Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
adria:
gabi, poate ca ai dreptate, dar este atat de greu uneori
teoria-i teorie, pe noi "praftica" ne omoara!
trebuie sa fii cu adevarat puternic sa faci chestia asta
si, cred ca esti de acord cu mine, nu esti 100% intotdeauna
giovis85:
am vazut oameni care si-au luat viata pt 100-200 de lei ca nu ia avut sa isi plateasca datoriile asta da prostie si eu am o garmada de datorii dar am un dar nu ma gandesc sa fac vreo prostie din cauza asta sa vina bancile si sa imi ia din casa mi se rupe sunt probleme mult mai grave decat cele financiare banii nu sunt totul
marcutza:
deja @giovis85 gandeste pozitiv si are o atitudine optimista, asa-i fetelor ? :)
marcutza:
Unforgettable, that's what you are
Unforgettablethough near or far
Like a song of love that clings to me
How the thought of you does things to me
Never before has someone been more
Unforgettable in every way
And forever more, that's how you'll stay
That's why, darling, it's incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am unforgettable too
almi_gabi:
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:44 ---teoria-i teorie, pe noi "praftica" ne omoara!
.....
si, cred ca esti de acord cu mine, nu esti 100% intotdeauna
--- Terminare citat ---
da,practica ~grea ! eu cred ca si ea se educa ~ ma uitam la o prostioara de emisiune ~ cred ca o sa o recunosti din ce spun - asta ca sa nu fac reclama mascata- se cerea topmodelelor sa zambeasca si sa pozeze pe marginea unei piscine foarte alunecoase , avand si tocuri de 12 cm, sau intro sera cu serpi in brate - cu zambetul pe buze ~ si taote astea pentru a invata sa treaca prin momente dificile cu zambetul pe buze ~ e mai greu decat pare .
asa si noi ~ mergem mai departe ~ si cred ca este mai benefic cu un zambet ~ chiar daca in unele momente este mai "chinuit".
si apoi sa cerem 100% de la noi mie mi se pare mult prea mult .
nu suntem roboti, suntem oameni!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă