Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1571662 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #8265 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 15:12 »
Costi31 si eu scriu dar si citesc ce se scrie pe aici, altadata erai mult mai inspirat, de data asta cred ca ’’daca taceai, filozof ramaneai’’...

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
« Răspuns #8266 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 15:45 »
Nina Petre , voi care va  cunoasteti stiti mai bine ce si cum...  poate am zis ceva aiurea...scuze !!! eu ziceam doar ca dispar 2 sapt. Si oricum nu vreau sa fiu perfect... dar mai bine tac...cum ai zis tu !    :slap:  |o   
        :bow: sar'na !

Offline Nina Petre

• Full Member
« Răspuns #8267 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 15:54 »
Nu s-a vrut o invitatie la tacere ci doar la o previzualizare inainte de a posta ceva, daca-ti suna bine si a doua oara aia e, daca nu, mai bine nu...Vacanta placuta, Costi31!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #8268 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 17:08 »
Fetele,nu mai alungati baietii…!
Toleranta,incredere,intelegere,dragalasenie…
Cristi,sa te intorci bronzat !

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #8269 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 18:54 »
Nina Petre , multumesc , sper ca nu am dat-o-n bara asa de tare , Wanderland o sa inteleaga  :tomato:
Noiembrie , chiar imi era dor de tine , poate  ca ai gresit intentionat numele   :laugh: ( cred eu in visele mele  ::) )
Vin negro-man  8) si posibil sa  ma inscriu si la Calimani daca mai prind locuri... :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #8270 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 19:04 »
Hai sa vedem costi31, daca am inteles: te simti ingrijorat ca abandonezi catelul 2 saptamani. Te temi ca nu-ti va simti lipsa si ca se va distra fara tine. ;D

A, si am inteles si mai bine dupa ce m-am dus pe link. De fapt era un soi de indemn la schimbare din buna-n rea :). Multumesc.  :angel:

Sunt incantata, pentru ca efervescenta pe forum e un semn ca sunt suficienti oameni care au inteles conceptul si se simt parte din el, oferind, astfel si un model pentru cei nou-intrati.
Model, in cel mai propriu si simplu sens: adica cei noi vad ce se intampla si invata, fara explicatii, cum sa procedeze la randul lor.

Cred ca te-ai asigurat ca Tudi are un stapan de substitut bun, asa ca Vacanta placuta!

PS - Noiembrie am fost suficient de dragalasa?
(dar vezi ca zice Costi ca nu e bine sa fim bune. Cica tre sa devenim fete rele. In sensul din articolul linkuit de el)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #8271 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 19:08 »
De obicei se salveaza pe undeva unde nu te astepti cu o denumire la care nu te astepti (daca nu apucasei sa numesti tu respectivul document). Poate fi un sir de cfre si/sau litere urmata de extensia aferenta programului. Cauta dupa aceasta extensie.
O alta posibila solutie: deschide programul pe care il foloseai apoi tasteaza simultan ctrl+sift+T, vezi daca se deschide ecranul precedent.

Rentzi mi-a scapat la acel moment recomandarea ta, dar mi-am notat-o pentru data viitoare. :hammer: Multumesc.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #8272 : Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 22:52 »
Nu s-a vrut o invitatie la tacere ci doar la o previzualizare inainte de a posta ceva, daca-ti suna bine si a doua oara aia e, daca nu, mai bine nu...Vacanta placuta, Costi31!
L-am mancat pe ''U '' de la '' plouata'' ....ufff...daca la asta te referi scuze ! se mai intampla !  :police:
Posibil sa mai gresesc uneori , daca-i de altceva poti sa-mi spui ca nu ma supar...
Mai tarziu am scris Wanderland in loc de Wonderland...
Macar sa stiu ce-ai vrut sa spui... :idiot2:

Offline Nina Petre

• Full Member
« Răspuns #8273 : Duminică, 24 Iunie 2018, 12:58 »
Nu mi-as permite vreodata sa taxez pe cineva pentru greseli gramaticale fiindca eu insami am destule la activ din graba sau nestiinta. Despre continut era vorba...dar daca nu ti-ai dat seama singur devine destul de complicat sa-ti explic eu cat de familiar iti poti permite sa fii intr-un context sau cum sa eviti ca pe textul tau sa se poata face niste asocieri cu tenta jignitoare...

Raman la parerea ca mai bine intri pe forum cand ai ceva de zis decat sa intri ca sa te afli in treaba si asta nu ar trebui sa alunge pe nimeni, dimpotriva.

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #8274 : Duminică, 24 Iunie 2018, 14:33 »
Multumesc pt. raspuns Nina Petre , asa voi face , chiar daca nu m-am gandit sa fac vre-o aluzie de nici un fel  ( sigur era neinteresant ce-am postat acolo ) oricum daca-i sa despart firu-n 4 inteleg ca nu am cum sa-nteleg  :coolsmiley:
On topic : '' sa nu se mai mire nimeni ca maru-i muscat pe toate partile ''   :-X

Offline Nina Petre

• Full Member
« Răspuns #8275 : Duminică, 24 Iunie 2018, 15:14 »
Ai toata increderea ca daca as fi vrut sa musc ti-ar fi cazut instant mustata aia cu conotatii sinistre...dar n-am zis decat ca textul tau e mai putin inspirat ca altadata...restul ti l-ai cerut singur.

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #8276 : Duminică, 24 Iunie 2018, 16:32 »
Discutiile astea imi aduc aminte de mine si Iustin  ;D, iar in Apuseni ne-am simtit foarte bine impreuna, nu Iustin? Va recomand o iesire in care sa va cunoasteti sa vedeti ce simplu e totul apoi.  :D
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #8277 : Duminică, 24 Iunie 2018, 19:52 »
Oviarad, ce ai cu Iustin? Stii ca nu-i place sa fie adus in discutie :) Si, in general, comparatiile nu-s bune. Oamenii sunt unici.

Nina, ceva te-a suparat. Sincer, nici eu n-am inteles ce. E drept ca citesc mai pe fuga, poate mi-a scapat ceva.
Costi pare asa prietenos si entuziasmat, mai ales dupa prima lui iesire in Maramures, cred ca mai ramane sa ne acomodam noi la stilul lui.
Da poza la avatar chiar ar putea sa o schimbe.  :slap:Nu cred ca-l reprezinta.  ::)

Offline wonderland

• Hero Member
Re: Cum te simti acum? - si pentru Laur :)
« Răspuns #8278 : Marți, 26 Iunie 2018, 07:34 »
Ambivalenta:
Pe de o parte, ca o printesa aparata de un cavaler in armura. Da, Laur, te-ai procopsit si cu aceasta perceptie. :giggle: :kissing:
Ca sa nu mai vorbesc de modul clar, plastic si sintetic in care ai prezentat ce e dezirabil sau nu pe aici. (mereu am invidiat capacitatea de sinteza, care cica, totusi e apanajul masculinului, nu femininului, asta e)
Pe de alta parte, parca te-as si certa oleaca (e nevoie de traducere?)  pentru ca ai rascolit jarul. Desi, inclin sa cred ca ai avut aceeasi senzatie: ca una se afirma, alta se face.
Hai ca se va cerne sita!

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #8279 : Marți, 26 Iunie 2018, 11:03 »
... cand esti vesela si bine-dispusa de feedback-urile de pe forum  :laugh: cu toate ca nu-mi dau seama cu ce te incanta asa de tare... ( tare-s curios ) ...
Hai sa dezleg misterul ;) De la asta i s-a tras lui Costi, mica mustruluiala. :) Uite Alis, ca si Nina are armura de cavaler.
Pe de alta parte, parca te-as si certa oleaca (e nevoie de traducere?)  pentru ca ai rascolit jarul. Desi, inclin sa cred ca ai avut aceeasi senzatie: ca una se afirma, alta se face.
de parca am evitat eu vreodata sa ma joc cu jarul :magic:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.