si forfota obisnuita din oras, din autobuz... de peste tot! I was singing in the rain!! La propriu! Si nu a fost nimeni in jur care sa se uite ciudat la mine!!!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #217 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 18:58 »
bine....
iar mie-mi place foarte mult ...ploaia
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #218 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:08 »
La multi ani, Crista, si sa-ti fie viata ca o zi insorita. Sanatate si tot ce e bun si frumos in lume. :-* Eugenia

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #219 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:11 »
cum te simţi acum Crista... când primeşti urări .... tot pe ploaie (cre vrea poate să-ţi spună ceva)
nihil sine deo

Offline Crista

• Full Member
« Răspuns #220 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:11 »
Va multumesc, o urare de bine nu poate fi prea tarzie... Oare ar fi un subiect interesant cum ne petrecem zilele de nastere?Sincer,eu m-am gandit la cei de pe forum in ziua aceea

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #221 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:13 »
Va multumesc, o urare de bine nu poate fi prea tarzie... Oare ar fi un subiect interesant cum ne petrecem zilele de nastere?Sincer,eu m-am gandit la cei de pe forum in ziua aceea

Eu am deschis un topic cu aceasta tema! Si, pana la un moment dat s-a povestit pe acolo! N-ar fi rau sa se reactiveze cu postarile celor nou veniti!

Offline Crista

• Full Member
« Răspuns #222 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:20 »
Scrie acolo ce ai facut,cum te-ai simtit de ziua ta? Oare e diferit de ce era inainte?Nu mai tin minte cum era cand eram casatorita,un cadou in plus,banuiesc,dar incarcat cu alte intelesuri...abia mai tarziu mi-am dat seama.Acum m-am bucurat mult de mesajele primite,unele neasteptate .

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #223 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:27 »
Crista.....
eu am petrecut cu cei de pe forum..... de ziua mea...
poate încerci la anul...
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #224 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:32 »
Scrie acolo ce ai facut,cum te-ai simtit de ziua ta? Oare e diferit de ce era inainte?Nu mai tin minte cum era cand eram casatorita,un cadou in plus,banuiesc,dar incarcat cu alte intelesuri...abia mai tarziu mi-am dat seama.Acum m-am bucurat mult de mesajele primite,unele neasteptate .

Zile de nastere, zile onomastice: amintiri si surprize de neuitat! Asa se numeste topicul si se afla in cel cu "probleme tehnice"!  Steliana ai fost sufletul petrecerii la Sibiel, de ziua ta, in prima iesire live a forumistilor din toata tara!