Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596284 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7560 : Duminică, 30 Martie 2014, 10:53 »
incantata, nu l-am simtit
nici io! dar era de asteptat. cutremurele de mare adancime afecteaza intr-o masura mai mare Moldova, Ucraina, Republica Moldova.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7561 : Duminică, 30 Martie 2014, 10:55 »
cineva la simtit, totusi si prin Bucuresti. Dar las ca e bine asa. sa treaca fara urme si tremur.

"Cutremurul a fost resimtit la Bucuresti cu intensitatea de III-IV grade pe scara Mercalli. De asemenea, miscarea seismica a fost resimtita cu intenstati de III si IV grade pe scara Mercalli in numeroase localitati din sudul si estul tarii, dar si in Basarabia la Chisinau.Astfel, seismul a fost resimtit in judetele Ialomita, Arges, Calarasi, Bacau, Neamt, Iasi, Vrancea, Buzau, Constanta, Tulcea, Dambovita, Ilfov, Dolj, Braila, Galati, Prahova, cu deosebire in resedintele de judet.
Cutremurul din aceasta seara a fost al doilea seism de magnitudine peste 4,0 produs in Vracea astazi si cel mai puternic din acest an. "
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7562 : Duminică, 30 Martie 2014, 11:06 »
Mărmureanu: Urmează un cutremur foarte adânc, aşa rezultă din analizele noastre.

"Eu am spus că urmează acum un cutremur foarte adânc. Aşa rezultă din analizele noastre. Poate să fie tip '40 sau poate să fie tip 1802", a spus în emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV directorul onorific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), prof. Gheorghe Mărmureanu, referindu-se la seismele produse, tot în Vrancea, în 1940 şi 1802, care s-au produs la adâncimea de 150 de kilometri şi au avut magnitudinea de 7,7 grade, respectiv 7,9 grade pe scara Richter.

Întrebat despre zonele de risc în cazul unui astfel de seism, Mărmureanu a menţionat sudul Moldovei (Focşani, Bacău, Galaţi), Tulcea, dar şi Basarabia şi zona portului Odessa din Ucraina.

"În acest caz, Moldova apare, Basarabia, Chişinău, Odessa. În România, este vorba despre Focşani, Bacău, mai puţin Iaşiul. Bucureştiul va fi mai puţin, din punctul meu de vedere.Asta v-o spun că inginer constructor."

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #7563 : Duminică, 30 Martie 2014, 11:21 »
Marmureanu zice intro zi ca urmeaza un cutremur puternic, in alta ca nu e cazul de asa ceva !! Nu prea cred eu ca stiu ei exact cand va fi un cutremur peste 7 in Romania !!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7564 : Duminică, 30 Martie 2014, 11:30 »
nu, nu stiu nici ei exact, dar marmureanu e o voce autorizata in domeniu si nu cred ca s-a contrazis vreodata. poate il confunzi cu vestitul cutremurolog hancu :-\

revenind la subiect... creca am scapat de raceala :strong:

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #7565 : Duminică, 30 Martie 2014, 13:06 »
şi revenind la gengericul ,,cum mă simt acum?",  :help:

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #7566 : Duminică, 30 Martie 2014, 14:35 »
Numele latinesc al leurdei este Allium ursinum (usturoiul ursului) şi, într-adevăr, urşii o consumă ca medicament, imediat ce ies din hibernare.
 ::)

Nu-mi spune ! ...Am citit la ''Sanatate''. Bine, fie ! Nu un wallaby, dar un wombat ar fi mai putin fioros, ar semana si cu... !  :yeah:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7567 : Duminică, 30 Martie 2014, 15:08 »
şi revenind la gengericul ,,cum mă simt acum?",  :help:
va rugam sa ne scuzati ca ne-am abatut putin de la gengeric :bow: da' chiar, cum va simtiti acum? ???

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #7568 : Luni, 31 Martie 2014, 11:38 »
Inca nu m-am trezit complet !!
Dau un regat pentru o a doua ... cafea !!!  oO

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #7569 : Luni, 31 Martie 2014, 12:33 »
Ca trezita pe muchia patului !  ;D

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7570 : Luni, 31 Martie 2014, 19:27 »

asta-i tot ce va pot oferi, dragelor. o poza sugestiva cu o cafea tarzie...si tardiva, cred :) :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #7571 : Luni, 31 Martie 2014, 19:58 »
Cel mai obosit om... ??? Cred ca asa simtea si Atlas cateodata sub povara Pamantului...Ii venea sa-l mai puna jos sa se odihneasca un pic....
Si inca n-am terminat ziua, mai trebuie sa dau la noapte o fuga pana la Sibiel...Ahhh abia astept sa ajung in Apuseni... :dance:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #7572 : Sâmbătă, 05 Aprilie 2014, 11:41 »
Harnica, am “gatat” geamurile la balcon, acum poate sa vina praful saharian !!  :strambatura:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7573 : Duminică, 06 Aprilie 2014, 09:18 »
bucuros. a venit iarna. creca zilele astea ma dau cu sania :thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7574 : Luni, 07 Aprilie 2014, 09:38 »
visator. am visat ca fetele jucau tenis si io eram baiatul de mingi ^-^