Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573626 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7320 : Joi, 14 Noiembrie 2013, 21:53 »
Sincera sa fiu, nu tineam neaparat sa va scriu cum ma simt, dar....trebuie sa "indeplinesc" cele 50 de postari . :) Glumesc, evident.
Deci, acum am ajuns acasa, am "creierii pe bigudiuri" dar, ascult muzica lui Ennio Morricone si ma relaxez......
Bine mai este acasa ! :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7321 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 09:45 »
batran :'( am impresia ca mi-au crescut urechile :( da' trebuie sa vad si partea plina a paharului: sunt mai intelept. parca nici nu imi mai plac thailandezele... imi par mai faine filipinezele :thumbup:

Offline frezya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #7322 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 09:53 »
Buna dimineata,Silviu!
Esti irecuperabil,in sensul bun al cuvantului.Tine-o tot asa...iar de batranete ,nici vorba...
Ai un umor cu totul special si asta te va mentine vesnic tanar.
Ozi buna!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7323 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 09:57 »
multumax :bow:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7324 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 14:46 »
racit :( tusesc si-mi curge nasucul :'( acum beau o tuica fiarta.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7325 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 14:58 »
dă-i cu țuică, să amorțească.
ceaiuri multe, citrice, bună e și o frecție cu oțet, carmol, mentol, baie fierbinte cu sare si stat la căldurică-n pat.
Tot în 10 zile trece, dar trece mai ușor. :blush:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline frezya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #7326 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 15:02 »
Silviu,iti doresc multa sanatate si-ti multumesc ca ai postat imagini cu fluturi. I-am fotografiat si eu ,dar nu sunt prea priceputa in munca cu calculatorul si nu cred ca ma pricep sa postez imagini. Mi-ai fost de ajutor.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7327 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 15:13 »
Silviu,iti doresc multa sanatate si-ti multumesc ca ai postat imagini cu fluturi.
:bow:
dă-i cu țuică, să amorțească.
ceaiuri multe, citrice, bună e și o frecție cu oțet, carmol, mentol, baie fierbinte cu sare si stat la căldurică-n pat.
Tot în 10 zile trece, dar trece mai ușor. :blush:
daca imi face vecina o frectie cu otet si ma incalzeste putin, sigur cele 10 zile vor trece mintenas. am bea si-un ceai, am manca si-o citrica... ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7328 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 15:37 »
excelent! tuica fiarta e cel mai bun tratament. nu te vindeca, da' nu-ti mai pasa :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7329 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 18:57 »
vezi că efectul e trecător, iar consumul constant si repetat dă dependență :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7330 : Luni, 18 Noiembrie 2013, 20:50 »
tot racit :( mi-ar trebui o bona filipineza ^-^ o fata serioasa, intre 2 varste...cam intre 20 si 30 de ani. si usoara. cam la vreo 45 - 52 de kg ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7331 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 13:24 »
racit :( da' optimist. foaie verde de dudau, o sa fie si mai bine :giggle:

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #7332 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 13:58 »
 Uite , iti recomand un tratament cu......aspirine.Ti-o trece!!!?????
  (The video's owner prevents external embedding)

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7333 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 17:08 »
OPTIMISTA, APAI CUM ALTFEL ?  :thumbup:

… blocata in traficul bucurestean matinal meditam cu muult optimism la noua zi care incepuse o data cu primele zgarieturi ale catelului la usa camerei (ca de cand s-a schimbat ora nu mai asteapta sa auda desteptatorul electronic digital modern si pe care poti sa il amani din 10 in 10 minute …)
… pai zic: zi mohorata de toamna, cer plumburiu, apasator, deprimant si off, toate zilele sunt la fel, nimic nu se schimba, nimic deosebit nu se intampla … nu mai gandesc si ca “nimeni nu ma iubeste” pentru ca ajung totusi la “intreprindere” si opresc masina aproape, aproape in poarta pentru a-mi lua un strudel de post de la chiosc … sting luminile, opresc motorul, trag si frana de mana ca na, drumul e in panta, ma dau jos din masina, inchid portiera, o blochez si … aaa, da cheia unde e? pai …unde am lasat-o, adica in contact … sa rad sau sa plang ? sa ma panichez sau sa-mi pastrez calmul ? sa o las acolo sau sa stau langa ea ? dau telefoane, nu raspunde nimeni … dar chiar nu se deschide? dar nu am uitat vreo usa deschisa?

… si totusi … cat este de frumoasa o zi obisnuita, banala, linistita din viata fiecaruia dintre noi, chiar si asa mohorata de toamna tarzie  :coolsmiley:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7334 : Miercuri, 20 Noiembrie 2013, 11:28 »
Uite , iti recomand un tratament cu......aspirine.Ti-o trece!!!?????
 HOT & SEXY FILIPINA GIRLS

asa da! multumax! sarumana pe obraz :kissing: